onsdag 28 mars 2012

Hemmaplan!

Derby, derby, derby ja det har varit mycket av denna varan säsongen 11/12 och nu återstår två stycken. Ikväll borta mot Krif och på söndag gästar OIK arenan och dessa sista drabningarna är så otroligt viktiga. Krif och OIK kommer givetvis göra allt för att fälla de onda laget från Öst men vi vet vad våra krigare är kapabla till och kan vi stå upp som ett lag och köra på från start till mål blir detta en riktigt bra vecka. Med en fortsatt bra defensiv och ett högt tempo ska vi mala ner motståndarna. Ös på KHK!

Samtidigt ska vi på läktarna höja oss och ta över Kockumhallen så att grabbarna får hemmaplan! ALLA KHKare ska föra ett jävla liv matchen igenom, kom igen nu så kör vi!

Vill även rikta ett tack till Sållet på bloggen Bradrag.se för fixa det av kvällens heta plåtar!

6 kommentarer:

  1. Sållet är kingen på att fixa plåtar till plåtlador!!

    SvaraRadera
  2. Man undrar hur BLT tänker när dom framhäver en spelare som har ägnat hela säsongen till att skada sina motståndare.
    backar inte undan `MY ASS´

    SvaraRadera
  3. Nu gäller det ALLA KHK:are, i kväll ska Kockumhallen förvandlas till KHK:s hemmaarena! Grabbarna ska verkligen känna ett stöd från oss på läktaren.
    Kom till Kallinge så hjälps vi alla åt, spelare som supportrar, att ta tre härliga poäng i kväll!

    FÖR DET ÄR VI SOM ÄR KHK!

    SvaraRadera
  4. Journalister tänker inte utan man vill mer skapa sensation och få folk intresserade.
    Dåligt dock att hetsa en spelare ytterligare som har uppenbara aggressionsproblem.
    Sedan kan man undra hur tränarna och de ledande i Kallinge resonerar? Borde inte vara en merit och bra reklam för klubben att ha en spelare som gång efter annan tappar koncepterna och gör sig skyldig till ren misshandel samt bara åker o letar tillfällen att nypa till regelvidrigt. Starka ledare skulle tagit tag i detta långt tidigare. En sak är att spela tufft och juste o en helt annan o slåss i var och varannat byte. Må bästa lag vinna i kvällens derby!

    SvaraRadera
  5. 1-2 Man är ju helt slut, dock så känns det som laget med att envist gå runt på 4 femmor på nåt sätt maler ned motståndet. Sen lite flyt också men det har bra lag.
    En tackar å bugar till hela laget! Nu skulle vinst på Söndag mot våra kära vänner i Holjeland sitta smutt!!!
    //Tarasov

    SvaraRadera
  6. Vi kommer till er på söndag kära Khk! Hoppas ni känner för att möta lilla Oik igen..? Kanske kan ni försöka spela lite bättre mot oss för en gång skull...!! Man vill ju se vad det blivande allsvenska laget går för...bara ni inte tar halva oik-laget med er till allsvenskan . Skönt att ni har Kempe iaf..

    SvaraRadera