torsdag 8 mars 2012

Eftersnack med Aaro!

Grattis till ännu en gastkramande seger!

- Tack, vilken känsla det var när Söder tryckte in pucken.

En riktigt bra match mellan två bra lag. Men det kändes som om ni tog över ju längre matchen gick?

- Jo det märktes att det var två bra lag och två lag som bjöd upp och ville spela. Vi hade ganska god kontroll på händelserna därute. Tråkigt nog gör vi misstag som leder till att Hästen kommer tillbaka. En onödig utvisning och en dålig rensning.
Innan deras tredje mål så ska Bates bara lägga ut pucken då en linjeman står i vägen och ger Hästen chansen igen och då blir det mål. Hört talas om spelsinne?
Men vi reder upp allt och viker oss aldrig. I förlängningen fanns bara ett lag på banan.

Hästen har en riktigt bra femma men vi känns som ett starkare lag sett över alla femmorna.

- Det är ju dock inte vilken femma som helst heller. Tycker dock inte man kan vara så subjektivt. Tycker verkligen Hästen har ett riktigt bra lag och har spets även dem i varje femma.
Det man däremot kan känna är att övriga spelare lutar sig nog mycket mot just deras "superline" och kanske överlåter mycket ansvar på dem?
Men slutsatsen är att jag tycker vi har ganska jämna lag det är inte mycket som skiljer.

Återigen en sen kvittering men i förlängningen gick ni ut och totalt dominerade, det var ingen tvekan om att ni skulle vinna kändes det som?

- Vi pratade lite efter 3e om att vi viker inte en tum utan går ut och kör. Krafter har vi, det är ju detta vi har tränat för och bara älskar.
Känns som vi fått in en skön trygghet som gör att vi kan spela avslappnat trots tuffa lägen.
Då blir man vinnare! (har ni hört det förut?)
Vi var absolut starkast i förlängningen inget snack om det.

Nu fokuserar vi på nästa drabbning!

- Ja det är bara ladda batterierna och göra allt för att vinna. Det kommer bli mycket roliga matcher, det missar ni väl inte?

2 kommentarer:

  1. Vi viker oss aldrig!! Gott att höra Aaro! Missar!? Nej, vi kommer att vara på plats i Peking och ge er vårt fulla stöd...

    SvaraRadera
  2. Var det dommaren som stoppade den pucken också? Måste varit 5-6 gången i hela matchen? Fattar inte varför dem ska in i smeten på blålinjen!

    Fantastiskt bra jobbat gubbar!

    SvaraRadera