onsdag 21 mars 2012

Blodigt allvar!

Derbydags igen och nu är det Krif som kommer till Arenan. Matchen gäller tre poäng och så ofantligt mycket mer. Nu går det inte att tveka eller fundera, det gäller att ge allt och lite till för att kriga in varje mål som krävs för att ta en seger. För är vi inte fullt fokuserade och tar uppgiften på blodigt allvar kan jag lova att motståndarna är villiga att göra allt för att vinna.
Det gäller att ta varje byte som om det vore det sista och varje mål som helt avgörande. Kriga för varje millimeter av isen och stå upp som ett LAG! Vi har allt i egna händer och det ska vi se till att ha även i fortsättningen.
Tre matcher är spelade och serien är tokjämn vilket gör varje match oerhört viktig och varje poäng kan göra skillnad när serien summeras.

Offra allt och lite till! Segrar läker alla sår!


Nu vill jag att vi i publiken står upp för vår klubb, vårt älskade lag, Kung Sune (krya på dig!) och visar vilka som äger arenan. Det ska vara full stöttning från start till mål. Det ska vara ett jävla liv från både stå och sittplats. Nu kör vi för fullt så tar vi en seger tillsammans!

2 kommentarer:

  1. Självklart skall vi stå upp för vårat lag dock skulle man som gammal uniformstjänstgörande vilja att vår publik även respekterade flaggan genom att plocka av kapsylen då nationalsången sjungs.
    ELLER HUR!!!!!!!!!!!!!

    Passa dej Brasar Nukommer den store Länsman och äter upp dej

    SvaraRadera
  2. Snart dags för en ny match. Spelarna på isen kommer va supertaggade och det måste vi på läktarna också va. Låt vårt kära KHK känna hur vi lyfter fram dem och att de har vårt FULLA stöd! Och som jag brukar skriva, OM det skulle bli uppförsbacke så MÅSTE VI ALLA se till att skjuta på så det vänds till nerförsbacke! Buande, visslingar och utropade kommentarer sänker, så kom igen och visa att vi alla älskar vårt KHK och det hela matchen!

    Nu kör vi på mot tre nya poäng! DET ÄR VI SOM ÄR KHK!

    SvaraRadera