måndag 12 mars 2012

Supporterbuss till Borås!

Från KHK.se:

Supporterföreningen Blackbugs anordnar bussresa till första kvalmatchen på bortaplan mot allsvenska Borås HC.

Buss den 13/3 till Borås. Kl: 19:00

BOKNINGEN ÄR BINDANDE OCH BOKAS VIA blackbugsbussen@hotmail.com

För giltig anmälan skall namn,personnummer med 6 siffror samt telefon nummer finnas med på anmälan för samtliga som anmäler sig.
Är man under 18 år vill vi gärna att det finns målsman eller ansvarig person för mindreåriga personer med på anmälan och bussen.

Avresa Badhuset kl 14:30 & ÖB´s Parkering kl 14:45

5 kommentarer:

  1. Det är väl klart man ska stötta och åka med om man har tillfälle. Sen finns det dom som stötta på hemma plan genom att köpa säsongskort och att det inte skiljer mer än 10 kronor på säsongskort med förtur och ej säsongskort ÄR MYCKET DÅLIGT KHK 10 KRONOR FÅR VI SOM KÖPT SÄSONGSKORT MOT DOM SOM EJ KÖPT SNIKET

    SvaraRadera
  2. Sniket? Vill du att KHK skall höja priserna för dem utan säsongskort så att du upplever att du sparar mer pengar? eller är du av åsikten att du tjänar pengar kanske?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej jag menar att det bör vara lite mer skillnad på dom som har köpt säsongskort och är där varje match och köper kaffe korv och lotter än dom som är där nådon ensaka matcher. det är ju skillnad vanligt s-kort och wip

      Radera
  3. Avfärd bara drygt fyra timmar innan nedsläpp. Räcker det verkligen?

    SvaraRadera
  4. Mr Anonym
    Nu är vi i kvalserien. Lägg dina grubblerier åt sidan och gläds lite istället. Framför de någon annanstans efter säsongen istället. Du kan ge platsen till mig om den är bra så slipper jag köpa lösa biljetter och hamna på mindre bra platser varje match. Du kan dessutom få 10 kr av mig per match. Vi snackar stora pengar här Mr Anonym ;-)

    SvaraRadera