söndag 4 mars 2012

Klassisk seger i klassisk match!

Att första perioden slutar 0-0 är en gåta med tanke på det spel som KHK visar upp. Man åker fullständigt sönder Östersund och visar en härlig attityd och spelar på gränsen precis som det ska vara i PO.

0-0 står sig även hela andra perioden. KHK fortsätter att dominera spelet och skapar chanser för ett antal mål men pucken studsar överallt utom just där vi vill ha den. Det är inte utan att tankarna svävar iväg till Kristianstads matchen förra säsongen.

57:36 exploderar arenan när pucken äntligen letar sig in i maskorna bakom Östersunds målvakt. Det är Pöllänen som gör 1-0 i PP. Med två minuter kvar får Östersund PP och tar samtidigt ut målvakten och med ynka sex sekunder kvar kommer kvitteringen.

10 sekunder in på förlängningen är Östersund centimeter ifrån att avgöra när pucken sakta glider utanför Timos högra stolpe.
7:01 lyfter återigen taket när Elofsson avgör med ett slagskott som ger oss en klassisk seger i en klassisk match!

20 kommentarer:

1. Hmm, av det här referatet att döma verkar det ju som att KHK var bra idag. Det stämmer ganska illa med ungefär ALLA andra referat av matchen som går att hitta på nätet, som sågat KHK något så djävulskt. Antar att de andra har fel? ;P

SvaraRadera
    Svar
    1. Khk gjorde en dålig match I GÅR!!!
      I DAG däremot gjorde khk en jättebra match liksom Östersund som säkert gjorde sin bästa match för säsongen.

SvaraRadera
  4. Kommentarer från OIKare orkar man inte äns läsa längre. Riktigt gött att KHK orkar kämpa hela vägen när inget går vägen. ÖIK spelar väldigt smart och orkar hålla emot påtryckningarna från KHK. ÖIK ställer upp med ett helt nytt lag idag jämfört igår. Riktigt kul och imponerande av OIK idag och grattis till PO3. Nu full uppladdning till onsdag!

SvaraRadera
  5. Ja jag var inte själv i Arenan, så vem ska man tro på? Jag vill ha svar av Glenn, han litar jag på i alla väder, har fått en go kompis här på bloggen, det känns bra.

SvaraRadera
    Svar
    1. ja tjena kompis! Ja mig kan du lita på i alla väder.. ; )Jag var inte på matchen då jag var bortrest men vi vann och nu tror jag vi kan ge vh en match.. Tror inte man ska dra för stora växlar på hur denna serien har sett ut, alla serier är unika och mot vh kommer khk höja sig, sen om det räcker är en annan fråga. Men hur många trodde på oik mot löven..
      mvh
      Glenn

Radera
  6. Tycker KHK var mycket bra idag. Bara pricken över i som vägra sätta sig på plats. Vi kör ju fullständigt över ÖIK som kämpar kopiöst och det med beröm.
    Härlig kämpainsats grabbar, Grattis!!!

SvaraRadera
  7. Tycker KHK vinner helt rättvist, man är det bättre laget, men jädrar vilken motstuds man har! Hade man satt sina chanser hade matchen varit över efter första perioden. 5-1 hade inte varit orättvist alls.
    Öiks målvakt däremot hade nog inte alla renarna i inhängnaden när han efter matchen åker runt och visar fingret åt hela Arenan. Han fick också någon form av straff innan domarna kastade ut honom.

SvaraRadera
  8. Vad händer i örlogsstaden, bara halvfullt i arenan i en tredje och direkt avgörande match, börjar intresset fahlna....?

SvaraRadera
    Svar
    1. Ganska säker på att du inte var på plats efter det inlägget!
      ps fahla är inte bortglömd...
      /p

Radera
  9. Intressant det här, olika syn på hockey.=)

SvaraRadera
  10. Stora delar av matchen endast ett lag på isen. KHK saknar dock givna målskyttar, ja förutom Elolfsson då! Varför bänka Niklas J och låta Larsson, Söder och Hasse spela!? Det är en gåta för mig!

KHK måste bli effektivare om vi ska rå på pållarna!

SvaraRadera
  11. Coolt när vissa säger halvfullt, när 2000pers är vad andra har på 2st derbyn. Är glaset havfullt eller halvtomt?

SvaraRadera
  12. Det var ju betydligt jämnare idag men tycker KHK vinner mycket rättvist. Dock skulle KHK punkterat denna PO-omgång redan igår då det kändes som om ÖIK knappt kom ur egen zon.

Den som tycker resultatet är orättvist kommer antingen från Olofström eller har ett gravt synfel

SvaraRadera
  13. Ang. publiksiffran så räknas inte VIP, ungdom eller sponsorbiljetter utan bara de biljetter som sålts för matchen

SvaraRadera
  14. VIP biljetter räknas visst ca 950stycken

SvaraRadera
  15. tycker allt skitsnack på pålles listaverkar duuuuumt, men killarna behöver någon som inte står med händerna i fickorna och behöver lite stöd under matchen, skicka hem kempe och låt killarna få lite glädje på och utanför isen,

SvaraRadera
  16. Sportchef????????????

SvaraRadera
  17. En mycket bra match av KHK i defensiven men ack vilken ineffektivitet i offensiven.4 frilägen i andra perioden men tama avslut.
    Sedan spelar Östersund en hockey som vi inte är vana vid. Fysiskt och 5 man med hemåt i egen zon för att vid tillfälle vända spelet snabbt.
    Sedan måste någon vara beredd o ta skitjobbet framför motståndarkassen vilket tyvärr lyste med sin frånvaro i denna match. Mot Vita Hästen blir det dock en helt annan matchbild eftersom de spelar mer konstruktivt.