måndag 5 mars 2012

Kedjorna!

Detta är ett kärt diskussions ämne. Jag känner att det finns vissa förändringar som skulle få ut ännu mer ur laget vilket lär behövas mot Vita Hästen.

Just nu kommer inte Fimpen till sin rätt samtidigt som Bates behöver lite ny omgivning för att ta vara på hans passningar. Jag skulle vilja se följande uppställning.

Bates-Niklas-Tomi
Tomi är en bra målskytt när han blir serverad fina passningar och det är precis vad han kan få av dessa medspelare. Niklas har fin teknik och kan oftast driva in pucken med kontroll i anfallzon. Sen måste Bates skjuta mer och inte alltid söka passningar, han har ett grymt skott utnyttja det!

Fimpen-Elof-Ågren
Smålandskedjan var grym när de spelade ihop och här kommer Fimpen till sin rätt. Förstår inte varför dessa splittrades. Dessa herrar kan sätta upp ett grymt tempo som lär behövas.

Svensson-Ottinger-Sirbäck
Jimmie och Ottinger är som bäst tillsammans i dessa tuffa och täta matcherna. Inget finlir utan bara kamp på gränsen för det tillåtna. Sibbe tillför energi och är duktig på att hålla i pucken, släpp den bara i tid.

Larson-Wallmark-Ruiz
Wallmark vinner massor av telningar och har en bra spelförståelse med en enorm vilja. Larsson och Ruiz funkar bra ihop och detta är en bra fjärde lina!

6 kommentarer:

  1. Smålandskedjan funkade skitbra ihop, vill också se dom tillsammans på onsdag.

    SvaraRadera
  2. Håller fullständigt med och du tangerar i stort sett min tanke, förutom att jag hoppats på att man återförenar Fimpen-Nicke-Bates. Hur grymma stats hade inte de i PP i grundserien?

    Söder hamnar utanför, vilket jag också tycker är ett riktigt beslut.

    SvaraRadera
  3. Intressanta kedjor. Hade den önskan efter 2 perioder igår faktiskt.
    Men att Söder ställs utanför laget, finns inte i Kempes värld tyvärr.

    SvaraRadera
  4. Skulle också vilja se Bates framför mål i PP. Där är det skitjobbigt att ha en så rutinerad och stark gubbe. De pass han slår i PP kan de andra också slå.

    SvaraRadera
  5. hur länge ska kämpe hålla söder bakom ryggen ,detta kan förstöra för hela khk ,vem jag än ptata med så har dom samma åsikt.han måste bänkas nuuu.hans abrahamsson

    SvaraRadera