lördag 24 mars 2012

Eftersnack med Aaro!

Tjena!
- Hallå där

En tung förlust där vi känns alldeles för tama i första perioden.

- Vi har pratat mycket om att vara beredda då det startar på borta plan. Men känns som att det inte riktigt är så på alla händer och fötter. Det vi presterar i första perioden duger inte på långa vägar. Detta är kvalserien då måste man alltid vara redo på kamp och våga vara där.

Jag tycker vi har bra spel och kontroll i de två sista perioderna. Vad är det som avgör till Asplövens fördel?

- Vi är ju ett bättre lag på det stora hela och har lägen men bjuder samtidigt på för mycket. Det räcker inte att prestera i två matcher och sedan dö, det handlar om en serie där varje match ska utföras på max. Vi måste upp så vi har en högre lägsta nivå, den vi har nu är långt ifrån godkänd.
Det gäller att vi tittar oss i spegeln nu och frågar: vill jag spela allsvenskan? Svarar han i spegeln ja, då måste vi börja agera utifrån det också.
Det kommer kosta mycket mer än vad vi verkar förstå. Det är inte lätt att bli värvad från 1an till allsvenskan därför måste alla förstå att detta är världens chans att få vara där, få som blivit det. Det gäller att prestera här och nu om två veckor är det över och då är det skillnad om man får stå med händerna i skyn och bara skrika ut sin glädje eller vänta på premiären mot Kungälv.....


Nu laddar vi om och tar tre poäng hemma.

- Absolut. Njuta av livet och titta framåt.

26 kommentarer:

  1. Som sagt jag är ingen olyckskorp, kan bara läsa vad Aaro skriver, och där kan man läsa mellan raderna att alla inte gör jobbet. Och då kan jag bli riktigt förbannad helt enkelt när inte alla går in med 100%, det är fruktansvärt bra skrivet av Aaro, vill alla verkligen gå upp i AS? Skrämmande läsning måste jag säga. Då kan man verkligen bli orolig som supporter. Vem vet när nästa chans kommer att gå upp, så en stilla vädjan ge 100%.

    SvaraRadera
  2. Kom igen nu ALLA, spelare och publik! Det är ett toppläge vi har nu så nu är det full fart på isen och FULLT ÖS för oss på läktaren! Tre poäng mot Asplöven på måndag och sen tre på onsdag så tar vi resten sen!

    Tror och ser fram emot att vårt kära KHK är i allsvenskan nästa säsong, VI fixar det tillsammans!!! FULLT ÖS på läktaren på måndag till att börja med!

    FÖR DET ÄR VIIIII SOM ÄR KHK!!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. När inte spelarna ger 100, hur ska då vi orka när vi nu vet att det är så?

      Radera
  3. Tjena Aaro
    (ja, jag förutsätter att du läser kommentarerna)!

    Alltid lika intressant att läsa dina synpunkter rörande matcherna.
    Nu måste jag få undra hur det kan komma sig att, när vi är framme vid årets viktigaste matcher, inte SAMTLIGA i laget anser att man behöver göra jobbet fullt ut. Vi pratar inte heller om ett enstaka tillfällen utan två(!!) bara den senaste veckan!

    Varför blir det så här???.......*besviken*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kan bara instämma, mycke bra och sakligt skrivet

      Radera
    2. Elementärt, min käre Watson! Människan är av naturen sådan att man inte vill få det sämre än den situation man befinner sig i. Du vill ju t ex inte få sämre arbetsuppgifter, bli förflyttad till annan ort eller få en lägre lön på ditt jobb. Dessvärre innebär det, att det som är högsta målet för en person inte per automatik är det för en annan. KHK som förening erbjuder bra träningsmöjligheter, en fin arena, mycket publik, bra lön, korta resvägar till de flesta bortamatcher o s v. Vet du som spelare med dig att du troligtvis inte räcker till för allsvenskt spel och riskerar att nästa säsong hamna i en liten förening med en sunkig ishall, lite publik, 30 mil till närmaste bortamatch och en varmkorv i lön så förstår vem som helst att motivationen, medvetet eller omedvetet, kan tryta ibland. Det är i dessa lägen en duktig tränare kan gå in och motivera de spelare som börjar tappa motivationen ju närmre resans mål vi kommer.

      Radera
  4. Man vill inte tro det är sant det Aaro skriver, som supporter blir man oerhört besviken. Det måste NI VÄL ALLA hålla med om, oavsett vad man än tycker, med som motgångssupporter.

    SvaraRadera
  5. Tränare, lagkapten, ordförande kan ingen göra nånting? Snälla!!!

    SvaraRadera
  6. Bra saker sägs här. Precis dessa tankar får man när man ser matchen mot asp öven och oik. Vill alla vinna till varje pris?

    Det är några matcher kvar på en lång säsong då kan det inte se ut som det gjorde stundtals i höstas = kafferep på ålderdomshemmet. Släpp sargen och kör skiten ur er i 60 minuter, SAMTLIGA!

    SvaraRadera
  7. HALLÅ! Vi har vunnit tre av fem matcher och ligger tvåa. Vad är problemet egentligen!?

    Det är konstigt att så fort det kommer en förlust är det full fart här inne men när det är vinster och går bra så är det rätt dött. Var är berömmet till spelarna då???

    Klart man är besviken efter en förlust, det är nog mänskligt. MEN det är lika mänskligt att inte va på topp hela tiden. Är ni som kräver det alltid på topp i det ni gör? Och ni gör aldrig nått fel?

    Har svårt att se att gnäll och bitterhet ger motivation.

    Kom igen grabbar nu tar vi Asplöven på måndag och behåller topp två!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du får lära dig och skilja på saker, läs Aaros intervju så kanske du förstår bättre.

      Radera
    2. Läs du det själv och försök förstå vad han menar. Om du inte förstår ändå så läs hans inlägg här nedan så kanske DU också förstår!

      De är inga robotar!!

      Radera
    3. Håller med!

      Vi ligger tvåa. Tror knappast att det är viljan vi pratar om. Vilka i KHK skulle inte ha vilja att gå upp i AS? Det är väl självklart att alla i laget vill det. Det är snarare kvalité vi pratar om i så fall. Vilket iofs går hand i hand med inställning. Det finns säkert spelare i laget som skulle kunna snäppa upp sig i dessa matcher.

      Såg matchen mot Asplöven och jag blir faktiskt förundrad när en av våra backar är KLART närmast pucken men blir ändå tvåa pga av den segaste skridskoåkningen jag någonsin sett. Detta är i vår egen zon och en AHK-spelare hinner före, några sekunder senare får vi ett mål i röven. Jag saknar KRIGARINSTÄLLNINGEN hos vissa.

      Men också så saknar jag KRIGARINSTÄLLNINGEN i TAK. Sittplats får ta och snäppa upp sig. Jag har inget säsongskort vilket gör att jag har flyttat runt på de olika sektionerna under säsongen. Det är fan skrämmande när man lyssnar på vissa runt omkring sig. Man ställer en massa krav, skriker positivt och klappar när det går bra men sitter som lik när man ligger under. Det är när spelarna på isen har det tungt vi ska dra igång livet på läktarna. Fattar ni inte det?

      YB gör ett bra jobb men jag tycker resten av stå faktiskt också kan snäppa upp sig.

      Jag vill inte sitta i hallen och imponeras av Krif-klacken vilket jag gör. All heder till dem och deras uppförande men i TAK skall vi äga oavsett motstånd.

      Radera
  8. Som jag befarade, alla ger inte järnet!
    Här har KHK världens chans att gå upp i allsvenskan, men man gör inte skitjobbet i 2 st matcher (OIK o Asplöven).
    I detta läge måste Kempe agera kraftfullt.
    Våga bänka de spelare som inte ge 100%!
    Detta årets kvalserie är sämre än förra årets, nu har KHK världens chans, missa inte detta!

    SvaraRadera
    Svar
    1. "Detta årets kvalserie är sämre än förra" Utveckla gärna?

      Radera
  9. Det är bara sorgligt att läsa vad Aaro har att säga.

    SvaraRadera
  10. Hej alla! Jo jag läste just era inlägg. Tycker inte ni kan ta det så riktigt som ni gör. Om det är några % från max så kan det bli att man torskar. Vi försöker alltid göra det bästa eller förutsätter det. Den kan många faktorer spela in, där man kan vara nervös och det gör ens spel mindre bra osv. Alla är vi människor det är det jag vill säga. Jag gick från Piteå till Almtuna och ville bara påminna om att enklaste sättet är att vi tar steget upp med KHK det är min stora förhoppning och mitt mål med min tid här i Karlskrona.
    Hoppas verkligen vi kan göra detta tillsammans, låt taket lyfta nu på måndag då vi ska visa vilka vi är. Nu är det inte tid att fundera nu ska vi agera. Stolthet för vårt KHK.. För vi behöver er i publiken och ni behöver bra prestationer av oss.
    Vi gör det enade: för de e vi som e KHK. Glöm inte det! Mvh Mikael Aaro

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Aaro!

      Då kör vi!!

      Radera
    2. Klockrent Aaro! Vi ligger trots förlusten riktigt bra till! Nu bär vi fram vårt KHK!

      Radera
    3. Härligt Aaro, nu kör vi!!!!

      Radera
    4. Bra skrivet Aaro, bara kämpa!

      Radera
  11. En allsvensk plats känns oerhört viktig av många anledningar. Spelare som det ryktas om sportchef m.m. och allt annat runtomkring. Får bara hoppas att spelarna tar till sig av Aaros kritik som säkert är riktig trots hans snälla svar.

    SvaraRadera
  12. Bra skrivet Aaro. Kommer alltid att ge mitt stöd för KHK och kommer att vara på plats på måndag. Vi supportrar önskar inget annat än att ta klivet upp och då ställer man höga krav på spelarna. Vår önskan är att man som spelare ger allt i alla situationer. Gör man det och ändå förlorar så tar vi supportrar en förlust utan en massa gnäll. Jag är övertygad om att KHK kommer att studsa tillbaka och ge oss en kämpa insatts resten av serien.

    SvaraRadera
  13. bra aaro,vi stöttar,med din inställning så grejar vi det här.kör ända in i kaklet nu.en fölust el två kan man ta,men då ska det vara pga motståndaren är bätte,och det är inte många som är bättre änn oss i kvalserien.tony

    SvaraRadera
  14. Hej, undrar bara om vi är säkra på att alla vill till Allsvenskan? Alla lär ju inte få förnyade kontrakt.

    SvaraRadera
  15. Jag tycker också det är sorgligt det Aaro skriver.

    SvaraRadera