torsdag 29 mars 2012

Eftersnack med Aaro!

Grattis till derbyvinsten!

Tack det var fantastiskt skönt.

Ett tätt derby, hur tycker du matchen var?

Jo det var väl inte det mest välspelade derbyt men känslor och kamp var väl det som var kännetecknet. Tycker vi gör en bra borta match med tanke på hur matchen såg ut. KRIF körde hårt och hade nog tänkt att ta sin första seger (full tid är väl vad som räknas khkare? De har ingen sådan mot oss) därför var vår Offerviljan och cyniska defensiv kanon. Vill framhålla Rogga som gjorde ett sjukt bra jobb, har nog aldrig sett maken till krigare på rinken.
På radion hade det pratats om att KHK slog icing och inte ville anfalla, ja ja 3poäng hem det är de som räknas inte sant?

Känns som att alla verkligen är villiga att offra allt för en seger nu?

Som jag sa i tidningen så känns det som från sista matchen mot hästen så har det blivit en helt annan offervilja. Vissa matcher har den saknats och då har vi kommit från rinken utan poäng. Känns att när vi tar fram den rätta inställningen och är laddade som vi ska då förstår vi vad det kommer kosta för att vinna.
Igår fanns det många skottäckningar och det är grymt härligt att se att vi gör allt för seger. Detta spel är lika viktigt som att göra poäng och det beröms mycket inom laget också nuförtiden och det är som det ska.

Vi var många som höll andan när Timo knockades, hur är det med han?

Ja det var en riktig pärla men det är hårt material dessa finnar. Timo mår fint bara limma ihop och gasa. Starkt att kunna komma tillbaka så bra, han är som jag sagt tidigare en riktig vinnare.

Nytt derby på söndag, då ger vi allt för tre poäng igen!

Bara köra och behålla samma fokus, tålamod och krigar inställning. Sen behöver vi stödet från er och det tror jag inte vi behöver fundera över.
Nu kör vi och visar att vi är bäst i Blekinge när det gäller som mest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar