fredag 16 mars 2012

Eftersnack med Aaro!

Grattis till tre nya poäng!

- Tack!

Återigen är det ni som styr matchen trots det allsvenska motståndet, hur upplever du matchen?

- Vi startar upp helt respektlöst och tar tag i taktpinnen det gör att vi får ett stort övertag. Sen kan jag väl inte påstå att Sundsvall bjuder upp. De står stilla och försöker spela, det fungerar inte när vi kör på som vi gör. Kändes som om de försökte spela någon slags "rysshockey" med massa dropp osv.. Kände inte alls igen Sundsvall som brukar arbeta hårt och vara jobbiga. Vi ska självklart inte ta bort vår insats men...
Vi har full kontroll förutom några situationer då vi tappar puckar eller missar några utlägg då blir det stress i egen zon. Men som helhet är vi mycket bättre och vinner fullt rättvist, tycker bara ett lag på banan vill spela hockey och brinner för det.

Vilket fantastiskt jobb ni gör varje byte, ni känns otroligt starka just nu.

- Som jag sagt tidigare så har vi spelat på mycket folk hela säsongen och det gör att vi har bra med kräm kvar i kroppen. Sen har vi sen allettan svetsats samman till en mycket starkare grupp som har ett otroligt bra driv. Detta gör oss starka tillsammans och sen har flera spelare tagit stora kliv och bidragit på ett helt annat sätt.

Vad är det som gör att ni avväpnar dem i tredje när vi alla förväntade oss ett massivt tryck?

- Som jag svarade angående matchen så spelar vi på med god kontroll. Sundsvall har inget att komma med i denna matchen, de känns uddlösa och inget kroppsspråk att skryta med heller.
Vi kan väl egentligen säga att det är en kombination av vårt spel och hårda arbete med att de är totalt ointresserade av att offra sig för de tre poängen som står på spel.

Nu väntar derby mot OIK, gäller att hålla huvudena kalla trots heta känslor.

- Blir otroligt kul och inspirerande. Det gäller inte att fundera så mycket på vilka vi möter utan på vår egen prestation som måste vara på samma nivå hela tiden. Det kommer garanterat bli tuffare att åka till Olofström än vad vi fick möta igår.
Men det gäller bara att förbereda sig på samma sätt som vanligt och fylla på kropparna med mat och vätska.

Återigen tack för ett fantastiskt stöd från läktarna, det ger oss den lilla extra energin att kunna driva på hela matcherna.
Hoppas verkligen att det fortsätter i samma stil även på borta is. Vi behöver er!

Förhoppningsvis kan jag själv komma tillbaka snart och hjälpa laget till fler segrar. Känns oerhört tungt att stå på sidan, det är tufft mentalt och mår inte bra av detta.
Men ger inte upp, vill tillbaka!

Nu kör vi vidare, tillsammans mot nya framgångar

4 kommentarer:

  1. Hej Aaro
    Enligt mitt sätt att se skilnaden med serie 1F så är det renare hockey i de två senaste matcherna, inga handskar eller klubbor i ansiktet framför mål, renare spel och bättre dommare än i 1:an som låter spelet spelas och som jag ser det gynnar det er som är ett spelande lag. Se bara på Tomi som verkligen levererar då det blir spel i stället för "bonnhockey". Därmed blir man orolig nu när vi ska ställas mot 1F lag igen. Hoppas vi slipper dommare från F1 så hockeyn får spelas på det sätt ni behärska bäst dvs, riktig hockey.
    Syns i den udda arenan Stålhallen.

    DET ÄR VI SOM ÄR KHK!!!!!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Helt rätt lillen. Precis som jag uppfattar 1F och Allsvenskan

      Radera
    2. Håller verkligen med trots att jag kommer från väst, hockey är bäst när den får spelas på ett ärligt sätt. Jag tror recis som du att KHK är ett spelande lag som vinner i längden.

      Jukka

      Radera
  2. Håller inte alls med om er beskrivning av Allsvenskan Såg visseligen inte Boråsmatchen, men matchen mot Sunsvall.Vi mötte ett stillastående lag o som inte gick på kropp.Det va de som gjorde att "lirarna" fick utrymme.Så ser inte de Allsvenska spelet ut.Borås visar nog upp ett annat spel när de kommer på besök.

    SvaraRadera