fredag 13 januari 2012

Tack för allt Jocke!

Enligt KHK.se lämnar Jocke Ohlsson KHK. Detta p.g.a begränsad speltid. Jocke kommer troligen spela vidare i Mörrum. En riktigt bra förstärkning som kommer ge fart och tyngd till deras offensiv i jakten på en playoff plats.

Tack för allt Jocke och lycka till i framtiden!

35 kommentarer:

  1. Verkligen kasst att han lämnar. Det är spelare som Jocke som behövs i KHK.. Inte bara en massa poänggörare!!!! Jocke skulle spelat center mellan Jimmie och Sirbäck.. Vilken jäkla femma det hade varit. Tyngst, snabbast, hårdast och svinjobbig att möta!
    SKANDAL!

    SvaraRadera
  2. Grym förlust för KHK! Jocke är en av div 1 bästa centrar som fått minimalt med speltid som forward men ändå gjort jävligt bra ifrån sig så länge han fick spela.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är ju nu vi ska vara som bäst, detta har man hört till leda under hela jävla hösten från div intervjuare, ni vet säkert vem, men vi är ju för fan lika dåliga nu som i höstas, jävla svammel och skitsnack hela tiden, börjar bli trött och less på detta nu, det krävs förändringar och det snabbt om inte säsongen snart är slut, bort med personer i ledande ställning först, men det är väl ingen som vågar ta tag i detta. Nej detta är klubben för inbördes beundran.

      Radera
  3. Bara att gratulera Mörrum
    Och Jocke han lär nog få spela längre
    än dom som blir kvar.
    Sveriges mest
    inkompetenta ledning.

    SvaraRadera
  4. Håller med övriga en mycket duktig spelare som lämnar för att han kanske ha sagt vad han tycker mot T K ..... byt ut denna tränaren nu för det lär säkert bli flera personer som lämnar laget annars...... Johan är kanske oxå på väg bort då .... varför tar ingen i ledningen tag i detta eller varför sammlar sig inte spelarna i ett spelar råd bakom T K rygg o säger vad dom tycker o sedan framför man detta till ledningen antigen spelar vi vidare o då utan T K som tränare

    SvaraRadera
    Svar
    1. Rätt intressant att den spelare som enligt Swehockey hade den bäste +- statistiken i KHK under grundserien Johan.P inte ens får byta om i Allettan. Kempe har kanske gett uppgiften att spela 0-0.....

      Radera
  5. Rätt coolt och smart att byta till Mörrum, nu får han speltid och kommer snart att spela i A1 medans KHK snart har gjort sitt för denna säsongen!!!
    Hahahah, kan knappt sluta skratta åt KHK's dumhet!!!! Nej, jag kan inte sluta hahahaha......

    SvaraRadera
  6. Tack Jocke för alltid ge allt på isen. Du kommer att saknas i KHK som nu får ännu svårare att komma dit man vill.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eftersom så många kräver förändringar, med bl.a Kempes avgång, har en fråga till Blackbugs? Vad tycker ni ska förändras, har bl.a läst på Fb att förtroende finns för Kempe, vad har ni för belägg för detta? Någon åsikt mäste väl ni ha, men ni är väl lika fega ni. Svar tack.

      Radera
  7. En slitvarg som Jocke, ok, vad händer liksom? Jag väljer hellre Jocke än 10 st Bates Battaglia.

    Grattis Mörrum!!!

    SvaraRadera
  8. Jocke visade under maratonmatchen vem som har kapacitet att orka ge järnet. Om Kempe gett Jocke chansen med speltid hade han haft svårt att motivera bänkningen efter juluppehållet.

    SvaraRadera
  9. Tyvärr är det censur på att skriva vad jag tycker om alla höjdare i klubben! I båset står fullständigt odugliga tränare med noll social kompetens. Samtidigt är huvudtränaren i stort sett sportchef och ansvarar över sig själv. Då vederbörande tycks vara blind, så ser han inte sin egen inkompetens och kastar in handduken.
    Och då denna klubb är känd för inbördes beundran och ryggkliande och noll hårda krafttag (bara spelare får "misshandlas"), så lär heller ingen i yttersta ledningen göra någonting.
    Sponsorer kommer att lämna och publiksiffrorna sjunka...
    Var det inte någon som sa att klubben var viktigare än individen?

    SvaraRadera
  10. Jag har hållit tyst länge nu, tänk för mig själv "lugn nu, det ordnar sig, ge dom lite tid" men nu börjar mitt tålamod tryta. Jag älskar verkligen hockey och KHK, men det gör ont i mitt hockeyhjärta när spelare som Jocke försvinner. Visst, han är ingen poänglirare men en jävla grovarbetare och sådana behövs. I år fick Kempe fria händer att bygga sitt eget lag efter eget bevåg. Ja se hur det har gått! Jag tycker att drastiska lösningar är oftast dumdristiga men nu vill jag se Kempe avgå med hedern i behåll, låt Tobbe ta över sista matcherna även om det inte är en optimal lösning. Dock tror jag att spelarna har ett stort förtroende till honom som person. Tillsammans kan laget och Tobbe göra något bra och avsluta säsongen på ett snyggt, fint och hedersamt sätt. Sista av allt vill jag tacka Jocke för hans tid i KHK, en av få spelare jag alltid gillat!

    /Läktarexperten

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är så jävla fegt mot alla supportrar att ingen i ledningen träder fram och svarar på all kritik som framkommit. Mats J du har väl något att säga för guds skull, även du begriper väl att det inte står rätt till.

      Radera
    2. Håller med, man blir fan ledsen när såna spelare som Jocke försvinner, han hade fan karaktär och gav alltid järnet! Kommer inte bli ett skit kvar av detta laget när TK är klar..

      Radera
  11. Trist, Jocke var en kämpe, en slitvarg som måste vara otroligt tung att möta :( kommer sakna hans glöd, slitande och spelglädje framöver :(( usch, vad tråkigt med KHK just nu....har tappat lusten med hockey nu efter att följt klubben sedan starten......

    SvaraRadera
  12. Man börjar undra om klubben medvetet straffas?
    som skedde med Brasar
    Har publiken klagat på nån?

    SvaraRadera
  13. Psykisk misshandel av Kempe under ett års tid. Enastående att du orkat och så lojalt ställt upp.

    SvaraRadera
  14. Det stämmer inte att spelarna trivs med Kempe...tvärtom. Tobbe sa härom dagen att spelarna inte trivs med Kempe, så här har man suttit o väntat på att Kempe skall kickas o så får Jocke Olsson gå!!!!!!!!!!!!!!!!! Va fan är detta???? Har spelarna uttryckt till Tobbe att de inte trivs så är det hans och Mats j-vla plikt att ställa Kempe till sidan!!!! Så görs i ALLA klubbar i hela Världen men inte i KHK!!!!!

    SvaraRadera
  15. Kempe offrade Jocke för att ge speltid åt de killar han värvat bara för ge dom max med speltid. Kempe offrade Jocke för att rädda sitt eget skinn. Nu kan det visa sig att det blir motsatt effekt. Att skicka Jocke kan bli droppen som fäller Kempe.

    SvaraRadera
  16. Jocke har varit jävligt lojal och lidit i det tysta. Fattar inte hur han pallat.

    SvaraRadera
  17. Man får väl börja följa Mörrum istället!

    SvaraRadera
  18. Det var sista matchen jag gick på så länge Kempe är kvar i klubben. Jag hoppas det är fler med mig så klubben måste agera någon j-vla gång....

    SvaraRadera
  19. Hur faan tänker man? skicka KHK's mest värdefulla spelare.

    SvaraRadera
  20. tänk att man både sparkat Belin och Jocke!! Två grymma grovjobbare!
    SKANDAL!

    SvaraRadera
  21. Helt otroligt att släppa en kille som Jocke. En grovjobbare av rang som sällan gör en besviken. Kan bara gratulera Mörrum. Tyvärr lämnar nog Ruiz också. Lycka till Jocke i nya klubben.

    SvaraRadera
  22. Tyvärr så är det så här i många lag. Man har framme kulramen och bara räknar "points". I dagens trupper skall helst 23 man vara kulsprutemaskiner och inga som gör grovjobbet/skitjobbet. KHK är ett utmärkt exempel på hur ETT LAG inte skall vara format. Därav dessa ideliga misslyckanden i massor av matcher! Bara hoppas att Jocke får mer speltid i sin nya omgivning och framför allt - att det går bra!

    SvaraRadera
  23. Som Hästen supporter blev man ju riktigt ledsen när Jocke lämnade oss. På den tiden gjorde han ju bra med poäng med. När spelare kommer till KHK verkar de helt stanna i utvecklingen. Halverad poängskörd minst. Kolla på Ruiz och Johan P för att nämna några. Jocke har en grymt hjärta för klubbarna han spelar för. Saknad i Hästen kan jag lova, även om vi har grymt lag för tillfället. Hos oss körde han även back under en tid. Lagets bästa back. Grattis Mörrum

    SvaraRadera
  24. Sorry måste denna kommentar..

    tänk att man både sparkat Belin och Jocke!! Två grymma grovjobbare!

    Hur mycket kan ni KHK..

    SvaraRadera
  25. Lycka till Jocke..!

    Här spammas det friskt ser jag...!

    Måste vara andra klubbars supportrar, för KHK:are är ni fan ta mig inte, jag tycker faktiskt som en nolla skrev att han/hon skulle gå över till Mörrum för detta med Jocke, gör det ni andra oxå är ni snälla så vi slipper er hos oss......CAPICE...!

    Oj,oj,oj vad ni ska få äta upp all spya ni har spytt på mitt älskade KHK när AE är slut och KS börjar, vi kommer vifta bort både Hästen o KIK sanna mina ord, och spara detta inlägg nu era mesar för det ska ni få äta upp i vår......!
    Hälsar DE E VI SOM E DOM RIKTIGA KHK.....!

    SvaraRadera
  26. Nu får vi nog ta och lugna oss lite här... Det var ju Ohlsson som ville lämna pga för lite speltid. Det måste man väl ändå köpa? Det är inte KHK eller Kempe som har gjort sig av med Ohlsson på det sättet som framförs här.

    Att sedan påstå att Ohlsson och Belin är grovjobbare samt att Ohlsson är KHKs mest värdefulle spelare stämmer inte någonstans. Ohlsson har varit bra för föreningen tidigare år, men det kan väl knappast bara ha varit jag som blev lite förvånad att Ohlsson var med denna säsongen.

    Avgå hit och dit. Varför inte lugna ned sig ett tag? 4 matcher spelade av Allettan. Vem vet vad som händer? Misslyckas det, ja då får man ta tag i saker och ting...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ta tag i saker och ting? Ingen mening med det kempe sitter ett år till nu är det nog.

      Radera
    2. Tror nog inte att anledningen till "gallan" har med de fyra inledande matcherna på allettan att göra Jan. Utan att det har sett ut så här hela säsongen, trösten har varit att efter jul, i allettan, DÅ kommer KHK vara som bäst.. Ja tjena du! Folk är med rätta arga då säsongen eventuellt snart är slut, jag är tyvärr en av dem som tror detta. Jag hoppas givetvis att jag har fel men jag ser inget, absolut inget, som pekar på motsatsen. Att spelet mirakulöst skulle släppa och att vi sopar rent i resten av kvalserien håller jag som sannolikt. Tror de som tror motsaten inte bara är positiva utan även lite naiva. Men jag hoppas att jag får fel och att du/ni får rätt!!

      Radera
    3. Glenn, jag håller med dig till fullo, vilken mirakelmedicin kan ändra på detta? Tänk om det vore så lätt.

      Radera