fredag 27 januari 2012

Övriga matcher!

KIK-Mariestad 3-2
Snacka om viktiga poäng för båda lagen. KIK måste vinna för att ha en chans på PO plats och jag tror de tar tre poäng. Mariestad har hamnat i en rejäl svacka och förlorar de kvällens match tror jag de kan räknas bortfrån PO.

Krif-OIK 3-4 OT
Tuffa matcher för Krif senaste tiden. Trots två raka förluster har de spelat bra och tar en pinne i kväll. OIK är riktigt bra på bortaplan och åker hem med två poäng.

Vimmerby-Vita Hästen 1-6
Vimmerby verkar gett upp i förtid eller hur ska man annars tolka att de släpper Snider till Nyköping. Hästarna kommer mala på och ta en klar seger.

3 kommentarer:

  1. KRIF VS OIK 3-4?????Är du ifrån Blekinges fjollträsk eller??Förmodligen blev det 4-3 till Blekinges stolthet....Hörde att ni inte kunde sköta er i Skövde heller....Extra poliser till ishallen PGA packet ifrån östra Blekinge...

    SvaraRadera
    Svar
    1. stubbet!
      Du kan ju läsa vilken tid han satt in inlägget!Det är ju vad han tror!
      Men det talar väl bara om hur smart du är!

      Radera
    2. Tänk va många bittra som tex stubbet det finns i spökstaden Ronneby. Förstår att Ronneby är den kommun som har störst utflyttning i Sverige för ingen vettig orkar väl sitta och lyssna på stubbet och hans kompisar på ödetorget och titta på alla tomma lokaler utan flyttar så fort som möjligt.

      Radera