söndag 25 mars 2012

Ny vecka, tre möjligheter!

Nu vänder serien och denna veckan väntar tre härliga matcher. Hemma på måndag och söndag mot Asplöven, OIK och däremellan är det match mot Krif borta på onsdag. Nu finns det inte något utrymme för funderingar utan nu ska allt sitta och poängen bärgas hur det än ser ut.

Det är denna veckan som grunden för avslutningen läggs och om påsken ska bli en högtid att fira. Frågan är vilka spelare som tar chansen att kliva fram och blir hjältar och jag hoppas ALLA spelare inser vilken fantastisk chans ni har att bli odödliga och ihågkomna som LAGET som åter tog Karlskronahockeyn upp i finrummet, något vi supportrar törstat efter i decennier! Nu blickar vi framåt, uppåt!

5 kommentarer:

  1. Kom igen ALLA nu! Se framåt och ta vara på den extrema möjlighet som finns. ALLA supportrar, låt oss visa att vi stöttar hela laget fullt ut! Inget knorr, inget gnäll, låt arenan koka i morgon, taket ska ligga en halvmeter över balkarna och Asplöven ska va i chock! ALLA, klack, ståplats, sittplats ja ALLA ladda ordentligt och lyft vårt älskade KHK till vinst i morgon!
    Tillsammans är vi superstarka och vi ska till allsvenskan! Visa alla övriga klubbar som hånat och ifrågasatt KHK:s lag, kom igen!!

    NU tar vi dem!! FÖR DET ÄR VI SOM ÄR KHK!!!!!!!

    SvaraRadera
  2. Bra skrivet, skulle va härligt att knäppa alla på näsan, jag skulle bara njuta i fulla drag.

    SvaraRadera
  3. Kan bara hålla med nu ska vi jävla lyfta taket på arenan det har varit bra men det kan bli mycket bättre när vi väl trycker på och klappar och sjunger måste vi hålla ut längre det avsluta lite väl snabbt.
    DET ÄR VI SOM ÄR KHK

    SvaraRadera
  4. Tror det kan behövas fyra vinster för att gå upp

    SvaraRadera
  5. Gör alla vad som krävs så kommer dom att klara detta! Nu finns det inget att fundera på, nu är fan bara att åka! Kämpa KHK!!

    http://karl-xi.blogspot.se/

    SvaraRadera