måndag 23 januari 2012

Eftersnack med Aaro!

Tjena!

Grattis till segern!

- Tack!

Vad tycker du om matchen och er insats?
- Vi genomförde matchen på ett bra sätt och gjorde bra avvägningar från andra perioden och framåt tycker jag. Första perioden var vi lite väl över konstruktiva.
Vi gnuggade på bra och funderade inte så mycket, det kan man göra efter matchen.
Flera härliga prestationer men hyllar gärna det enkla och modiga exempelvis Emil Larsson som täcker skott och är jobbig för motståndarna.
Sen kan man ju aldrig sticka under stol med att det var skönt att vinna just mot Kallinge som har gjort det mycket bra. De får ju även sjukt mycket superlativ i tidningen här nere, så det är ju inte dumt att vinna mot ett SÅ bra lag.// Skarpsvärd
:)

Måste vara skönt med Timo längst bak när de anföll som mest?
- Timo är en klass målvakt och en vinnare ut i fingerspetsarna. Det är en oerhörd trygghet att ha en så bra målvakt och det gör att vi backar kan spela mer aggressivt då vi vet att han fixar de flesta lägen som lagen får. Idag fick han vara tungan på vågen flera gånger och rädda oss men tycker dock att vi höll undan ganska bra.
Kallinge snurrar mycket men kom inte in så ofta i slottet i de avslutande perioderna förutom vid ett fåtal tillfällen då de gjorde målet exempelvis

Sex poäng denna vecka måste kännas riktigt skönt?
- Vi har gjort en bra vecka och kommit upp i en bra nivå när det som mest behövs. Kempe hade visst nämnt att stora lag vinner stora matcher och det var stora matcher för oss i veckan.
Har även haft underbart stöd på läktaren det har verkligen hjälpt oss till framgång.
Sen har vi spelare lagt in en växel till och ställt högre krav på varandra. Att ställa krav är en viktig ingrediens i ett lag som vill bli vinnare.
Det gäller nu förstå varför vi är bra och vad vi gör bra i dessa matcherna för att fortsätta på samma sätt.
Efter att vi tänkt igenom detta så måste vi fokusera mot nästa uppgift. Personligen lever jag efter talessättet: "leva här och nu, inte där och då". Kan inte göra mycket åt det som hänt eller det som kommer hända, då tappar man bara energi genom att tänka på sådant.

Ett pånyttfött Vimmerby på onsdag. Vad tror du om den matchen?
- Det blir nog tufft, gäller att vi laddar om och har fullt fokus. Vi ska bara vinna det finns inget annat i vår värld just nu. Kan säga att KHK också är lite pånyttfödda eller vad säger ni?
 

11 kommentarer:

  1. Aaro verkar vara en skön snubbe! Med enkla och raka förklaringar utan en massa inlindningar.

    SvaraRadera
  2. Var någon som nämnde Aaro och lagkapten i samma mening vid en tidigare intervju. Kanske inte hade varit fel...

    SvaraRadera
  3. Helt rätt Aaro! tycker det är en helt annan inställning på isen nu. Alla jobbar för varandra! Keep up the good work:)

    Det är vi som är KHK!!

    SvaraRadera
  4. Undrar var alla gnällspikar har tagit vägen.Dom är kanske på krifs forum o kräver Klufts avgång.

    SvaraRadera
  5. Lugn o fin nu grabbar ni är inte världsmästare för att ni vunnit två matcher !!

    SvaraRadera
  6. Nä, dom är på Stars n stripes. Allihop.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Stick iväg in i din lövhögen i Holjeskogarna!// Nyberg

      Radera
  7. Du som skrivit inlägg 5, börjar undra hur du läser, tyder och förvränger texter. Var är det någon som tror att de är världsmästare som skrivit något här. Aaro ger en bra sammanfattning och skriver vad som krävs för en fortsatt framgång. Några kommenterar detta med positiva saker men vart är tron om att vara världsmästare?? Om du ska klaga så gör det någonannanstans för nu försöker vi hålla ihop vi i Khk

    SvaraRadera
  8. Alltså det är ju så genomskinligt, eftersom detta är en öppen blogg kommer dem negativa inläggen från sådana som inte gillar hockey överhuvudtaget och KHK i synnerhet, krifare, oikare och andra idioter.

    SvaraRadera
  9. Så j-a gott att den RIKTIGA 91:an fick avgöra matchen!!!

    SvaraRadera
  10. Är alla som skriver här och inte är KHKáre idioter?
    Ja du Jacob nu var väl tangenterna snabbare än tanken hoppas jag *S*

    SvaraRadera