tisdag 17 januari 2012

Playoff 1

Första rundan av Allettan är inte slut men ändå känns det som vi kommer spela ett antal playoff matcher framöver. Nu är det dags för oss alla att plocka fram allt vi har.
På isen ska det krigas om varje millimeter. Pucken ska bara in i mål om så Jimmie ska trycka in hela plåtladan bakom Lundell. Fullfölj varje närkamp så det sjunger i sargerna. De ska aldrig få känna sig lugna eller trygga, de ska alltid känna sig jagade. Ut och kör som om det inte finns någon morgondag! Låt OIK få veta att vi inte är några gäster som står med mössan i hand utan vi är där för att kriga hem tre poäng!

För att citera Thåström:

Låt dom aldrig få se dig skaka
Låt dom aldrig få se dig svag
Låt dom aldrig få se dig skaka
Låt dom aldrig, aldrig få se
Få se dig gå ner






Vi på läktaren ska göra vårt för att bära fram er till en seger. För tillsammans är vi starka, det har vi visat många gånger tidigare. Kom ihåg att aldrig aldrig aldrig, aldrig ger vi upp!

8 kommentarer:

  1. Just nu gjorde du dig själv till en ännu större favorit hos mig!! Thåström är en husgud här hemma=)
    //freddie.B

    SvaraRadera
  2. Tack Pålle.
    Äntligen någon som tror att det går.
    Vi som var med o tittade på KIK i Wämöhallen har varit med om massor sådana här matcher förr.
    Vi vet att det går.

    - för vi ska kämpa oss till seger, aldrig ger vi upp.

    SvaraRadera
  3. Ja vi får väl se imorgon vilka som står kvar när motståndarna faller. Hoppas på bra stämning från båda lägrens supportrar även om man ligger under. KHK-klacken brukar tystna vid underläge och detta är ju inget som tänder egna laget.....Nej hoppas på en fullsatt Stålhall och bra ös på publiken!!!

    SvaraRadera
  4. Bates avgör på egen hand, han är ju den store frälsaren

    SvaraRadera
  5. Hehe.. Lite Högberg är aldrig fel!

    SvaraRadera
  6. KHK ledningens eget fel att det blivit så här för kaxiga, och lite för lite ödmjukhet, håll målsättningen för er själva så slipper ni sånt hät

    SvaraRadera
  7. KHK och Karlskronakanalen serverar motståndarna på silverfat när de envisas med att sända varenda match. Konkurenterna behöver inte ens lämna hemmaplan utan scoutning kan bekvämt göras under hela säsongen, hemma i sköna tv-fåtöljen med kaffe och kanelbullar. Nu är detta givetvis inte grundproblemet men ändå....Vet inte hur många av de övriga Div.1 klubbarna som har denna service.

    SvaraRadera