onsdag 7 mars 2012

Älska utmaningen!

Efter att ha gett Östersund sommarlov är det ikväll dags för PO3. På andra sidan står Vita Hästen eller Sveriges bästa div1 lag enligt många experter. Lite märkligt då KHK faktiskt kan titulera sig precis detta efter förra årets insats och än är det inget annat lag som övertagit den titeln. Att vi ändå slår ur underläge är kanske inte så konstigt när vi möter världens bästa hockeylag, den titeln tar det nog ett par år till innan KHK kan erövra, eller så är den tagen på fredag kväll! Den utmaningen bara måste man älska!

För att återgå till kvällens match så kan vi förvänta oss en riktig kamp mellan två jämnstarka lag som denna säsongen vunnit varsitt möte i AE. Vita Hästen har ett bra lag men det är deras förstafemma som sticker ut. Med Höglund i spetsen stod denna formation för nästan hälften av VHs målproduktion i AE. Grymt imponerande men vad händer om det går grus i maskineriet för dessa herrar?
Jag tycker KHK har ett mer komplett lag och det hoppas jag vi kan dra fördel av i dessa tuffa matcherna. Men det kommer krävas en 100%ig insats av samtliga spelare. Alla måste göra sitt jobb fullt ut och inte vika en mm.
Vi vet vad vi kan och nu är det hög tid att visa vår högsta nivå där alla gör sitt yttersta och offrar allt för en seger.

Vi på läktarna ska fortsätta där vi slutade i söndags, med ett enormt segervrål. Ikväll ska vi vara den sjätte utespelaren och bära fram våra krigare till seger! Det är vår arena och här bestämmer vi!
Jag är jävligt laddad, hur är det med er? Släpp pucken så kör vi!

11 kommentarer:

  1. I kväll är det 110 som gäller även på läktaren! Inga bu, visslingar eller annat om det skulle gå troll i spelet utan stöttning. Nu tror jag dock inte det går troll i kväll utan i kväll rasslar det på för killarna.
    Samma tryck på läktaren som i söndags och lite till så kom igen nu så har vi 1-0.

    SvaraRadera
  2. Håller med om det ovan person skriver beträffande publiken på läktaren. Om det skulle vara så så stanna hemma om ni inte vill heja fram ert lag d v s KHK.
    Som stora delar av publiken betedde sig i söndags innan det att det stod klart att KHK gick hem med segern är BEDRÖVLIGT men tydligen väldigt vanligt vad gäller publiken i Karlskrona.

    NU ÄNDRAR VI PÅ DETTA VI SKALL ÄNDA IN I KAKLET!!!!!!!!

    Inflyttad skåning som håller KHK högst även i motgång.

    SvaraRadera
  3. Nu gäller det att även vi på läktaren är på tårna. Samma tryck som i söndags så har vi alla chanser.

    SvaraRadera
  4. Kom igen nu ALLA!!! Taket på Telenor Arena skall vara som locket på en kokande gryta ikväll. Nu vill vi återuppleva stämningen som var mot Troja förra säsongen.

    SvaraRadera
  5. Du inflyttad skåning det var i lördagsmatchen som det kom enstaka burop mestadels åt domaren i söndagsmatchen var det mer liv i luckan inget buande lyssna inte bara på vad som skrivs åk och besök arenan i stället och se verkligheten

    SvaraRadera
  6. För din kännedom så besöker den inflyttade skåningen TAK 6 dagar i veckan. Lördagen skall vi inte prata om för då skulle alla ut ur arenan.

    Var ärlig mot dej själv och håll med om att det är pinsamt när ett fåtal "lappar" i från norr låter mer än vi övriga och är dessutom mer positiva till sitt lag än vi någonsin varit emot våra.

    Ta det inte som kritik utan visa en förrändring
    Gäller oss alla!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  7. Vem är den hemlige gästen i kväll mån tro?

    SvaraRadera
  8. Gissar på Brooks! Vore grymt =) Bara hans närvaro gör mig trygg.

    SvaraRadera
  9. dom har en kedja o dom måste stoppas på fredag
    lägg upp taktiken för det nu

    SvaraRadera
  10. blev ingen hemlig gäst ??
    såg visserligen Jens Svensson på läktaren

    SvaraRadera