söndag 4 mars 2012

Nu gäller det!

I eftermiddag är det vinna eller försvinna som gäller. Kommer säsongen innehålla fler matcher eller är det dags att ta fram löparskorna och inleda sommarträningen en månad för tidigt. Det finns inga livlinor eller 50/50 möjligheter kvar utan nu är det bara vinst som gäller. Det får se ut hur fan som helst. Bildar de köttmur så skjut slagskott rätt in i högen, bilda mänskliga bowlingklot så skriker vi strike på läktaren när käglorna faller! Allt som gäller är att göra ett mål mer än Östersund.

För att lyckas med detta behöver vi stå upp för varandra och höja oss ett par snäpp. Och då talar jag inte bara om spelarna utan även om oss på läktaren. De håller fan inte att börja gnälla och skrika nedlåtande på våra egna spelare. Speciellt inte när knappt halva första perioden gått! Nu gäller total stöttning i minst 60 minuter och känner ni behovet att håna så se till att rikta detta mot motståndarna för de är här och försöker förstöra vår säsong, det kan vi aldrig tillåta!

Så kom igen nu, upp till bevis både på isen och läktaren idag. Det är vår klubb, vårt lag, vår Arena och i eftermiddag är det vår match!

12 kommentarer:

  1. Mycket bra skrivet! Kan inte vi på läktaren prestera så kan vi inte kräva att spelarna ska göra det.
    Kom igen nu och lyft vårat KHK till vinst i dag!
    DET ÄR VI SOM ÄR KHK!!!!

    SvaraRadera
  2. Bra sagt om publiken Pålle. Skämdes igår när laget i frustration försökte och slet och det visslades å buades på läktaren.
    Skärpning!

    SvaraRadera
  3. Nej att bua åt det egna laget är knappast ok. Publikstödet måste finnas i en sådan här match, annars är det bättre med tomma läktare.
    Tag hellre ut frustrationen på motståndarna. Gapa och skrik allt du orkar, men bua aldrig åt det egna laget, det hjälper oss ingenting.

    SvaraRadera
  4. Bra skrivet Pålle.

    Mern du kan börja med att läxa upp din polare som sitter runt omkring dig ... Antar att du skäms över dem?

    SvaraRadera
  5. Du menar att man inte kan kräva mer av ett lag som få betalt att göra det roligaste som finns? Eller här jag fel . Hur stor är spelar lönerna i laget i gâr och i kallinge .

    SvaraRadera
    Svar
    1. Är det första gången du går på en match eller ?
      Alla lag dippar emellan åt, det ända du som åskådare kan göra år att heja fram laget eller välja att stanna hemma.

      Radera
    2. Ok vi som inte tycker som du stana hemma så få vi se hur många platser. Som säljs nästa år om man inte få säga. Vad man tycker

      Radera
    3. Går du på matchen för att du gillar KHK lr för att du skall spy galla över dom ?
      Kanske dom har rätt som säger att det är många medgångsupportrar i Tak. Om KHK vinner idag är det ingen som gnäller. Och, visst vill du inte se matchen, stanna hemma.

      Radera
  6. I dag ska vi inte ha nån klack på ståplats i dag ska vi ha en klack i HELA HALLEN!!!
    Kom igen i em och visa att KHK har en jätteklack!

    SvaraRadera
  7. Håller med om att idag ska vi visa att det är VI SOM ÄR KHK.
    Man har naturligtvis rätt att var besviken, men ge upp NEJ aldrig.
    För med rätt inställning hos spelarna samt med stöd på läktarna, kommer säsongen med minst 2 matcher till.

    SvaraRadera
  8. Man kan vilja jävligt mycket, men aldrig kräva att ett lag skall vinna. Detta är något som många i Karlskronapubliken måste lära sig. När du själv misslyckas är du oftast förbannat medveten om detta, blir man peppad att försöka ingen kanske man lyckas. Annars kanske man skiter i det hela och går därifrån.
    Vem vill lira i KHK om man blir halshuggen för att man förlorar?

    SvaraRadera
  9. Mycket bra skrivet. När det går dåligt så behövs supporterstödet som mest. Flyter det på så går det av sig själv. I dag skall hela hallen koka. Go KHK!

    SvaraRadera