söndag 18 mars 2012

Tack!

Först vill jag tacka min underbara familj och vänner som överraskade mig med en 2*20 års fest igår. Mycket trevligt med besök från runt om i landet.

Sen vill jag tacka alla fina kommentarer från väst, tydligen vann OIK derbyt igår, starkt jobbat och en väckarklocka för oss att vi alltid måste vara på tårna och inte stå på hälarna vilka vi än möter. Nu är det sju matcher kvar och det är efter dessa vi ska vara topp två. Ny match på onsdag mot ett poängtörstande Krif. Kommer bli en mycket intressant och spännande match där vi får chansen att studsa tillbaka in på vinnarspåret igen.

Återigen, tack alla vänner och ovänner det är härligt att ni bryr er om mig!

30 kommentarer:

  1. Först och främst ett stort grattis på 40-årsdagen! För att återgå till hockeyn, var på plats i Stålhallen i går och fick se ett mycket blekt KHK, är lite undrande till hur man i ett hett derby mot OIK kan falla ihop så totalt, hur kan man ha en sån dålig inställning och totalt sakna kämparglöd, man viker ner sig totalt, jag är mycke besviken på lagets insats, detta håller naturligtvis inte, då kan vi glömma AS, tror som många andra att Blekingelagen spelar bort sig själva. Som det ser ut nu är OIK det klart bästa Blekingelaget när KHK faller tillbaka i gamla synder.

    SvaraRadera
  2. Bra skrivet! Ja igår visade verkligen Steelers för grannen i öst att Blekinges stolthet än så länge är Olofströms IK. 5-1 i inbördes möten i år talar sitt tydliga språk. Steelers var fullständigt överlägsna. När dessutom KHK´s målvaktutses till bästa spelare så förstår man hur spelbilden såg ut. Märkligt att Lundell får matchstraff. Leinonens ständiga viftande och hugg mot motsåndarna renderar ju sällan ens tvåminutersutvisningar.....Nej idag är man stolt Steelersfan. Vi har än en gång visat att hjärta slår pengar!!!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Svarta pengar ja, undrar vad Fahla o co har extra i kuverten dom
      erhåller.

      Vi får väl se hur länge det dröjer innan skattemyndigheter knackar på dörren.

      Sedan, bye bye

      Radera
    2. Du skriver att hjärta slår pengar, men hur många spelare i respektive lag OIK kontra KHK är egna produkter, det är enbart egna produkter som har "hjärta" för sin förening, glöm inte det, och jag tror ju inte OIK:s spelare spelar gratis, isf är ni unika inom hockeyn och alla andra sporter över huvudtaget, så de snacket håller inte.

      Radera
    3. Nej men att som KHK värva "stjärna" efter "stjärna" mitt under säsongen så fort det går emot tycker jag är mer köpelag än oik. O hur kul kan det kännas som spelare i KHK när det på diverse forum kritiseras och önskemål om sparlande av spelare hit dit finns? O sedan antydningarna mot Fahla kan du lägga ner. Om det skulle vara så så kanske du skriver utifrån egna klubben (khk´s) strategier. Kom inte Fahla från er innan han gick till OIK? Nej jag tror ni är besvikna att Fahla valt att spela i Oik. Det är nog där skon klämmer.....

      Radera
    4. Vi står väl inte och faller med Fahla begriper du väl, sanningen med Fahla var att han ville ha ett anbud från AS när han inte fick de gick han till buschen.

      Radera
    5. Svar till Magnus: Såg du hur Fahla jublade efter vår första vinst mot er denna säsongen?

      Bara egna produkter som har "hjärta" för klubben? Skitsnack.

      Om man nu är så säker på att OIK har olagligheter för sig, anmäl och bevisa! Annars låter det lite som förtal och ärekränkning kan jag tycka...

      Radera
  3. Det är nog ändå dags för många Olofström supportrar att börja inse en sak: spelarna i Olofström spelar inte gratis och har mycket bättre betalt än genomsnittet i division1 i Sverige. Hur tror ni ens att någon från Stockholm flyttar ner och spelar där. Jag menar det är ju inte världens metropol direkt med risig ishall osv. Det är inte bara hjärta som ni tror att Prez är tillbaka. Tror inte heller fournier bara åker dit för att visa hjärta... Däremot spelar Olofström mycket för varandra och har tydliga roller i sitt lag det är verkligen sanning. Men tänk om, de är ingen som kommer till olofström utan lön och deras lön är inte dålig.. har flera kontakter med spelar som har o spelar där.
    Sen att andra klubbar pröjsar mer det kan ju vara sant men att det bara handlar om hjärta i Olofström det är nog inte hela sanningen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har aldrig skrivit att Oik´s spelare spelar gratis, men KHK´s lönebudget lär vara enormt mycket större än OIK´s. Beträffande vad olika spelare tjänar kan vi inte resonera i, men t.ex. Leinonen med Elitseriemeriter lär ju ha hyfsad lön.
      Sedan hade jag rätt igår. Innan match var det ett jä-la liv på KHK-klacken. Men sedan när OIK ledde en bit in i matchen så blev klacken tystare, tystare och tystare. Kan det vara medgångssyndromet som infann sig....

      Radera
    2. Grishockey och grissuppotrar och då specefikt mot KHK som oxå kan kallas mindervärdskomplex.(Det är oik)
      Det är väl bara att titta på era kommentarer som är i sandlåde-nivå, och era så kallade vip-suppotrar som spottar på KHK vid en vinst, så jävla lågt.
      Spy ur sig massa rappakalja bara för att man lyckas slå KHK som fortfarande leder kvalserien....var ligger ni??
      Och framförallt var ligger ni Vs vi när serien är slut, hmmm den som har iaf. 2 celler kvar tippar nog KHK framför lilla lilla oik...!
      PS: Bra att du försvarar ett överfall på en liggande spelare(Slog han i ryggen och nacken med sin MÅLVAKTSKLUBBA)när han var nertryckt av andra spelare,,,Är väl likadant med Fhalas överfall på våran 16:åring...inte så farligt det heller va????? Woijne,woijne..!

      Radera
    3. Det är konstigt, på internet har ALLA kontakter lite varstans...
      Drottningen av England hälsar att hon mår bra.

      Radera
    4. Det är mycket otrevligt att spotta på KHK som eran VIP läktare gjorde, Hoppas jag möter någon av "dom" ute en dag så ska jag säga ett sanningens ord till det så kallade VIP-Folket
      Jag har blivit uppfostrad av mina föräldrar att
      visa respekt ,vilket inte ni tydligen har
      fått lära er barnrumpor.
      Chriss

      Radera
    5. Du kan lägga ner snacket om att någon har spottat på någon annan från Vip:en Har inte inträffat, kommer antagligen aldrig att inträffa, detta p.g.a att det är en mycket begränsad skara människor som sitter där och således är det mycket enkelt att ringa in pesonen som ev. bär sig illa åt.

      Tvi attan för sicket skitsnack och spridande av lögner (ursäkta att jag råkade spotta lite) ;-)

      Radera
  4. Adam peter,Niklas persson,Adam porshammar och David Norrman är egna produkter...inte såå pjåkigt va? Hur många har ni i A-laget?????

    SvaraRadera
    Svar
    1. Klubben är 10-år gammal så det vore knappt rättvist att låta ett gäng 10-åriga grabbar spela i A-laget. Men KIK/KHK fostrade är:
      Jimmie Svensson
      Henrik Sirbäck
      Julius Bergman

      Björn Kullberg och Filip Mingotti är fostrade i tidig ålder i KRIF men gick ganska tidigt till KHK

      Duger detta till svar?
      Förövrigt så om du tar alla blekingefostrade spelare och sätter i ett lag får du ett hyfsat bra Div2-lag.
      Så köpa är ett alternativ om man spela på högre nivå...för ALLA klubbarna

      Radera
  5. Låt oik fira sina derbysegrar ifred så koncentrerar vi oss på kvalserien istället!

    SvaraRadera
  6. finns det någon som vet varför Jimmy inte spelar han behövs på plan då han är en av få som vågar sätta till och vågar stå framför mål men KEMPE har väl glömt att han har en som kan spela tufft, för H-VTE in med JIMMY.

    SvaraRadera
  7. Snacka inte om pengar för dom som spelar e inte IDIOTER.

    SvaraRadera
  8. Låt OIK hålla på med sin låga nivå. Låt oss inte sjunka till deras nivå. Då tränker jag på allt från kommentatorer, funktionärer och vissa spelare samt sist men int6e minst några av sponsorerna.

    SvaraRadera
    Svar
    1. För sent, det skulle du sagt för några år sedan.

      Radera
  9. Sirbäck, Mingotti, Bergman , Svensson, Kullberg osv..
    Det var väl inte det diskussionen gällde?
    Löner, visst är de bra vad det låter i KHK men vi alla vet att Olofström har bra löner annars kommer ingen till den hålan..

    SvaraRadera
    Svar
    1. ingen ut av dom är egna spelare... dom kommer från KIK (karlskronas ik ). dom kursade om inte jag minns fel..

      Radera
    2. Inget vidare intelligent svar. KHK kan ju inte gärna låta sina 10-åriga smågrabbar spela? Eller det är det vi ska göra?

      Radera
    3. Jag håller med den anonyme KHK:aren om att det är löjligt att inte räkna KIK:are.
      Fast sedan är hen lika löjlig - Olofström har säkert konkurrenskraftiga löner, men det går ju inte att komma ifrån det faktum att KHKs budget är lite, lite större...

      Radera
  10. 77 Svensson. 21 Bergman, 10 Sirbäck. Dessa har Karlskrona som moderklubb. Ganska lätt att ta reda på om man vill.

    SvaraRadera
  11. Vill bara som hastigast rikta ett stort grattis till alla oikare som har Sveriges förmögnaste hockeyklubb. Här spelar vi alla gratis. Tjohopp i buschen.

    SvaraRadera
  12. Någon som tror på att Fahla spelar för 13-tusen i OIK.
    Skattemyndihgeten gör det inte i alla fall

    SvaraRadera
  13. GRATTIS OIK TILL VINSTEN HELT RÄTTVIST!!!

    SvaraRadera
  14. Grattis Mikael!

    "Bara pengar, inget hjärta" ramsan är tydligen en öm punkt. Om ni granskar den så säger vi inte att OIK inte betalar sina spelare någonting. Kan ni hitta ett sådant stycke får ni gärna peka ut det.
    Det är ett effektfullt sätt att visa på klubbarnas skilda ekonomiska förutsättningar. KHK har mer pengar än OIK, så är det bara. OIK har vunnit betydligt fler inbördes möten denna säsongen, så är det bara.
    Ni säger att vi har "mindervärdeskomplex", men biter själva allt som rör sig för att bevisa att ni minsann har "hjärta" och att derbymöten är obetydliga (konstigt det är de bara när ni förlorar dem...), är det för att de är obetydliga som det var en jäkla drös med KHK-supportrar i stålhallen i lördags?

    SvaraRadera
  15. Skarp version

    Det råder en hel del pajkastning efter derbymatchen igår. Tips har haglat in om att vi ska sätta dit både den och den andra.

    Det ska ha spottats från VIP-läktare och mellan supporters.

    Frågan är, har något anmälts?

    Troligen inte. Har också varit kontakt med en spelare i KHK om det som skedde över spelarbåset.
    ”Det var en som snackade en massa, men att det spottades märkte inte jag. Jag tror det är ett litet missförstånd och väl uppförstorat. Däremot kan jag undra hur spelarnas säkerhet är där vi befinner oss, säger KHK-spelaren”


    Saxat från skarpens blogg. Konstigt att publiken från karlskrona kan sett en spottloska på drygt 100 m. Men som alltid måste en del hitta annat än fokusera på.

    Lycka till mot krif

    SvaraRadera