måndag 19 mars 2012

Eftersnack med Aaro!

Tjena!

- Hallå där

6-2 förlust mot OIK senast, vad hände egentligen?

- Matchen startade OIK upp i ett högt tempo och jag anser att vi inte riktigt var beredda. De fick matchen precis dit de ville och hade många långa anfall med mycket avslut. Något som visade att vi inte var riktigt på tårna är just att de tog avslut och återtog puckar väldigt ofta. Flera mål var även på returer. De ville vinna till varje pris och det såg man verkligen.
Vi körde även fast totalt i pp spelet där vi knappt hade några farligheter. Det var ett gyllene läge då de fick ett matchstraff.
Vi hade lite svårt att komma upp i den nivån vi haft tidigare men samtidigt har vi mött två AS lag som gjort riktigt bleka insatser. Vi ska inte förringa våra insatser för det är inte lätt att åka och hämta poäng uppe i Borås.
Men ska vi vinna derbyn i en kvalserie så krävs det mycket mer på alla händer och fötter.
Sen måste vi även ta bort endel utvisningar för vi har inte råd med så många bp.


Vi leder fortfarande serien med 7 matcher kvar och nu måste vi studsa tillbaka igen för att behålla förarsätet.

- Helt riktigt, vi kan inte tänka på det som varit utan bara blicka framåt. Vi har trots allt ett mycket bra slagläge och inte många som trodde vi skulle vara där idag när det blev en avgörande match mot Hästen kan jag tänka mig.
Vi laddar om och tar nya tag på onsdag.

Nytt derby på onsdag mot KRIF hemma i arenan. Vad tror du om detta?

- Det blir en tuff match det vet vi sedan tidigare och vi måste vara vakna för att vinna mot ett hårt arbetande KRIF. Vi kommer göra allt för seger!

Kom och ge oss ditt stöd, lär bli trångt i Arenan!
Nu tar vi tre nya poäng tillsammans!

21 kommentarer:

  1. Uppmaning till alla supportrar: ta er till arenan på onsdag och stötta vårt kära KHK. Och skulle det mot förmodan gå troll i spelet så fortsätt att stötta, det är då det verkligen behövs!! Inget buande eller visslande för då är det bättre ni håller er hemma.

    Nu tar vi Kallinge på onsdag och behåller vår plats i toppen av tabellen!

    DET ÄR VI SOM ÄR KHK!!!

    SvaraRadera
  2. Jag kommer vara där å stötta er de är vi som är khk heja heja

    SvaraRadera
  3. Stannar hemma och sparar 200 spänn, det lär bli fullsatt iaf, trots min frånvaro

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag besökte stålhallen, KHK föll tillbaka i gamla synder, spelet mot Borås och Sundsvall var som bortblåst, känner ingen trygghet därför lika bra att avstå.

      Radera
    2. Vilken tragisk människa du är. En bortaförlust och du väljer att avstå. Hoppas du väljer detta beslut för all framtid. Vi vinner tillsammans och vi förlorar tillsammans.

      Radera
    3. Du Mange, kör man tjugo mil och inte dem bjuder till mer så har man fan rätt till att bli besviken.

      Radera
    4. Självklart!! Men det är ju en viss skillnad på att vara besviken och att välja att inte gå på nästa match pga att de förlorade. "känner ingen trygghet, därför lika bra att avstå", det är just de orden jag stör mig på. Jag var också besviken men jag skall till Arenan på onsdag ändå. Sluta tjura, å häng med!!

      Radera
    5. Har tyvärr ingen biljett, sen är jag så jävla nervös så det är väl lika bra att stanna hemma.

      Radera
  4. Kommer självklart vara där, lika nervös som vanligt.
    Bra inlägg #1, alltid stötta, aldrig stjälpa!

    SvaraRadera
  5. Strunta i förlusten mot OIK, grabbar! Vi stöttar er i alla väder! Ge allt mot KRIF nu!!!

    SvaraRadera
  6. När man ligger under med 6-1 skall man inte ändra på något då?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Aaro skriver att dem inte var beredda på Oik:s öppning, konstigt, en allsvensk plats står på spel och man är inte beredd, förstår inte riktigt den ekvationen.

      Radera
    2. I vilken match låg KHK under med 6-1?

      Radera
    3. Antar att du inte var på matchen? Lätt att sitta och gnälla då. Kempe vaskade om i femmorna och bänkade söder och tog in Jimmy, sen stod det aldrig 6-1 heller.

      Radera
    4. Det står 6-1 i matcher till oik så något måste göras.

      Radera
  7. http://karl-xi.blogspot.se/2012/03/premiar.html

    SvaraRadera
  8. Mycket märkligt att man inte är på tårna i en derbymatch i kvalserien till allsvenskan.
    Vi kanske överskattade KHK:s båda inledande matcher i serien.
    Varför har vi så svårt mot OIK?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tror du har rätt i ditt påstående, sen tror jag bara det är negativt att det är 3 Blekingelag i kvalserien, jag menar OIK och Krif gör ju allt för att slå KHK, lite som en landskamp i hockey mellan Finland-Sverige.Och är dem inte beredda som Aaro säger, ja då kan det bara sluta på ett sätt. Tyvärr.

      Radera
  9. Håller med anonym om att nu när det gäller så mycket finns inget annat än 100% i varje match. Känner man inte så bör man lämna över till de som är 100%. Alla måste gå in med inställningen att alltid vinna i alla situationer. Tackla stenhårt , aldrig ge sig i varje närkamp osv. Då vinner KHK alla matcher som är kvar. Jag vet att vi kommer krossa KRIF på ons annars är det nog så att vi spelar div 1 nästa säsong också"...

    SvaraRadera
  10. Det jag menar med beredda är att vi inte tog arbetet eller uppgiften
    på samma sätt som vi gjort mot de as lagen. Det får inte ske men så
    kan det bli men får ju helst inte ske i kvalserien. Alla är människor men samtidigt ska vi ta varje uppgift på största allvar och inte tappa fokus. Alla är inställda på att arbeta hårt och förberett sig väl men ibland fungerar det inte, dock kan man alltid arbeta även om det kreativa spelet inte stämmer.
    Aaro

    SvaraRadera
  11. Sen ska man inte glömma att vi kan inte vinna tio matcher i rad.. Förluster kommer och oik är nog det bästa laget förutom de allsvenska lagen. Det viktigaste är att vi studsar tillbaka.

    Glenn

    SvaraRadera