tisdag 6 mars 2012

Chansen finns fortfarande!

Visst är det fantastiskt och riktigt imponerande att vi har tre Blekingelag i PO3!

Krif avgör i två raka mot Enköping och visar att kvalserien är fullt möjlig. Deras framgångssaga fortsätter nu mot Nyköping.

OIK gör det omöjliga och vinner två bortamatcher mot hemmastarka Björklöven, imponerande! Nu väntar Wings i PO3 vilket känns betydligt enklare än Björklöven.

KHK fick som ni alla vet en tuff matchserie mot Östersund och nu väntar en holmgång mot Vita Hästen.

Tänk att om mindre än en vecka kan en kvalserie se ut så här.
Sundsvall
Borås
KHK
Krif
OIK
Asplöven

Mycket ska stämma men att bara chansen finns är riktigt häftigt!

9 kommentarer:

  1. I öst verkar många glada att 3 blekingelag är vidare. I väst lägger man mer energi på att vara bitter på att KHK gick vidare, än glad över det egna lagets framgång. Detta är tydligast bland bittra dalmasar och hatbloggare.
    Samtidigt anklagar man KHK och dess supportrar för att sakna ödmjukhet och vara alltför kaxiga. I mina öron låter det som om man gillar att vara gnällhobbyist. Det är även KHKs fel om en lokaltidning har fler bilder från just KHKs match, än vad dom har från något annat länslag. Så är man då glad över att det är 3 blekingelag kvar i po-3, ja, kanske...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Klockrent! Det är så jag upplever det också! Men gud förbjude att vara glad efter en vinst, då är man en sån där kaxig KHKare.

      Radera
  2. Ledsen Khk men ni får se på när lillebror Krif och Lila lila Oik lirar i kvalserien om allsvenska platser. Ni är inte tillräckligt bra! Ser fram emot era bortförklaringar och ännu en säsong i ettan med GURUN KEMPE (ler!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lila lila Oik??? Är Oik lila? Trodde dom spelade i vitt!! Gå och lägg dig annars blir mamma och pappa snart arga på dig.Du ska upp till skolan i morgon.

      Radera
    2. Stackare...Så bitter för att du bor i Kallinge,en förort till en spökstad.Förstår varför Ronneby kommun har högst utflyttning i hela Sverige om dom ska behöva lyssna på såna som dig. Gå och lägg dig nu annars blir Mamma och Pappa arga på dig.

      Radera
    3. Fan vad skönt det ska bli när du äter upp det du sa! Skratta bäst som skrattar sist!

      Radera
    4. Lila? Har OIK bytt färg på matchstället...?

      Radera
  3. http://bradrag.blogspot.com/2012/03/haspelfilm.html

    och jag som trodde OIK spelade i svart och vitt...

    SvaraRadera
  4. Har för mig att Borås inte få var med och kvala eftersom de har en ekonomisk kris och kommer förlora sin elitlicens??

    SvaraRadera