tisdag 27 mars 2012

Dagen efter, kvällen före!

Vilka sjukt underbara matcher vi bjuds på i kvalserien och den ena gastkramande kampen avlöser den andra. Gårdagen var absolut inget undantag och det är fantastiskt att en match som endast bjuder på ett mål kan vara så underhållande och bra. Det har varit mycket snack om Asplövens målvakt och hur bra han var men faktum är att Timo var 100%ig, bättre kan en målvakt inte vara. Det var skönt att se en väl genomförd match och jag är imponerad över det tålamod som KHK visat upp vid ett flertal tillfällen. Man litar på sitt spel och bara maler på trots underlägen eller då pucken inte vill in det visar på en enorm styrka och lagmoral. Samtidigt går vi runt på fyra kedjor hela tiden och har därmed chansen att hålla ett högt tempo hela matcherna igenom.

Matcherna duggar tätt och imorgon är det återigen dags för ett härligt hett derby då vi åker till Kockumhallen och ger spelarna ett högljut stöd matchen igenom. 

När det gäller Silly rykten som poppar upp likt trattkantareller om hösten kommer jag inte att lägga nån energi på dessa utan ge de krigare vi har i laget all uppmärksamhet, något de väl förtjänar! Var sak har sin tid!

4 kommentarer:

  1. Atte Valli till KHK. Han saknar staun och kommer bosätta sig här för evigt. Allt är glömt!!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ingen Atte tillbaka, tack. Valli är helt enkelt inte tillräckligt bra för att lyfta våt lag.

      Radera
  2. Skulle inte du kunna slänga upp lite länkar till intressanta bloggar och sidor som behandlar blekingelagen och kvalserien. Din blogg och Mjörnberg är de enda jag känner till, och jag är säker på att du sitter inne på ett par till.

    / khkare

    SvaraRadera
    Svar
    1. Här har du några länkar till bloggare
      http://www.shlhockey.se/supporter/hockeybloggar-6297157

      Radera