söndag 15 januari 2012

Historien upprepar sig!

KHK öser på direkt efter nedsläpp och både Bates och Pöllänen skapar två bra lägen och samtidigt drar Mariestad på sig en utvisning. Det hinner inte gå lång tid av utvisningen innan Grönlund sätter ett slagskott i mål. Efter fem minuter strular vi till det i egen zon vilket ger Mariestad en jättechans men pucken tar i stolpen. KHK fortsätter att skapa flera heta chanser utan att lyckas trycka dit pucken. Efter elva minuter drar KHK på sig en helt onödig utvisning och Mariestad kan utnyttja denna och kvittera till 1-1. Spelet jämnar ut sig efter kvitteringen och lagen släpper inte till lika många öppna lägen som tidigare även om tempot är fortsatt högt. I slutet av perioden hettar känslorna till och det blir flera smågruff efter att Mariestad är framme och irriterar Timo flera gånger.

Högt tempo i inledningen av andra, bl.a. en klockren stolpträff av KHK. Efter fem minuter får Mariestad ett  PP  och här radar de upp chanser och tillslut är det bara ribban som räddar oss från ett baklängesmål. Efter detta står matchen och väger. Mariestad har ett ribbskott till och KHK är ytterst nära två gånger om i mitten av perioden.  I slutet av perioden dominerar KHK totalt men återigen utan att få någon utdelning.
En riktigt bra och spännande period där båda lagen bjuder upp till kamp.

Efter två minuter av tredje får Mariestad återigen chansen i PP men KHK försvarar sig effektivt. KHK tar direkt tag i taktpinnen igen och trampar på för ett ledningsmål. Men mitt i pressen kommer Mariestad upp och kan efter ett KHK misstag bakom Timo få fram pucken och göra 2-1. KHK öser på för allt vad man är värda i slutet och med en och en halv minut kvar lämnar Timo kassen men ingenting hjälper ikväll utan Mariestad vinner med 2-1.

KHK gör en bra match men historien upprepar sig. Då menar jag inte bara att vi förlorade med exakt samma siffror borta mot Mariestad förra året utan även att vi skapar tillräckligt med chanser för att vinna men lyckas tyvärr inte förvalta dessa för att ta en trepoängare.
Nu väntar två riktiga derbyn och måstematcher mot OIK borta och Krif hemma.

34 kommentarer:

  1. AVGÅ KÄMPE!!!!!

    Hört på staun samt bland publik och sponsorer:

    "Tänker fn inte köpa säsongskort nästa år, ja vårt företag sponsrar inte KHK nästa år vi sponsrar hellre KRIF...."

    Ta tag i problemet Mats J och co......

    En som rör sig bland publik och sponsorer.

    SvaraRadera
  2. Kempes sista match?

    SvaraRadera
  3. Keep Kempe in staun!

    SvaraRadera
  4. Se positivt på det, ni gjorde iaf mål! Det var ju ett tag sedan, menar jag.

    SvaraRadera
  5. Fattar ni inte, Kempe har förlängt, tyvärr

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo men fatta inte du att Kempe ÄR SOSSE

      Radera
  6. Nu har även Rickard Karlsson blivit mjuk i sina reportage haha

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det mest patetiska är när man hör Höök, Karlsson och Synnermark skylla förlusten på domaren i Peter Synnermarks inslag, men så blir det när man inte vågar ifrågasätta det egna laget och dess ledare, ynkligt och fegt.

      Radera
    2. Har köpt biljett mot Krif nästa söndag tror jag det är, vill bara påpeka att det var precis när dem släppte biljetterna, nu hade jag aldrig köpt, där försvann 160:- till vilken nytta?

      Radera
  7. Vill bara att skiten ska ta slut.............

    SvaraRadera
  8. Hur i helsike kan man förlänga med Kempe efter resultaten i grundserien. Spelet har varit en katastrof hela säsongen. Rensa upp i träsket nu.

    SvaraRadera
  9. Vi i väst är såå tacksamma för att Kempe får vara kvar ett år till....YIPIII! Tack Mats J! Alla ska me....

    SvaraRadera
  10. AVGÅ MATS!
    AVGÅ KEMPE!

    SvaraRadera
  11. I denna omgången av allettan och div 1 gjordes sex poäng av före detta KHK spelare!
    Kommentarer överflödiga!

    SvaraRadera
  12. Säger det igen..mailbomba Mats...eller som en vän på annan ort sa till mig i telefon ikväll..."gå och lägg en bomb på kansliet"...
    Han trodde inte det var sant med torsk igen...
    Domaren var inte hundra, men ska man inte kunna göra ett mål 5 mot 5? Verkligen patetiskt snack om domaren och Höök ska ha credit för att ändå hålla igen i detta avseendet. Tycker han snarare höll tillbaka Charlie...

    Avgå hela ledningen...för de verkar inte gå att sära på!

    SvaraRadera
  13. PS...bomben var inte menad på riktigt...då det är förbjudet med såna hot...bara en symbol på hur arga vi är! F ö har vi inga bomber.. ;P

    SvaraRadera
  14. Skrämmande att personer inom föreningen inte kan slå näven i bordet och göra sig av med kempe som för tillfället verkar vara helt under isen! Skulle hellre se 3 blekinge lag till po, men nu ser det ut som 2!

    MvH Gudfadern

    SvaraRadera
  15. Kanske skulle ni behövt de där jääättee lata spelarna Fahlqvist och Skoog? Vilken center i erat lag skulle kunna mäta sig med steelers bäste spelare Fahla????

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fan vad Kempe måste vara nöjd, sitter i sin myssoffa och bara ler åt Mats J och övriga i styrelsen som är så lättlurade, hade det gått hade han säkert blivit adlad Sir Thomas Kempe. Jag håller med dej, Skoog var en grym back trots halvskadad och Fahla en sniper bara att gratta er i oik, jag tror dessutom att ni vinner lätt på onsdag. Lycka till.

      Radera
    2. Fick mig ett gott skratt när jag läste Rikards reportage från matchen där Kempe trodde det räckte med 21-22 poäng för att komma bland dem 4 bästa, problemet är bara att lagen framför khk snart har 21-22 poäng. My god.

      Radera
    3. Nu är ju hela KHK sågade jäms med fotknölarna, spelare och ledare är fullt medvetna om detta, trots om de rätt säger nåt annat. Hur ska ett lag kunna resa sig när sådant här händer, jag tror det är för sent, de orkar aldrig det, tyvärr. Säsongen går mot sitt slut

      Radera
  16. För att inte tala om Brasar...som KANSKE inte kunde träna varje gång...och Jocke Ohlsson var för dålig. Givetvis ett ass fösta matchen i Mörrum...
    Massor med backslarv senaste matcherna. Ändå får inte en som tillhört topparna i Vita Hästen spela.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Undrar hur många spelare som lämnar efter denna säsongen, flyttlassen är väl bokade, snart är ju säsongen slut.

      Radera
  17. Krif-Mbois 8-2
    Mbois-KHK 2-1

    Undrar hur det går på söndag.

    SvaraRadera
  18. Hamnar man i det berömda kempe-facket så spelar det ingen roll hur bra du är på träning för när han väl satt dig där så är det kört.

    Problemet i KHK är kempe. Spelarna tycker inte det är kul och förlora.. Tro mig! De vill spela ett mer offensivt spel likt VH men det får vi inte med kempe som tränare.

    Trött på detta gnäll på spelarna, vi gör så gott vi kan..

    Godnatt! Khkaren

    SvaraRadera
    Svar
    1. Klaga på spelarna?
      90% av säger ju att det är ett fantastiskt spelarmaterial och att det är någon annan stans det brister eller hur.
      Spelarna kommer som vanligt blomma ut igen i en ny klubb lite tråkigt att inte vi får nöjet att njuta av detta vackra blomsterfält.

      Radera
    2. Om ni är missnöjda med Kempe så kunnde ni vädrat detta vi ert möte i torsdags, eller gjordes det. Och isåfall fick ni inget gehör för era åsikter?

      Radera
  19. Jag vet att Kempe har förlängt sitt kontrakt med KHK, därför tycker jag han ska ta sitt ansvar gentemot spelare, sponsorer och supportrar genom att avgå.

    SvaraRadera
  20. Buu huu:(Domarna är taskiga mot oss:(Buu huu:(

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OJaiyXTu6Vo

    SvaraRadera
  21. Varför ska ni leva på att kempe gjorde de bra förra säsongen kolla istället på de har gott i denna å ut me kempe annars tro jag inte khk är kvar länge till

    SvaraRadera
  22. "Domarna är taskiga mot oss"

    Hade du kunnat det lilla minsta om ishockey och kanske sett matchen......DÅ hade du fått uttala dig.

    Inte ett skit orolig...när dessa 14 omgångarna är spelade så ligger vi antagligen 2:a eller 3:a, så är det nån som kommer att lipa så är det nog du din lilla vessla.

    SvaraRadera
  23. Det blir bättre senare, har hört det tusen gånger nu. När då ? Kanske 2015 ? KHK måste anställa en sportchef NU. En modern och erfaren kille som kan slå näven i bordet och forma ett lag som spelar rolig hockey. En som är ansvarig för att vi har rätt tränare i klubben. Jag börjar också tröttna på KHK. In med moderna människor i styrelsen som formar framtiden. Sponsorerna tröttnar också, jag vet, jag är företagare och sponsor i KHK.

    SvaraRadera
  24. Hur kan kempe få vara kvar när han inte gör sitt jobb de vill jag veta

    SvaraRadera