söndag 22 januari 2012

Sex av sex!

KHK för spelet första tio minuterna och radar upp flera riktigt heta chanser. Vi har även två PP som tyvärr inte ger någon utdelning. Men efter drygt nio minuter får Findus vittja nätet då Ågren är framme och gör 1-0. Krif ökar tempot och tar över spelet sista tio. Ett kvitteringsmål hänger i luften men Timo storspelare i målet.

Högt tempo inleder andra perioden. Krif kan göra 1-1 efter att KHK misslyckas att få ut pucken ur egen zon. De är direkt framme och utnyttjar vårat misstag. Men det tar inte lång tid innan KHK återtar ledningen. Grönlund gör 2-1 på ett rykande slagskott när lagen spelar fyra mot fyra. Detta står sig perioden ut.

Som väntat öser Krif på för allt vad de har direkt i tredje. I mitten av perioden får KHK spela PP och det är inte långt borta att Ågren kan göra sitt andra för kvällen. När fem minuter återstår är det Krif som får chansen i PP. Men KHK försvarar sig bra.
Med knappt två minuter kvar åker Krif på en tvåa. Och här blir det äntligen mål. Bates spelar snyggt fram Pöllänen som säkert sätter pucken bakom Findus!

Ett riktigt bra derby med högt tempo och många chanser åt båda hållen. KHK gör återigen en riktig bra match där alla står upp och tar kampen. Timo gör en av de bästa insatserna denna säsongen och är ruggigt stabil. En riktigt härlig lagseger. Sex poäng av sex möjliga denna veckan, dessutom mot två topplag när det verkligen behövs är imponerande. Nu gäller det att visa samma inställning kommande veckan för sex nya poäng!

18 kommentarer:

  1. Precis vad laget behövde. Full pott denna vecka. Nu ska de ta Vimmerby på allvar på onsdag och inte ta något för givet. Håll igång.

    SvaraRadera
  2. precis hemkommen efter ett hett derby i telenor arena. när matchen inleds kokar hela arenan och det hörs en ständig kamp mellan heja klackarna! men fem minuter in i första perioden händer något!?! det blir tyst i mitt högra öra! jo för KHK klacken har tystnat! och återkommer inte fören klockan står på 18:30 i tredje perioden och KHK har pp!! Tycker detta är för j*vligt! KRIF klacken tar över VÅR arena!! tycker det är dax för klacken att vakna! vi klagar på vårt lag men när dem ger oss det vi vill ha står vi bara där och tittar utan att visa minsta lilla uppmuntran. SKÄRPNING!

    SvaraRadera
  3. Jag hoppas på nio poäng den kommande veckan.

    /Sten

    SvaraRadera
  4. KRIF klacken tystnade väldigt efter Grönlunds 2 - 1, så jag skulle säga att "klackmatchen" slutade oavgjort. Men på isen var KHK det bättre laget och vann mycket rättvist med 3 - 1.

    Skulle någon "KHK bloggare" hålla på med samma pajaserier som "Mocek Brothers", gör vilket jävla liv det skulle bli. Minst hälften av deras inlägg handlar ju om KHK och deras supportrar.....????

    SvaraRadera
  5. Håller med om klacken !!!! Pinsamma !!! Krifs klack är nog den bästa i serien :)
    Bara att gratulera er till en bra klack !!!
    Med vänlig hälsning, KHK fans på sektion c

    SvaraRadera
  6. Varför var #4 och #10 med på laguppställningen men inte på isen?

    SvaraRadera
    Svar
    1. #10 är skadad och #4 för kass

      Radera
  7. Eftersnack med Fimpen?

    SvaraRadera
  8. Sluta lipa nu fröken anonym! Tycker det va grymt tryck TAK ikväll från alla håll. Så jävla skönt med 3pinnar:) bra krigat gubbar!

    SvaraRadera
  9. Varför är det inte någon av alla dom som tidigare krävt Kempes avgång som har hört av sig än på bloggen? KHK:are är man i med och motgång men vissa tydligen bara i medgång.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är en av dem som inte är jätte nöjd med kempe men igår visade han både glädje vid mål och peppade spelarna så inget att klaga på alls.

      Radera
  10. Ja, jag hörde iaf. hemma klacken betydligt mer än vid de två tillfällena.
    Härligt ös ikväll från båda lägren!

    SvaraRadera
  11. ställ er där själva o sjunga då så ska ni få se!

    SvaraRadera
  12. Står i klacken och kan säga att WA hördes i pausen mellan 1 och
    Andra och någon gång när vi hämtade andan .
    Så du anonyma din hörapparat var säkert sönder

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sitter på sektion h och jag hörde minsann khk klacken även när krifs klack var igång. Jag kan säga att det brukar man inte göra.

      Radera
  13. Både laget och vi på läktaren har varit i en rejäl svacka. Nu gäller det att alla drar sitt strå till stacken. Laget har visat att dem vill men vi på läktaren har en bit kvar, framför allt sittplats. Så om alla bara kan samla sig och ÖSA PÅ kommer vi fixa detta!

    SvaraRadera
  14. Jag satt över KHK-klacken och det var inte tyst i många sekunder. Bra jobb igår BB. Grattis till 3 poäng gubbar men jag hoppas att ni inte tar semester nu bara för ni slog KRIF. Vimmerby kräver full koncentration, ni kommer INTE få några poäng gratis. Första matchen på länge som jag kände värme i bröstet när jag åkte hem. Tack KHK tack publiken :)

    SvaraRadera
  15. Grattis till segern, helt välförtjänt och rättvist. KHK var lite tyngre och spelade ett enkelt och rakt spel. Arrangemanget i TAK är fantastiskt och det är verkligen en fest för oss fans, oavsett vilket lag vi håller på. Klackmatchen står med två segrare som hejar på sina respektive lag och beter sig reko. När det gäller bloggen Mocek, tycker även jag att den är på gränsen. Den är visserligen fyndigt skriven och med glimten i ögat, men vi tjänar inte på den typen av raljeringar och mindrevärdeskomplex. Mocekbloggen är inte KRIF Hockeys officiella språkrör om man säger så... Grattis igen. Nya tag i våra lag!

    SvaraRadera