lördag 24 mars 2012

Olyckskorpar!

Det är helt otroligt hur olyckskorparna börjar kraxa så fort KHK förlorar. Särskilt beklämmande efter en uddamålsförlust borta mot hemmastarka Asplöven. Halva serien är spelad (en hängmatch kvar) och vi ligger tvåa, en poäng bakom ettan. Antar att de flesta såg framemot KS och insåg att det skulle bli tufft, tänk då på att vi har ett betydligt bättre läge nu än när alla lag stod på samma poäng. I andra rundan har vi dessutom tre hemmamatcher och allt i egna händer. Förra året hade vi två poäng mindre efter fem omgångar. Så sluta tänka negativt det leder ingenstans,upp med blicken och rikta den framåt, uppåt så bär vi fram våra älskade krigare till seger på måndag! Se möjligheterna!

20 kommentarer:

  1. Helt rätt Pålle, de flesta korparna tillhör nog inte KHKs supportrar utan är de avundssjuka runt om med sina 400 - 500 åskådare ,jag tror att hela Blekinge skulle dra nytta av att KHK går till allsvenskan ,övriga Blekingelag har inte förutsättningar idag .GO KHK

    SvaraRadera
  2. Jag har full förståelse för att man inte kan vinna alla matcher, men SÄTTET man förlorar på :P

    Att komma ut på isen när det gäller som mest på säsongen och helt sakna den riktiga tändningen, för andra gången inom loppet av en vecka (OIK), är inte ok.
    Att spela en hel match utan att vare sig tacklas eller gå in i närkamper.....*suck*

    Som sagt, har inga problem med att ta en/flera förluster om man försöker spela hockey, men detta duttande och denna rädsla för blåmärken som man visar upp ikväll......inte ok!

    SvaraRadera
  3. På måndag tar vi dem och sen Kallinge på onsdag!
    Vi kommer att fixa detta och spela i allsvenska nästa säsong!

    DET ÄR VI SOM ÄR KHK!!!

    SvaraRadera
  4. Vi måste vara realistiska. Det går inte att som KHK varva bra matcher mot matcher där man går in och inte ta skitjobbet.
    Skall KHK gå till allsvenskan, då ska man slå ett lag som Asplöven.
    Återigen ser vi vad som brister i laget. Vi har för tunt på backsidan. Defensiven i år är mycket sämre än förra året.
    Vi släpper till alldeles för många enkla mål, där motståndarna ibland får stå helt omarkerade framför Timo.
    Hittills i kvalserien har KHK släppt in flest mål + sämst i boxplay. Förra året var vi bäst av alla lagen i bp.
    Högsta prioritet till nästa säsong är backsidan!
    Känns som att Sundsvall och Borås tar hem detta. Förhoppningsvis kan KHK bli 3:a och kanske ha chans att gå till allsvenskan beroende på hur det blir med Borås ekonomi.

    SvaraRadera
  5. Detta fixar KHK! Men viktigt att KHK inser att det inte är gubbhockeyn som kommer att fixa detta, eller en lyckad Allsvensk säsong.Deras tempo håller mot Pantern i ettan.Vänd på lönelistan så blir det mer rätt.

    SvaraRadera
  6. Man åker upp till lappland, delar inte ut en enda tackling, åker inte skridskor. Precis som mot oik där man säger att bensinen tog slut, dags att tanka upp nu då! Bekväma och tar inte skitjobbet!!

    Med rätt att kraxa!

    SvaraRadera
  7. Tror inte att det handlar om att någon skulle vara avundsjuk på KHK. Däremot har KHK så mycket större resurser samtidigt som man alltid haft en grandios attityd. Att få stryk av lag som OIK och Asplöven i en viktig kvalserie är så klart pinsamt dåligt. KHK borde ha en marginal på 2-3 poäng ner till strecket och inte vara indragen i en kniven-på-strupen situation inför avslutande halvan. För sanningen är att OM KHK skulle misslyckas ingen så är det ett äkta praktfiasko.

    SvaraRadera
  8. Sticker man ut näsan så får man väl vara beredd på lite kraxande när det går emot?

    SvaraRadera
  9. Det är pinsamt att andra lag i Blekinge inte kan vara glada att det är ett lag som dra mycket publik i Blekinge . Ni har nytta av det ni med jag fatta inte vad ni gör på vår sida om ni inte tycker om Khk.
    Ha roligt när ni spela Khk så gâr det bra ska ni se.
    Det är många som stõttar er
    Det är vi som är Khk
    Från jämjö

    SvaraRadera
  10. Visst det var inte bra och det kan nog varje Khk person erkänna. Kluft i Kallinge då.. 2-5 mot Khk förlorade skotten med över det dubbla, igår 1-5 mot Borås 16-44 i skott...!!
    Hans svar: vi har varit med i varje match det har varit lite stolpe ut.. objektiv syn, kanske börjar undra hur hans hockey kunnande trots allt är.

    SvaraRadera
  11. Tycker inte man är en olyckskorp för att man konstaterar att dem släppt in 12 mål på 3 bortamatcher, och att man tycker att det behövs förstärkas på backsidan

    SvaraRadera
  12. Ja, jag håller med. Sluta kraxa och gnäll.
    Khk gjorde en fantastisk insats igår, var nära nog att vinna. Ladda nu om, så tar vi Asplöven hemma på måndag.

    SvaraRadera
  13. Har inga problem med att matchen eller insatsen kritiseras. Däremot snacket om att nu är det kört, det går aldrig, vinner vi inte mot dessa går vi aldrig upp mm är det som stör mig. Speciellt när vi har 15p kvar att spela om!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är bara att läsa Aaros intervju som du gör med honom efter matchen mot Asplöven, den säger allt, trist.

      Radera
  14. Kom igen nu och ge inte upp! Klart det är surt med förluster och personligen va jag riktigt knäckt efter förlusten mot Olofström, och inte mindre i går när vi va så nära. MEN det är långt ifrån kört! Vinst på måndag mot Asplöven och sen Kallinge på onsdag så någon till sen så ska det nog ordna sig till slut ändå.

    Kom igen nu och STÖTTA i kommande matcher!

    SvaraRadera
  15. Vad alla är bra på att spela hockey som bara sitter och tittar på. Man kan inte vara på topp hela tiden. För varje vinst ju närmare en förlust. Dom gör nog sitt bästa match för match. Dom har spelat och tränat en hel del nu. Så kroppen säger nog sitt emellan åt. Var glad att dom har kommit så här lång istället och heja fram dom. Det heter ju De e vi so e KHK. Bra jobbat KHK. Kämpa på!!! Dom ligger ju inte sist eller hur!!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du får läsa Aaros eftersnack så förstår du nog bättre.

      Radera
    2. Läs du vad Aaro säger en gång till och försök förstå. Gör du det inte ändå så läs hans inlägg lite längre ner så kanske DU också förstår!

      Vi har vunnit tre av fem i en väldigt jämn serie, och dessutom ligger vi tvåa så vad är problemet!?

      Radera
  16. Ett lag som åker dit med 2-6 mot Olofström (smickrande siffror)anser jag inte vara mogna för allsvenskan. Vad händer om KHK ändå går upp? Jo Hälften av spelarna om inte ännu fler lär i så fall rensas bort inför nästa säsong. Kul för dessa som slitit att plötsligt inse att man inte duger.... Nej stanna ni kvar i ettan. Det är där ni vinner lite matcher o det är då publiken kommer!

    SvaraRadera