söndag 15 januari 2012

Övriga matcher!

Vimmerby-Krif 3-4 OT
Krif är helt klart det bättre laget men efter två hemmaförluster för Vimmerby är det dags att iaf ta en poäng. Holm avgör för Krif på övertid.

Skövde-OIK 2-4
Efter att fått defensiven ordentligt synad senast mot Vita Hästen kommer OIK ikväll att studsa tillbaka och ta en trepoängare.

KIK-Vita Hästen 1-3
Känns som det blir en målsnål match där VHs offensiva kvalitéer fäller avgörandet. En riktig tungviktsmatch som säker blir sevärd för publiken.

6 kommentarer:

  1. Detta är med hjärtat.
    VH-Krif 3-1
    Skövde-Oik 4-2
    KIK-Hästen 3-2

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kallinge är grymma haha

      Radera
    2. Får vi höra en riktigt bra bortförklaring nu varför vi förlorade mot Mariestad, att fimpen och Sibbe var sjuka? Eller vad

      Radera
    3. Ja du tippade med insidan av kroppen i alla fall. Hade du använt hjärnan så kanske det gått bättre... //Stumholmsseglare

      Radera
  2. Denna matchen bör granskas av Domarförbundet!Sämsta insatsen jag sett!

    SvaraRadera
  3. Jaha ytterliggare en förlust. Man skapar schanser men kan ej förvalta dom. Var är dom som har köpts in för dyra pengar för att göra mål.Förmodligen har inte Kempe kunnskapen att uttnyttja dessa spelare. Dom var ju målgörare i sina förra klubbar. Hur kan man förlänga kontraktet med Kempe det är ju för f...n tjänstefel av styrelsen.Så går det när man inte har någon sportchef utan låter en sosse styra föreningen skandal.
    Det är vi som VAR KHK.

    SvaraRadera