onsdag 11 januari 2012

Tung förlust!

Trots en klar KHK dominans i första perioden är det KIK som gör målen. Att göra två mål på de få lägena KIK har är ruskigt effektivt men också en följd av att vi inte klarar av att hålla rent och spela enkelt i defensiven. Offensivt gör KHK en riktigt bra period med bra fart och chanserna saknas verkligen inte, bara målen!

Knappt sex minuter in i andra har KIK gjort ytterligare två mål och uppförsbacken känns oändlig. Denna period går helt klart till KIK och det är först i slutminuterna som KHK får till lite tryck och några chanser. 

Tredjeperioden blir en transportsträcka mot slutsignalen. KHK försöker skapa men KIK försvarar sig bra och vi får inte ens glädja oss åt att spräcka Tissels nolla.

Grymt tung förlust! 

Att aldrig ändra på ett vinnande lag brukar man höra men att aldrig ändra på ett förlorande lag är nåt nytt för mig.

37 kommentarer:

  1. är det svårt att lägga in lite sanning i denna blogg

    SvaraRadera
  2. Tiden har runnit ut för Kempe!

    SvaraRadera
  3. Har man inga ideer hur man skall ändra utan bara kör sitt egna race så är det svårt att ändra

    SvaraRadera
  4. Håller med att inte göra någonting från båset är ju helt obegripligt,kanske inte hade blivit bättre men man försökte ju inte,det är en skandal.

    SvaraRadera
  5. Att inte ändra ett forlorande lag är precis vad Kempe inte gör, Det är synd om grabbarna i laget för det skulle säkert varit ett vinnande lag om det inte vore för den mannen som står bakom spelarna under matchen med armarna i kors utan att göra ett dugg, inga ändringar där inte. En enkel biljett till Skövde och det nu för Kempe.

    SvaraRadera
  6. Kan bara konstatera att KHK vägde alldeles för lätt mot KIK, snacka om effektivitet och göra mål på sina chanser. Det är bara att inse som man har sett i princip hela säsongen: Vi räcker inte till mot topplagen, jag tror inte ens att vi kommer bland dem fyra första i Allettan, och hur man kunde kasta ut flera hundratusen kr på Bates, det är mig en gåta

    SvaraRadera
    Svar
    1. EN STÖRRE GÅTA är varför man i K-krona håller fast vid "den erkänt trulige s.k. tränarn". Var någonstans har Kempe gjort bra ifrån sig utan GOD HJÄLP? Svara mig gärna den som vet....

      Radera
  7. Eller så ser man det så att KIK låter KHK leka av sig lite de första tio, och sen klappar de KHK lite på huvudet och säger "- nä, jag tror vi åker upp och gör lite mål". Sagt och gjort, matchen slut.

    SvaraRadera
  8. japp så får man se det men vem säger det till han spelarna kanske skall gå ihop o kräva hans avgång för spelare som varit i klubben innan har ju bara exploderat igen i andra klubbar
    Tomas
    Daniel
    Stefan
    Håkan
    med mera
    måste ju vara fel då på Tomas Kempe eller hur
    låt han nu lämnar denna klubb innan det är för sent kan ju bara bli så mycket bättre
    armarna i kors kan han få sitta med i tv soffan i sället
    han system fungera inte det har andra klubbar märkt o då har han fått lämna klubbarna på stört då spelarna gått ihop. Så nu Jimmy ta tag i detta som den kapten du är för laget

    SvaraRadera
  9. Bästa laget på pappret, sämsta på isen...när ska någon våga ta den diskussionen? Mindre aktiv coaching under match går nog inte att hitta...hur kan man inte göra en enda förändring i laget för att försöka få något att hända?

    Defensiven är så jävla oorganiserad, ingen som leder det arbetet!

    Nej, dags för lite tuffa beslut nu!

    SvaraRadera
  10. Nu är Ni där Leksand, Skövde och fler lag har varit, Grattis till Kempe.
    Hur ska ni kunna ge honom sparken när Ni gjorde honom till sportchef, tränare och rådgivare till Sosse Mats, Vem kan sparka vilken?

    SvaraRadera
  11. Var det inte Micke Nilsson som också "stod med armarna i kors"? När ska ni KHK:are fatta att ni har ett stolpskott till "sportchef"? Trea i Blekinge....säger allt!!!

    SvaraRadera
  12. Styrelse och spelarråd måste väl se att något är fel, men sparka Kempe? Glöm de han sitter säkert på ett fett kontrakt ytterligare 1år, det har KHK helt enkelt inte råd med, nej de får dras med Kempe, sorry.

    SvaraRadera
  13. Grattis till bates köpet !!!! Fan vad dålig han är !!! Det måste hända något nu i klubben annars blir det inget Play off !!!!!!!! Skandal allt !!!!!! Avgå Kempe !!!!!!!!

    SvaraRadera
  14. Nu måste det hända något i föreningen så är det bara.

    SvaraRadera
  15. Problemet är att ni INTE har bästa laget på pappret- som ni tror!!!! Men det är ju bra för oss andra att ni är så dumma som tror att ni är så bra!!!!

    SvaraRadera
  16. Om inte Kempe kastar in handuken nu kanske vi får förbereda oss för div. 2 om två år. KHK har spelarmaterialet, publiken och ekonomin för att ta steget upp men av någon anledning är alla nyförvärven bra 3-4 matcher sen mals dem ner och blir värdelösa tills dem lämnar för en annan klubb där dem återigen blir väldigt bra. Minns någon Bates första matcher eller Elof/Ågrens debut vart tog den viljan vägen?

    Är det bara jag som tycker detta eller varför vågar ingen ifrågasätta Kempes insats. Det blåser mycket i stan, det är kanske det som är felet?

    SvaraRadera
  17. KHK har ingen sportchef dit spelarna kan vädra lite synpunkter. Trist att se så bra spelare hämmas av låsta spelidéer.
    Jag har förstått att jag inte begriper mig på ishockey när jag anser att Bates Battaglia inte riktigt motsvarat förväntningarna. Vinner inte en fysisk kontakt, tappar puck, loj .......!

    SvaraRadera
  18. Nämen sparka kempe vet jag, så har ni gjort er av med en av de få saker som är bra i erat lilla köpelag...
    Magnussson är bra, Olsson och Petterson är bra(men de sitter på läktaren...???) Aaro är bra, resten är bara bekväma medgångsspelare som är lika tuffa som en nysmälld fluga!
    ps. Leinonen är också bra, men inte just nu :) ds.

    SvaraRadera
  19. Det här resultatet var väl inte något som vi hoppats på. KIK är mycket konsekventa i sitt spel och har god kontroll på spelet.
    Besvikelsen över denna förlust är stor för på något sätt kändes det som att den start som KHK fick var lovande.
    Det är dock så att det inte enbart är defensiven som är ett problem offensivt så skickas puckar in på mål men kan inte vara svårt att stå i mål i lag som KHK möter då de flesta spelarna väljer att stå på sidan av målet och inget göra.
    KIK var resoluta på sina chanser och det är en markant skillnad från KHK. Så har hela säsongen varit.
    Vem man ska skylla på tränare, spelare, organisation det tycker jag vi alla ska sova på innan vi säger...

    SvaraRadera
  20. Snälla kan någon svara på vem som förstör spelglädjen i khk? Så många rutinerade. Spelare som spelar i KHK och ingen kan få igång lite jävla vilja och glädje när den behövs. Det finns en styrelse som måste gå in och agera och det nu, hitta var felet är och rätta till det. Skulle ni inte hitta var problemet är så åk till Kallinge och se hur dom bygger ett lag med glädje. Jag tror att khk inte kommer längre än till allettan i år, tyvärr för jag gillar vårt khk men glädjen i spelet är borta. Taack för mig

    SvaraRadera
  21. Tror Kempe är för principfast helt enkelt, tror aldrig han kommer lämna sin spelidé.

    SvaraRadera
  22. I slutändan kanske fyra i Blekinge...

    SvaraRadera
  23. Nja, stolpskott till sportchef är nog att ta i lite va? Du kan väl ändå inte påstå att han har tagit hit dåliga spelare. Sen att tränaren sabbar dem, det kan väl knappast han rå för!
    Fimpen, Aaro, källström, Wallgren, Wallmark, Johansson, Pöllänen.. de är inte dåliga ISHOCKEYSPELARE, men jag kan hålla med om att de spelar dåligt. Men det är knappast sportchefens fel..

    SvaraRadera
  24. Någonting är fel.

    SvaraRadera
  25. 3a i blekinge var för några dagar sedan 1a i blekinge...
    Hockey är en färskvara som ändras snabbt!

    Scarpino

    SvaraRadera
  26. Med dom förutsättningarna man har i KHK så är det helt otroligt, jag såg matchen mot Pantern i december och jag sade i min blogg att detta laget läser man av direkt om man är en duktig tränare.

    Tränaren känns som han skall hävda sig med sitt sätt, mediaträning kanske vore något och kanske mer ideer om spelet. För att bygga upp spelet med pass - back/back och lägga upp pucken till offensiv blå på högersida och dumpa ner ofta på felsida gör att man inte använder spelarnas kunskap utan man spelar en tempofattig hockey och framför allt mindre roliga att se mot bra lag för där vinner man inte.

    Känner också att det skulle vara mer proffsighet i ledningen och sportgruppen, marknadsdelen verkar mycket proffsig men sportsidan inte så bra. Såg tre ledare från KHK på LG Games två år sedan men det såg ut mer som en fyllefesten än att man försökte skapa kontakter med klubbar.

    Som jag sade på min blogg i december att denna säongen blir tyvärr inte KHK verkar bli sann. Hoppas verkligen att man blir bättre till nästa säsong och styr upp den sportsliga förutsättningarna istället.

    SvaraRadera
  27. Så jävla dumt att ha kempe och Oskar dem sämsta som finns.

    SvaraRadera
  28. När Timo inte spelar på topp förlorar KHK, vet inte hur många matcher han räddade er i grundserien.

    Att man inte sedan insett sin begränsning, säger allt om KHK som förening.

    SvaraRadera
  29. Vad är det för mening att driva en blogg som bara ger en slätstruken och ihålig sammanfattning av en match som många läsare här (antar jag) själva har sett. Ingen analys, inga slutsatser, ingenting. Som ljummen välling i ett kaffefilter. Helt poänglöst.

    SvaraRadera
  30. Hej jag. Tycker att det är mats sak att säga något om detta och. Klara han inte styra upp detta så är han inte rätt man till detta så avgå innan det är för sent . Det kempe säger det räknas med dom 4 första det är inte så vi har betalt för att se 100% varje gâng .och det är långt till det . Vi kräver ett svar nu . Lãgg inte fokus öl tillstånd det finns andra saker som är viktigare har vi ingen publik så behövs inget tillstånd . Johan

    SvaraRadera
  31. Bates spelar som en dröm---mardröm. Om han inte vill hjälpa KHK behöver han väl inte stjälpa dem. Skrattar förmodligen hela vägen till banken. Vilket nedköp.

    SvaraRadera
  32. Kan bara hålla med vad många säger här. Tyvärr tror jag inte vi kommer att få se förändringar på ledarsidan, ordförande, tränare/sportchef och "fd spotchef" sitter i knät på varandra och är polare....finns ju inte en chans att Mats vågar ta ett tufft beslut och göra förändringar på ledarsidan.

    SvaraRadera
  33. ordföraren Mats
    håller med ta nu fram arbeta tagen och gör ditt jobb
    se till att förändra i leden neråt
    vet el del om vad som görs i klubben o vad ni har gjort i junior ledet innan , bluff i systemet men det är ju internt om man så säger men NU får du MATS aggera

    SvaraRadera
  34. Tycker inte man ska klandra Bates iaf! Han är ju fortfarande överlägset bäst på isen!

    SvaraRadera
  35. Det måste vara rena drömmjobbet att vara tränare i KHK ,man får en trupp som överglänser det mesta i div 1 ock ändå inte ha några krav på sitt eget jobb .men vi ska inte gnälla på Kempe men klubben var är deras ansvar .NI KANSKE INTE MÄRKT ATT VI TAPPAR PUBBLIK innebär väl rätt stora pengar det räcker inte att bara satsa på into ock annat tjafs vi vill nog se hockey också

    SvaraRadera
  36. http://dagge64.wordpress.com/2012/01/12/karlskrona-hk/

    SvaraRadera