lördag 3 mars 2012

Upp till bevis!

Två minuter hinner det gå innan Östersund gör 1-0 efter att  KHK slarvar i egen zon. Sedan tar KHK över tillställningen och man väntar bara på kvitteringen men istället kan Östersund kontra in 0-2, snacka om smakstart för Östersund.
Mitt i perioden kämpar Ruiz till sig en utvisning och i denna kan Pöllänen göra det oerhört viktiga 1-2 målet. KHK ökar tempot och snurrar friskt rund Östersunds mål och bortaspelarna får bilda köttmur för att freda sig från fler påhälsningar.

KHK fortsätter att trumma på i inledningen av andra men precis som i första är det Östersund som gör mål på sina chanser, återigen efter allt för tafatt försvarsarbete.  1-3 efter nio minuter får Kempe att ta en Time-out. Det offensiva övertaget fortsätter men det tar till 19:19 innan just nr 19 kan reducera. 12-4 i skott men 1-1 i mål talar sitt tydliga språk!

Historien upprepar sig när Östersund efter två minuter utökar sin ledning till 2-4, här kan vi snacka om att ta till vara på sina chanser! Nu börjar KHK en desperat måljakt mot ett heroiskt kämpande Östersund. En kamp som Östersund går segrande ur!
Hatten av för ett vilt kämpande Östersund och imorgon är det upp till bevis för KHK, annars är det risk för att det blir en rejäl betongkeps som vi inte känt av sen Grästorp!

32 kommentarer:

  1. Glenn min vän var är du? Svara mig, ja jag vet vad ska skriva: Lugna ner dig Jacob, detta fixar vi lätt, vi spelar bättre under press, vänta bara ska du få se imon. Hej då Glenn.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Här är jag.. ;) Ja det är väl något sådant jag tänkt skriva.. men det är klart att man är orolig för idag var det bland det sämsta jag sett på länge. Mer eller mindre inte en målchans sista 10 min, det som gör mig lite orolig är att vi har så förtvivlat svårt mot "köttmursförsvar", vi lyckas inte dyrka upp det samt att Timo minst sagt ser mänsklig ut. Tror dock att klassen blir avgörande imorgon, men det kan även knyta sig. Men spännande match blir det och sådana matcher vill vi ju ha.. ;)

      Radera
    2. Jag hoppas naturligtvis vi klarar det. Jag tycker nästan det är för spännande, enorm press på killarna, vinner vi i mon däremot kan vi gå stärkta genom detta och ge Hästen en match.
      /Jacob

      Radera
    3. vi är överens.. tror att vi kan ge vh en riktig match om vi klarar detta.. men pressen som du pratar om kan bli vårat fall. Kan inte vara lätt att spela en match inför 3000 kräsna supportrar som man bara måste vinna, kunde höra spridda burop igår. Och Östersund har världens chans och ingen press.. som sagt orolig är jag.

      Radera
  2. Jag har en fråga, intressant att höra vad ni tycker. KHK har ju gått ut och sagt att man ska vara i Allsvenskan senast 2014, är det rätt att göra så eller ska man behålla detta inom laget och föreningen, som sagt är man för kaxig, man blir ett jagat villebråd som alla vill slå. Vad tycker ni?

    SvaraRadera
  3. KHK - Totalt värdelösa idag!
    Kempe - Totalt jävla handlingsförlamad och totalt värdelös! Åk hem med dig!

    SvaraRadera
  4. Total dominans i 2 perioder men fruktansvärd ineffektivitet. Sedan tyvärr återigen en dipp av Leinonen som borde tagit minst 2 av målen.
    Tyvärr verkar Leinonen ofokuserad av någon anledning.
    Nåväl bara o ladda om o ge järnet i morgon!

    SvaraRadera
  5. Spelar man på 25% av sin kapacitet kan man inte vinna ens mot ett sådant här lag. Östersund hade inte mycket att komma med, men vill inte våra grabbar spela, går det inte att tvinga dom.

    SvaraRadera
  6. Som tipsen från Ö-sund sa, spela på ÖIK för KHK är ett trött gäng med trötta ledare.Hur många ggr ska KHK bli påminda? Snacka om inkompetent ledning och trötta stjärnor.Idag var Leinonen bäst i ett dåligt lag, säger allt.

    SvaraRadera
  7. Spännande vilka som går till playoff 3, Khk, Oik, ingen av dem eller båda.

    SvaraRadera
  8. jag håller med om att Kempe borde lägga ner nu för det hjälper inte med en massa utbildningar om man inte kan styra laget och få grabbarna att tända till.

    SvaraRadera
  9. Förstår ni vilken bragd av Oik att slå Björklöven uppe i Umeå-första förlusten för dem på hemmaplan denna säsongen. Östersund hahahahahah....ni är ff inte så kunniga där bort i öst..man måste spela enkelt och grisa sig fram om framgången ska komma.

    SvaraRadera
  10. Till och med KHK-aren har stockningar i halsen över sitt KåHåKEUÅ. Han kommer inte sova en enda minut i natt - bara mardrömmar, svettningar och dyngsura lakan. 2-4 mot Östersund! Hur kan det hända? Som om Frölunda skulle torska mot Grums...

    SvaraRadera
  11. Då var det dags igen.En förlust och man börjar skrika om tränare som ska avgå.Varför var det ingen som sa något om avgång när vi vann 7 raka i allettan?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi kan vända på det, hur bra kunde laget bli med en tränare som kan motivera och få ut allt av laget... Khk vinner säkert i morgon men visar en attityd i dag som är ett hån mot oss som betalat 140 kr

      Radera
  12. Vilken enorm press KHK har, jag tror inte dem klarar av det.

    SvaraRadera
    Svar
    1. I morgon vinner jag 5,1 gånger pengarna när KHK förlorar.

      Radera
  13. Allsvenskan 2014, lätt val kicka 10 spelare i dagens trupp, medelmåttor finns det gott om.

    SvaraRadera
  14. Ja, jag håller verkligen med här betalar man för en dyr biljett och vad får man tillbaka? En örfil. Besviken att man inte får mer för pengarna och att spelarna inte bjuder till, i mon får nån annan betala kalaset. Jag kommer inte att bidra.

    SvaraRadera
  15. gör som Toronto gjorde igår kickade tränaren för det är han som skall motivera laget inte skälpa det

    SvaraRadera
  16. Ni som har blundat för det uppenbara kan vakna nu. Timo är inte i form och det visade sig tydligt idag och han släpper riktigt billiga mål. Det har ju varit likadant i varannan match sen i November att man tydligt sett att han har problem i vissa rörelsemönster men ändå har man inte låtit Baston fått stå och få matcherfarenhet. Varför tog man inte in ytterliggare en målvakt med erfarenhet innan fönstret stängde...
    Nu sitter vi i skiten om Timo inte håller...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Herregud! Han är en anledning att man överhuvudtaget har kommit så långt i år. Tycker du på fullaste allvar att det största "problemet" i laget är målvakten och det är där man ska åtgärda på första hand eller!?

      Radera
  17. mycket enklare att kicka tränaren...

    SvaraRadera
  18. Såg Sune Bergman i Arenan, han pejlade väl in Östersund.

    SvaraRadera
  19. Konstigt när man läser att det var en sunkig hall i Östersund, och att de skulle vara därför matchen blev som den blev däruppe, då måste ju vår Arena vara riktigt jävla sunkig eller?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Man tar sig för pannan när man läser sådana här begåvade kommentarer.....

      Radera
  20. Är det sista matchen i dag i Arenan för denna säsong? Hemska tanke, då blir det ett riktigt antiklimax.

    SvaraRadera
  21. Men HALLÅ!! Nu får ni väl ge er! Det är inga robotar i KHK. När vi vann match efter match i allettan så va det knappt ett inlägg här, men nu när de förlorar EN match är det ett himla hallå här. Likadant på matchen i går. Vet ni vad STÖTTA är!????? Har ni varit på en friidrottstävling och sett och hört hur det går till där? Ta tex höjdhopp, om det är någon tävlande som rivit flera gånger på höjderna och skall göra sitt tredje hopp på en viss höjd, börjar publiken bua och gapa massa skit då???? NEJ, det som sker är att hela arenan klappar i takt för att lyfta den tävlande i sitt hopp. Jag har aldrig varit med om att någon presterar bättre av att få en massa skäll och gnäll när det går dåligt och därmed blivit bättre. Är ni så superduktiga i allt ni gör i livet så är det bara att gratulera men tror inte det.
    Ta nu och åk ut till arenan och se till att STÖTTA och lyfta grabbarna! Och kom inte med att gör inte de sitt bästa så ska inte jag på läktaren göra det!
    I dag vinner vi tillsammans!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Härliga ord! Vi möts i arenan;))

      Radera
  22. Bäst före datumet har gått ut på Bates, vad tänker de stackars företagarna som satsat så mycke pengar på denna s.k. stjärna? Nej där får verkligen KHK tänka om.

    SvaraRadera
    Svar
    1. haha.. är du på riktigt? Om du kan något överhuvudtaget så kan man se klassen han besitter.. sen att de andra inte kan förvalta chanserna är väl knappast hans fel. Bates friställer källström som blir sopren framför mål, han missar dock pucken. Lägger fram en macka till Söder i ett 2-1 läge, söder kan dock inte hantera passningen.. detta är bara ett axplock. Bates är den mest passningskickliga spelaren i hela khk och kan du inte se det så är det bara att beklaga!

      Radera
  23. Härligt att läsa att vissa inte ska ut till arenan idag, ni behövs inte där ute i alla fall. Buande medgångssupportrar klarar vi oss utan. Kämpa KHK!!

    SvaraRadera