måndag 16 januari 2012

Eftersnack med Aaro!

Tjena!

Trots bra spel blev det förlust, vad tycker du om matchen?

- Vi inleder i ett högt tempo och skapar långa anfall,  Mariestad har jobbigt i egen zon och vi får snabbt ett power play. Här gör vi ett mål efter mkt kontrollerat spel. Sedan tycker jag att vi fortsätter i samma stil men drar på oss en utvisning som tyvärr Mariestad utnyttjar.
Men vi kommer starkt ut i andra och fortsätter skapa tryck. Trots bra spel står det fortfarande 1-1 efter andra. I sista är vi återigen bättre men det är Mariestad som utnyttjar ett av få lägen de har.
Vi spelade mycket enklare i dagens match, en mer enkel nord-syd hockey (djupet) med mycket skridsko åkning och vi var starka med pucken.
Men det lilla extra saknas och flytet finns inte vid de chanser vi skapar.

Känns som att det är tillfälligheterna som avgör ikväll?

- Absolut, vi har inte flytet och det grinar oss i ansiktet. De skapar inte mycket så det är tungt när de får andra målet, men vi viker inte ner oss utan ger allt in i det sista. Men som sagt spelar vi på detta sättet och arbetar som vi gör skapar vi oss flyt. Flyt är ju något som man förtjänar.

Nu väntar två derbyn och "måste matcher".
Hur är din känsla inför dessa?


- Derbyn är alltid roliga. Det gäller att hålla oss kalla och våga spela ut, inte fundera så mycket. Måste matcher är det egentligen hela tiden i en så kort serie som detta är men visst de är viktiga matcher där vi ska ta poäng!
Jag har ändå en bra känsla, tror och hoppas att vi kommer ut lika starkt som idag och bara gasar vidare. Det måste förr eller senare studsa vår väg om vi fortsätter jobba hårt.
Vid dessa derby matcher hoppas jag vi får ett stort stöd för det behöver vi. Tycker vi ska sluta oss samman och gå efter den slogan som finns här: "de e vi som e KHK"
Det går inte bara att stödja i framgång, då är det inte lika viktigt. Stödet behövs mest i motgång, så slut upp och hjälp oss att ta hem poängen i dessa matcher!


Aldrig ger vi upp, eller hur?

- Många matcher kvar, det är långt ifrån kört som säkert många negativa själar tror.
Det är verkligen bara att ge allt inget annat som gäller.
Ge upp finns inte i min värld och inte i någon annans i laget heller.
Vi ska greja playoff platsen...

 
 
 
 

28 kommentarer:

  1. Tycker vi har visat vårt stöd nu hela säsongen nu! När ska laget börja betala tillbaka?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tror inte de kan betala tillbaka så länge Kempe är i båset,Tyvärr!
      Kollade lite på deras träning i fredags match fem mot fem såg ungefär sju byten och inte ETT avslut mot mål! Vad beror detta på ????

      Radera
  2. Sorry Aaro räkna inte med mig

    SvaraRadera
  3. Håller med Mjörnberg i dagens blogginlägg på hockeysverige.se

    SvaraRadera
  4. Ni kan räkna med mig, hela vägen hur det än slutar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Som sagt man stöttar i både med och motgångar
      Man kan tänka vad man vill om Kempe, glöm inte hur han tog oss långt fram förra året.GO KHK GO....

      Radera
  5. Ni är ett lag i spillror, ni reser er aldrig grabbar

    SvaraRadera
  6. Skönt och höra eller hur Aaro, att vi slipper dom 2 gnällspikarna hoppas bara att dom slutar kommentera oxå...eller om det är en stackars full medgångssupporter som spammar Pålles blogg??
    Hmm...!
    27 poäng till att spela om, nu ska bara puckuslingen studsa vår väg oxå...för spelet och uppoffringen ifrån spelarna är det inget fel på, inte heller Kempes inställning denna kväll.(Ändå saknades både Sirbäck och Fimpen)
    Nej nu tar vi poäng av både Oik och Krif så får vi tyst på iaf. dom värsta och gnälligaste av supportrar här i sydsverige.

    Däremot så vill jag att KHK:s ledning kollar in 2-1 målet, sånt får aldrig hända i en div.1 match otroligt slarvigt och dåligt, hela laget gick bort sig i egen zon och lämnade Timo ensam med 3 Mariestadsspelare, då smäller det givetvis i nätet.

    Nu kan det bara bli bättre(Och ska bli bättre)
    så nu kör vi så det ryker i Stålhallen och visar dom i väst att vi inte viker oss ner i första taget.....iaf. vi som e dom riktiga KHK.

    SvaraRadera
  7. Jag kommer som vanligt. Hoppas att alla är där för att stötta laget.

    Utan motgångar är inte medgångar värda ett skit!

    SvaraRadera
  8. Räkna med mig! Det är vi som är KHK!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så om vi står och skriker oss hesa på läktaren spelar ni bättre då, hur patetisk får man vara? Ni måste väl göra jobbet på isen, eller?

      Radera
  9. Ngn som vet vem som är den nya sportchefen?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är ingen ny sportchef, det var Kempe det syftades på i Mjörnbergs logg

      Radera
  10. Satan i gatan vilket intresse det är att se Krif på söndag, inte många biljetter kvar nu.

    SvaraRadera
  11. de är inte spelarnas fel att de går som de går de bero på Kempe som inte kan träna modern hocky UT MED KEMPE

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fatta för fan att det är spelarna som spelar och inte Kempe! KHK kan aldrig bli en allsvensk klubb när majoriteten av fansen vänder ryggen så fort det går doligt. Glöm inte vad Kempe gjorde förra året. Och jag hoppas ni aldrig mer skriker Det e vi som e KHK, och kom aldrig mer till en match. KHK behöver inte er, de behöver riktiga fans som fins där och stöttar även i regn. GO Laget och Kempe Go!!! /Emir

      Radera
    2. Isf kan ju du se hur det går utan alla kritiska personer. Ni kanske blir låt säga 1000-1500 pers kvar på läktaren. Önska inte bort folket för då är.ni illa ute.//manne

      Radera
    3. man kan inte kolla bakåt på vad Kempe gjorde förra säsongen de är en ny säsong nu å nått fel måste de ju vara när dom inte vinner över topp lagen

      Radera
    4. ehhhh hur va det nu med att kolla bakåt!? Man kan inte kolla bakåt på vad Kempe ledde laget till förra säsongen men man kan kolla bakåt hur det gått i matcherna mot topplagen!!!
      Nej, se framåt nu då i stället och ställ upp och stötta vårt kära KHK i kvarvarande matcher!
      Det är ju spelarna som gör jobbet MEN har ni som inte är nöjda sett eller hört toppidrottsmän och kvinnor som säga att med denna fantastiska publik lyftes jag fram och presterade stordåd?
      Se till att lyft vårt KHK med det vi som supportrar kan, stöd! Det är massor poäng att spela om så kom igen nu!!!

      Radera
  12. Hur är det med orken?
    Laget presterar bitvis bländande hockey, främst i början av varje period. Därefter sjunker kvaliten på spelet drastiskt.
    Man tar många felaktiga beslut, tacklar inte samt drar på sig onödiga utvisningar. Detta brukar vara ett tecken på dålig fysik. Är det bara jag som är undrande kring detta?

    SvaraRadera
  13. Det är nu det ska stöttas, när den feta damen har sjungit klart och resultatet inte är vad det borde, DÅ kan vi ta fram sågen och sågas där det sågas bör. Men fram till dess så stöttar och hejar vi.. ända in i kaklet!!

    Sista matchen var det trots allt bra spel och många målchanser enligt rapporterna så jag är positiv och slår vi OIK på onsdag så vänder det och då jävla ska de andra lagen akta sig!! Våga vara positiv!!

    SvaraRadera
  14. Men snälla du ovan, så här har det ju sett ut sedan div 1 drog igång i våras, kan du kan väl inte i din vildaste fantasi tro att det kommer att ändras. Vakna.

    SvaraRadera
  15. Felskrivning höstas ska de va givetvis, så kul har det inte varit.

    SvaraRadera
  16. Hmm, var killen på matchen? Visst hade KHK stundtals spelet, men Bois skapade väl så många chanser som KHK, bland annat fyra ramträffar.

    SvaraRadera
  17. Nej det kanske jag inte tror och jag har varit kritiskt till mycket och det ganska länge. Men jag pallar inte vara negativ längre, jag ska prova med en ny taktik, våga vara positiv! Vet inte hur du tänker men jag tycker inte vi ska rulla runt och blotta strupen riktigt än.

    Ställ dig gärna frågan vad det HJÄLPER laget att gnälla och skrika på folks avgångar NU?

    Har du inget svar på ovanstående fråga kan jag i alla fall presentera ett svar för dig.. det hjälper antagligen inte ett skit!!

    Sen om det visar sig att vi gör det största fiaskot i klubbens historia, ja då kanske huvuden ska rulla.. Men inte nu.

    Om inte spelarna har gett upp och är beredda att kämpa in i kaklet, ska vi inte göra det då menar du? De vill ha vårt stöd, ska vi inte ge dem det? Man kan föra resonemanget att det har vi minnsann gjort hela året och till vilken nytta, men det är ett ganska haltande argument. Stötta dem nu, och såga dem gärna sen!

    ps. Jag är klarvaken..

    SvaraRadera
  18. Om du syftar till mig om jag var på matchen, nej det var jag inte och det framgår ganska tydligt i mitt inlägg..

    ps. fortfarande vaken..

    SvaraRadera
  19. Om det nu är så att ni inte tror på KHK varför går ni då på matcher och följer laget över huvud taget!? Allettan är inte slut än på många matcher. Men tror ni inte på det så se då säsongen som över och ta det. MEN om ni tror att det finns möjlighet, vilket det gör både i teorin och praktiken, så se till att ge laget det stöd de behöver nu! Åk till Olofström på onsdag och lyft spelarna, gör sen likaså på söndag så är vi med efter två goa vinster! Lite medgång så hade vi slått båda Vita Hästen, Kristianstad och Mariestad, så himla uselt har det inte varit i nån av matcherna.
    Kom igen nu, vi tar dem, DET ÄR VI SOM ÄR KHK!!!

    SvaraRadera