onsdag 25 januari 2012

Varningsflagg!

Efter en sprudlande höst med stora framgångar och en imponerande andraplats i div1E ser det ut som att verkligheten har kommit ifatt Vimmerby. KHK var första lag att vinna i deras hall denna säsongen och efter den förlusten har de visat sig riktigt mänskliga. Vimmerbys matcher är ofta riktiga målfester eller vad sägs om att de gör nästan 4 mål och släpper in drygt 5 mål i snitt per match.

Även om kvällens match ser lätt ut på pappret vill jag höja en varningsflagga. De pressade Vita Hästen på bortaplan och tvingade Krif och KIK till övertid vilket visar att det finns kvalitéer i laget. Några spelare att hålla koll på är Hedblad, Snider och Georgsson som vi har stött på tidigare i kvalet mot ettan då Georgsson återfanns i Västervik. I målet står Brattenberg som likt laget var riktigt bra i grundserien men den tuffare AllEttan har sviktat en del.

För våran del gäller det som tidigare att alla ger 100% hela tiden och fortsätter kriga i varje närkamp för att se till att de tre viktiga poängen stannar i arenan! Det gäller att inte ta något för givet för då är vi direkt farligt ute. Fullt fokus i 60 minuter är vad vi vill se.

Mitt tips 5-2

1 kommentar:

  1. Keepern såg allt annat än stabil ut i 1a matchen... 67 är bra.. Men resten..?? Kan vi göra jobbet som senast så vinner vi med 5-1

    SvaraRadera