fredag 13 januari 2012

Håll upp nivån!

Hur förbannade eller frustrerade ni än är så se till att hålla kommentarerna på en bra nivå annars måste jag radera mer än jag brukar. Det går att framföra sin åsikt på ett bra sätt!

16 kommentarer:

  1. I bland gör sanningen ont.

    SvaraRadera
  2. ja sant det bör man ju göra men tryck fan till den berörda då på ett bra sätt Pålle
    skicka messen vidare till ledningen i KHK

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bara lugn, dem läser detta, men för fega att svara.

      Radera
  3. Låt inte detta bli en ny MM blogg. Snälla behåll förnuftet. Tror inte på panikåtgärder dock hoppas jag nuvarande ledning/tränare kan snabbt tillsammans med spelarna gör nåt som de känner är rätt i detta läget. Blir dock orolig om inte man inte kommer se nån skillnad i inställning och mer harmoni. Vi supportrar får nog också tagga ned lite, inte så länge sen vi åkte dit mot grästorp i div 1 kvalet.

    SvaraRadera
  4. Jämförelsen med Grästorp haltar. Då gällde det en serie på 3 matcher. Dagens KHK har inte under hela hösten eller inledningen på AllEttan kunnat slå topplagen. Krifmatchen givetvis undantagen, men det var nog för att Krif hade stora darren och de har uppenbarligen hanterat den förlusten och gått vidare.

    SvaraRadera
  5. Kan inte annat än gratulera Mörrum till denna värvning. Det är med sorg som jag börjar se liknelsen med det man såg i Wämöhallen när väl gamla KIK än en gång lyckats att ta sig till division 1, Bra tränare (Gunnar Nordin), bra spelare men en total ovilja att prestera på grund av en inkompetent ledning i klubben? GÖR INTE OM SAMMA MISSTAG IGEN. Något är fel i KHK….det syns lång väg. Men jag hoppas ju givetvis att jag har fel….jag är ju bara en läktar expert!

    SvaraRadera
  6. Tack Pålle för din blogg. Första gången jag komenterar, hoppas det blir den sista. Frågan är faktiskt om man inte borde byta allt inför nästa säsong, dvs. ifrån ordförande till tränare, eller laget. Har pratat med många supportrar, spelare, sponsorer, nu räcker det. Kolla lite historia, gammla spelare som lämnat klubben t.ex Brasar, Alm, Findus, Fahla, Lundqvist, Valli, C-J Svensson, Circelli, McGrane, Sirokovs, för att ta några ex. hur går det för dessa nu. Skitbra, kolla på Krif t.ex. kommer aldrig att slå detta lag under Kempes vingar, för det är ingen harmoni i laget längre. Kolla alla som kommer hit, det tar fjoton dar, sedan är de odugliga. Om de spelat 580 matcher i NHL eller spelat med Nybro i Allsveskan eller i Norge eller Finland eller i lanslaget så tar det ca. 14 dagar så blir de kass. Är det för att alla som kommer hit bara vill tjäna pengar, och är här på semester. Nej jag tror att alla tror att det är en bra klubb att spela i och vill jobba för klubben men blir besvikna och lämnar efter att inte kan spela efter diktatur. Det är ingen som vågar ifågasätta något under träning, då blir de bänkade X antal matcher. Alla är livrädda för att säga något som kommer fram ofentligt. Pratade med en spelare som har kontrakt en tid fram över. Säger inte mer för hans skull.´Han sa har kontrakt till 201- men jag vet inte om jag får fortsätta. Det är en tongivande spelare i laget. Det får Mats bestämma sa han. Detta är sjukt tycker jag att de ska va strykrädda av detta sossepack, det är vi som betalar, sponsorer är alla som köper säsongskort, tröjor, korv, läsk, hambugare, 50-50 lotter, alla som ställer upp i kiosker, ledare i olika lag, företag som sponsrar med massor av pengar, jag vet va de flesta tycker.
    BYT CHAFFIS PÅ BUSSEN. Fatta att det funkar inte med KEMPE, det är inget fel på varken BUSS eller CHAFFIS de är inte det som är problemet. DET ÄR VI SOM BETALAR SOM ÄR KHK ihop med laget. INTE KEMPE eller MATS. Och till sist LYCKA TILL DU OXÅ OCH VÄLKOMMEN TILLBAKA KÄMPEN OCH LAGKOMPISEN JOCKE OLSSON, när detta har lagt sig. Du behövs här för att vi ska va i allsvenskan 2014
    C.L

    SvaraRadera
  7. Sorry Polle, men det har fanns på ett KHK forum, nu kan jag inte vara tyst..

    KRIF

    Tränare : Fd stavhoppare med noll erfarenhet av seniorhockey över div 2 för 2 år sedan.

    Laget består bla av 3 petade KHK spelare.

    Resultat hyffsat kul spel som ger resultat (spelglädje) från 2:an till 1:an till allettan och fortvarande bra drag.

    OK att ni tycker det, men för helvete lev i verkligheten någon jävla gång.

    SvaraRadera
  8. Vad är detta,det börlar likna Mjörnbergs tonårsblogg.
    Börja agera i båset Kempe, laborera lite, gå ner på 3 femmor byt ut ikonen Timo emellanåt.(Nog sagt om Kempe och hans agerande)

    När denna all-etta är till ända kan jag garantera att KHK är bland dom 4 i toppen,
    och väl i kvalserien så kommer KHK att visa var skåpet ska stå.......ni är ju för goa era domedagskråkor, stanna hemma, det är nog ni som skickar otäcka vibbar till våra spelare,och måste ni ändå se matcherna så köp dom på Webben..!
    Hälsar DE E VI SOM E DOM RIKTIGA KHK....!

    SvaraRadera
    Svar
    1. NEJ, KHK kommer inte att vara topp 4- därmed pasta!

      Radera
    2. Håller med om allt du skrivit, utom det där att peta Timo. Att peta Timo kommer inte att ge någon effekt alls då övriga spelare vet hur bra Timo är/kan vara. De vet också att de kommer att bli supersvajigt med Jon i kassen. Jon är inte där än. Övriga spelare har en mkt stor respekt för Timo och den respekten har inte Baston än. I en grundserie hade det lite annat. Nu är dte lite vinna/försvinna-matcher och då ska Timo stå.

      Mats

      Radera
  9. Knappen ner tryckt , bättre spel efter nyår jag måste vara i fel hall. Eller visst dom skulle inte upp i år. Så då kan dom slösa bort pengar från sponsorer och publik samt tappa publik inför nästa säsong. För det är vad som händer i hallen om ni inte har märkt det så går folk innan matcherna är slut och då menar jag inte 5 minuter för att komma hem tidigare. Så gör något innan det är för sent.

    SvaraRadera
  10. Ingen ska ifrågasätta mitt engagemang i KHK genom åren. Bortamatcher, hemmamatcher varit nere på stå och vrålat ibland mm. Vår skylt var den första som kom upp ute i arenan jag har haft säsongskort sedan första minuten, jag har sponsrat diverse evenemang ( Halmstad 7 bussar, kommer ni ihåg :) ) varit och är med i powerteam ( ibland lyckas man ibland inte ). I år sade jag upp platsen och många undrade varför. Jo det började redan förra året, glädjen försvann mer och mer för varje match. Spelarna jublade så där lagom efter mål eller vinst. Publiken blev mer och mer jummen.
    Ledningen blundar och kommer med klyschor som det är efter jul vi ska vara bäst, det är en lång försäsong och spelarna är nertränade o.s.v. Ni anar inte hur fort det går att träffa botten om man inte passar sig, det vet alla som håller på med företag. Det minsta man försöker leva på gamla meriter så slår det tillbaka med full kraft och man står där som ett fån och undrar vad som hände. Det som hörs mest på staun just nu är att glädjen är borta och det är allvarligare än att inte nå sportsliga framgångar.
    Många tycker vi är medgångare med fy bubblan vilken debatt det blir om allt och inget som KHK:s lag gör. Detta gör att det finns hopp för KHK det värsta hade varit om ingen hade brytt sig.
    Jag läste att spelarna har förtroende för Kempe då kanske det är dax att sluta upp bakom sin tränare och börja visa lite jävlaranamma. Jag har mycket i huvudet men nu slutar jag. Jag är inte längre på matcherna men jag följer varje steg KHK tar i media och på swestat :)
    Det är vi som är KHK slutar alla med men just nu tror jag att de finns de som tror att de är de som är KHK.

    SvaraRadera
  11. Du anonyme snackar bara en massa bullshit som vanligt

    SvaraRadera
  12. Rickard...vad gör sponsorerna? Hur mycket press sätter de på de blinda i ledningen? Lite svårt att kapa handen som föder en...
    "Det är vi som är KHK"?? Bullshit...det känns som om det är en enorm minoritet som vill säga detta idag! Har Mats kollat vad den stora massan tycker? Vad ser Mats på matcherna? Ser han inte samma skitspel och spelare som konsekvent underpresterar efter ett par veckor? Jag vet att politiker bara ser det de vill och Johansson-klanen är väl kända för att aldrig ha fel...?
    Jag funderar på att maila Mats...inte för att jag tror att han svarar eller bryr sig, men jag har i alla fall fått lätta på mitt tryck. Mailbomba honom era åsikter...vill han skrämma bort sponsorer och publik? Önskar att man kunde få ett svar från honom...är Kempe och Johansson viktigare än helheten?

    SvaraRadera
  13. Jag vet inte vad sponsorerna tycker och tänker. Det är alltid farligt när tunga sponsorer börjar styra i lagen. Det jag tycker är konstigt är att ingen tar något ansvar för de dåliga matcherna. Kempe säger för det mesta att spelarna kom inte upp i normal standard. Själv har jag många gånger när jag varit tränare tagit på mig ansvaret när det blir kollektiv kollaps. Det är enligt mig Kempes förbannade skyldighet att se till att spelarna presterar lite mer än vad dom egentligen kan. Gör inte spelarna detta är Kempe som gör fel. Som jag skrev innan gillar spelarna sin tränare så visar dom det på isen om inte ja då ser det väl ut som det gör ibland. Mats är tung och möta jag har försökt med någon fråga nån gång men är det nått Mats är bra på så är det och tysta sådana fjantar som mig. Jag önska mest av allt att det blir lite mer glädje efter matcherna. Nu tror många att det bara är vid förluster som man blir sur men jag har suttit i arenan och sett i bästa fall 1 period hockey vinst javisst, underhållning ? inte ett dugg. Jag är kvar som sponsor men jag sitter inte ute i arenan längre men mitt mål är att hitta ny energi och det kommer väl så småningom ;-) P.S jag har saknat dina inlägg Mr C

    SvaraRadera