lördag 17 mars 2012

Match 3!

Efter två säkra segrar över Borås och Sundsvall är det dags för derby mot OIK. Om motståndarna i de två tidigare matcherna varit oväntat bleka kan vi förvänta oss något helt annat i kvällens match. OIK har inlett med en sudden vinst mot Krif och en klar förlust mot Borås men nu när de möter KHK kommer de göra allt och lite till för att vinna och stoppa maskinen KHK. Det kommer krävas samma inställning som tidigare plus att vi är förbereda på ett krig över hela banan om vi ska kunna vända hemåt med tre poäng. Men samtidigt som det är ett hett derby gäller det att hålla skallarna kalla, uppträda disciplinerat och spela vårt spel med fokus på rätt saker. Vi får inte ryckas med i något hetsigt tuppfäktande utan se till att undvika onödiga utvisningar. Samtidigt får vi inte vika undan utan ta kampen, en svår balansgång.

Om det kommer bli tufft på isen är jag övertygad att det kommer bli en riktigt härlig klackmatch där KHK klacken givetvis kommer gå segrande ur sin strid och bära fram våra krigare till nya stordåd! Tillsammans är vi oerhört starka!

19 kommentarer:

  1. I dag kör vi över OIK både på planen och på läktaren! Kom igen så ses vi i Olofström!
    FÖR DET ÄR VERKLIGEN VI SOM ÄR KHK!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. ja det är verkligen ni som är KHK .... mohahahahah

      Radera
    2. Ja det är ju det, och det är jag stolt för! För det första hur ser tabellen ut? Var ligger KHK och var ligger OIK, just precis så är det, KHK ligger i topp. Skiter i en förlust mot er för, att vi skulle gå obesegrade igenom kvalserien är helt orimligt. Blir ni så överlyckliga över att slå oss så tur att ni har nått att glädjas över. Vi blir glada för att spela i allsvenskan nästa säsong i stället.

      För det andra så har vi inga spottande supportrar, men det förstår jag att du är stolt över att ni har borta i OIK. Vuxna människor som beter sig så, det säger ju en hel del....

      Stolt KHK:are som stöttar sitt lag i alla lägen

      Radera
  2. OIK kommer att vinnar :D hejaheja

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kommer dom att vinnar...????

      Hahahahahahah redneck..!

      Radera
  3. Angående klackmatchen. Om OIK tar ledningen och leder en bit in i matchen så blir det väl som det brukar. Medgångsklacken från Karlskrona blir tysta som muren och enda klacken som hörs är den från Olofström! Hoppas på en spännande match där Steelers går segrande ur striden!

    SvaraRadera
  4. Gick åt helvete. Håller inte att gå ner sig på detta viset.

    SvaraRadera
    Svar
    1. KHKaren stod och tjötade att alla i Olofström bockar plåt.
      Vad gör han själv själv för sitt levebröd?
      Några lirar puck i STEELERS TOWN
      Och i kväll gjorde de det riktigt bra.
      Bates har 1500 $ för varje pass. Trevlig helg

      Radera
    2. Kan inte Förstå att era "supportrar"
      dessväre dom som satt på er VIP läktaren är för några IDIOTER,när ni spottar på våra spelare förra året när ni gästade K-na så sprutade er dåvarande tränare vatten upp mot KHK publiken
      VÄX UPP UR BARNSKORNA för j----n
      eller är man så när man bor i skogen???kanske normalt betendei väst, vad vet jag, DÅLIG STIL iaf

      //Lottan

      Radera
  5. Gapskratt detta var ni värda era jävla bönder

    SvaraRadera
  6. Hjärta besegrade pengar

    SvaraRadera
  7. Trevlig match, givetvis för att rätt lag vinner, men bra kämpat Khk, ni kommer säker igen...men inte på bekostnad av oik.....

    SvaraRadera
  8. Härligt OIK hela Norrköping håller på er

    SvaraRadera
  9. Hemskt va tyst du är idag Pålle lilla...varför? Baksmälla efter hockeymatchen igår?

    SvaraRadera
  10. ta det lite easy med era kommentarer. Bara 3 matcher spelade......

    SvaraRadera
  11. 6 matcher på 11 dagar blev defintivt för mycket.Ett för dagen blekt KHK fick se sig besegrade av ett för dagen duktigt Olofström.
    Klart det tar hårt på krafterna efter förra helgens urladdning mot "världens bästa hockeylag" Vita Hästen o sedan matcher mot 2 allsvenska lag. Bara bita ihop o komma igen

    SvaraRadera
  12. Och vem ligger i topp i kvalserien!? Ja inte är det OIK i alla fall. För att KHK förlorar en match kan kan OIK inte utse sig till segrare i kvalserien. Låt oss se vilka som är topp två efter de avslutande matcherna den 6 april.

    Sen om det är så att OIK-supportrar spottar på spelare nedanför läktaren så säger väl det en hel del om att nått är fel på dessa människor, eller är ni stolta för dessa handlingar!? Vuxna människor, otroligt!

    Att ett lag skulle gå obesegrat genom kvalserien är ju rätt så osannolikt, även för ett så bra lag som KHK. Vet att ni kommer igen grabbar, ny match på onsdag och tre nya poäng!

    FÖR DET ÄR VI SOM ÄR KHK!!

    SvaraRadera
  13. Nu vore det bra om personen som sköter er hemsida kunde gå ut och ta bort sin text om spottande lika lätt sm han skrev dom orden. Rätt ska vara rätt och något sådant har aldrig hänt från vipläktaren så tvi vale för falskmyntare skriv rätt och sant

    SvaraRadera