söndag 29 januari 2012

Bästa matchen!

Matchen börjar lite trevande och lagen känner på varandra. Men efter några minuter ökar tempot dramatiskt och båda lagen bjuder upp till riktigt bra spel. KHK har två PP  där det är riktigt nära mål i det andra,Grönlund träffar bl.a ribban. En bra första period där KHK känns närmast ett mål.

Vita Hästen får ett PP efter fem minuter. KHK försvarar sig bra och släpper inte till några farligheter. Efter tio minuter är Ottinger nära att göra 1-0 men målvakten räddar utan att veta riktigt hur. Strax efter är det Vita Hästen som trycker på och skapar ett par heta chanser. Ribban räddar återigen Vita Hästen med två minuter kvar. Det är Whalqvist som är ytterst nära att spräcka nollan. 

Tredje perioden startar på bästa sätt.Två minuter in gör Bates 1-0 och publiken lyfter nästan taket i ren glädje. Det hinner bara gå några sekunder innan Ottinger  återigen får publiken att jubla när han distinkt trycker in 2-0. KHK öser på och snurrar friskt i Hästarnas zon. De ser smått överumplade ut över KHKs tryck och agerar som yra höns. Mitt i pressen drar KHK på sig en utvisning. Och här reducerar Hästen till 2-1 efter mycket fint spel. Med drygt en minut kvar tar Hästen time-out och plockar efter detta ut målvakten. De får till ett bra tryck mot Timo men några fler mål blir det inte. 

KHK vinner seriefinalen fullt rättvist. Ikväll var det två riktigt bra lag som möttes och man märkte att det låg både poäng och prestige i potten. Men KHK var det starkare laget och bärgade återigen tre sköna poäng! Tycker KHK gör sin bästa match för säsongen och ser oerhört starka ut.

9 kommentarer:

  1. Ottinger for president!!Förresten,hela KHK kan känna sig nominerade och finns det nån rättvisa i världen måste det snart vara Ruis tur att göra ett mål.Vilken makalös kämpe och lagspelare.

    SvaraRadera
  2. EFTERLYSNING!!!Var är alla ni som för ett par veckor sen krävde Kempes avgång?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det hjälpte tydligen med kritik.

      Radera
  3. Anonym: Det kanske var detta krav från supportrarna som har gjort att KHK nu har vänt? Helt klart ett annat lag på isen nu iaf. Tycker man har all rätt att ge kritik till tränare etc. när sitt lag inte fungerar som det skall under längre tid. Ett mynt har alltid två sidor, glöm inte det!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Man är väl ganska naiv om man tror på fullaste allvar att den kritik som skrevs,nyanserad eller onyanserad påverkar laget överhuvudtaget. Dom har en plan och som Kempe hela tiden sagt det är i feb mars vi ska va som bäst.Men nu glömmer vi det och stödjer laget i med och motgång och njuter som bara fan.KHK är bäst

      Radera
    2. Om det har hjälpt eller inte låter jag vara osagt, dock har laget vänt efter detta och vad det exakt beror vet jag inte. Är dock en helt annan inställning/glöd nu på isen iaf. Och det är vi nog alla KHKare glada för :)

      Min poäng innan var att man måste kunna ifrågasätta vid motgång, sen kan det i många fall gå till överdrift! Faktum kvarstår dock att KHK bjöd på förbannat tråkig hockey under hela grundserien, vilket även förutom oss "vanliga" supporters fick en del sponsorer att höja på ögonbrynen!

      Men.. nu njuter vi av segerns sötma och ser fram en ny härlig batalj på onsdag med förhoppningsvis tre nya pinnar!

      Mot HA 2012, för det är VI som är KHK!!!

      Radera
  4. Sirbäck sliter också som ett djur precis som Ruiz och stör deras backar, mycket bra jobbat idag gubbar!

    SvaraRadera
  5. Ja lägg ner allt skitsnack nu. Har trott på er hela tiden! KHK:s spelare, tränare, ledning och publik är bäst! Nu är flytet där också så nu ska vi lyfta spelarna oavsett resultat i enstaka matcher! Inget mer gnäll varken här eller på matcher tack! Utan stötta i med men mest i motgångar! För det är vi som är KHK!!!

    SvaraRadera