onsdag 21 mars 2012

Tack för presenten!

Högt tempo och en härlig kamp inleder första perioden. Båda lagen vaskar fram fina chanser men målvakterna visar upp sig från bästa sidan.
Efter en tilltrasslad situation i trettonde minuten där det kändes som pucken var blockerad kan Krif trycka in 0-1. Spelet böljar sen fram och tillbaka och trots några PP blir det inga fler mål.

KHK reder ut ett BP i början på andra och tar sen över taktpinnen helt och när Krif precis klarat av ett BP sätter Larsson påpassligt kvitteringen. I bytet efter är det dags igen. Niklas lämnar över till Bates som skjuter och på returen är Källström framme och prickskjuter in 2-1. Nu dominerar KHK totalt och tvingar fram en Krif utvisning. Flera heta lägen skapas men utan att pucken trillar in. Nu är det kamp över hela isen och när klockan passerat arton minuter ser firma Larsson-Ruiz till att öka på till 3-1 vilket känns helt rättvist.
En period som ägs totalt av KHK som här visar helt rätt attityd och inte låter Krif spela sitt spel.

Efter 13 sekunder av tredje åker KHK på en utvisning och 47 sekunder senare har Krif reducerat. Krif får till lite tryck efter målet men KHK ser till att öka tempot och då hamnar Krif på efterkälken. KHK parkerar långa stunder i offensiv zon och Krif gör allt för att freda målet. Och efter tio minuter är det bara stolpen som räddar Findus när Söder är framme och sånär kan tråkla in pucken. Strax efter klingar det till igen när Grönlund prickar ribban.
När Elofsson i sjuttonde minuten gör 4-2 ur nästan ingen vinkel alls lyfter taket på Arenan. Och även om Krif försöker att göra ett sista motdrag händer det inte mycket mer än att KHK skapar chanser. Med en halv minut kvar gör PP och BP specialisten Fimpen 5-2 i öppen kasse.
Riktigt trist att se hur Krif i slutet tappar allt och tar till nävarna. Det är som ordspråket säger, när hjärnan tar slut tar nävarna vid, vilket Krifs nr5 bevisar om och om igen.

En fullt rättvis seger där Krif endast var med i första perioden. De två sista ägdes helt av KHK även att det var målmässigt jämnt. En härlig vinst som ger råg i ryggen inför kommande drabbningar.
Vill också tacka för presenten då jag önskade mig tre poäng av Aaro tidigare i veckan. Det blev en riktigt bra födelsedag på alla sätt och vis, TACK!
Nu laddar vi om för ett intressant dubbelmöte mot ett starkt Asplöven.

17 kommentarer:

  1. Grisen NR 5 o nr 35 var inte mycket sämmre han , men vad tillför denna nr FEM för Kallinge undrar man

    SvaraRadera
  2. Återigen STORT TACK hela KHK! Helt underbar match i dag grabbar, kan även uttryckas med ordet dominans! Tåget mot allsvenskan rullar på så härligt!

    Publiken, bättre kan vi än i dag, det är de värda grabbarna!

    DET ÄR VI TILLSAMMANS SOM ÄR KHK!!

    SvaraRadera
  3. Jadu. Kallinges nr. 5 skulle då inte jag vilja ha i mitt lag. Där har nog osten kasat av mackan om man säger så. O den bästa klacken i ettan, vad hände med den? Alltid Oavsett gäller tydligen inte när det egna laget ligger under med 2-4. 2/3 gick hem då!
    Allsvenskan here we come!

    SvaraRadera
  4. titta på klyft han går runt och snackar med grabbarna medan KEMPE står och glor som en cementgalt VAKNA KEMPE.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad hjälpte det Krif att Kluft gick runt och snackar massa skit, inget ikv. mot KHK iaf, hahaha.....patetiskt kommentar.

      Radera
    2. Fan vad tröt man blir på id_ter som dig! Ge dig för fan! Stötta istället!

      Radera
    3. Kallingebo helt klart

      Radera
  5. Tydligen är nr 5 inte riktigt i balans med sig själv, en sådan kille kan förstöra en match för hela sitt lag. Är glad att KHK inte har en sån snubbe i laget.
    Ja Sveriges bästa klack gick hem innan matchen var slut, snyggt, mycket snyggt.
    Medgångssupportrar var det visst någon som sa...

    SvaraRadera
  6. Bäcklin o Brasar= huliganer..Alltid oavsett!!!(Bevare mig för att ha behov av ordningsmakten)...Synd för White angels som är en fantastisk klack. KHK my heart and soul..

    SvaraRadera
  7. Vad synd om super tränaren Klyft. Att han kanske hammnar i AIK nästa säsong är för mej en gåta.
    Han spelar med en het spelare som Alm är ju helt rätt, sen att det är en serie för högt för killen det är ju tränaren som ska se det.
    Men att Klyft kan sätta in nr.5 hela tiden och inte ser att han är ute o cyklar hela tiden överallt i banan är ju konstigt.När sedan den här nr.5 tröttnar att bli upplurad på läktaren så tar han till händerna.Fortfarande ser inte höjdhopparen i båset detta.Stackars Kallinge hoppas ni får ordning i båset till nästa år.

    // C-Sektionen=Gamla A-Sektionen

    SvaraRadera
  8. Bäcklin och Brasar bittra förlorare, inget att bry sig om, vi lägger vår energi på KHK ist. Och Aaro och Ruiz var väl hyfsade ikv. eller vad säger ni?

    SvaraRadera
  9. Ja det är väl bara till att gratulera! KHK var bättre idag. Men vi kommer igen, bara en vecka tills nästa drabbning! Sen vet jag inte vart ni fått att WA gick hem innan matchen var slut? Vi stod kvar och sjöng en bra stund efter matchen var slut. Väl mött i Kockumhallen och en ny hockeyfest.

    SvaraRadera
  10. Karlsson you never walk alone!22 mars 2012 kl. 01:32

    Nr 5 i krif, är en av de bästa backarna i div1 f, han vågar stå upp för de han gör och skyddar sina lagkamrater till 110%! Kolla på bergman han går på holm i krif där holm håller på att dra av han nacken men där kommer ingen o skydda denna pojk dålig stil! KHK i mitt hjärta!

    SvaraRadera
  11. Vad hjälpte det att "klyft han går runt och snackar med grabbarna medan KEMPE står och glor som en cementgalt"?

    KHK vann ju matchen trots att Klyft vankade av och ann?

    "Cementgalten" vann matchen !!!

    KHK mot HA !

    SvaraRadera
  12. 2/3 av "sveriges bästa klack" går hem när man inser att slaget är förlorat !!!
    Och så mycket "olltijd ioavsitt" var det med det, ja.....

    SvaraRadera
  13. Stark insats av KHK. Sedan är det hockey som spelas och inga K1 fighter som ska utkämpas. Bäcklins uppträdande i match efter match är helt oacceptabelt och förstör klubbens rykte. Svagt av höjdhopparn att inte markera mot grabben som definitivt måste ha en bokstavskombination i bakgrunden. Julle o Kenny passar förträffligt ihop. Backar med spelsinne är att föredra.

    SvaraRadera
  14. Det är så Bäcklin alltid spelat. Hans tid i båset gör ju på totalen att KRIF spelat box typ 300 min . ( ej kollat exakt) . Hans agerande sänkt BIF U20 och även Valbo..
    http://arbetarbladet.se/sport/ishockey/1.2524642-backlins-utvisning-fallde-valbo
    // Nyberg

    SvaraRadera