lördag 7 januari 2012

Eftersnack med Aaro!

Tjena Aaro!

Grattis till 3 nya poäng!

- Tack

Känns som ni äger denna match från första nedsläpp?

- Ja vi tog tag i taktpinnen och spelade fokuserat. Vi kan väl känna oss belåtna (får aldrig vara nöjda) med de två första perioderna. Vi blir lite passiva i sista och bjuder på målen där jag själv ställer till det på deras 1a i välvilja att rädda åt Timo (det klarar han själv!). Ett helt annat driv infinner sig i laget nu både på träning och match det måste vi behålla.

Riktigt bra PP där du är inblandad i ett av målen. Vad är det som gör er så starka i denna spelformer?

-Det som gör oss bra i PP nu är vår vilja att avsluta. Finns det chans att skjuta så tar vi skott och söker inte så snygga lösningar.
Vi har gnuggat i flera veckor, ja egentligen hela säsongen hur vi ska komma in och störa framför mål och skapa trafik framför motståndarnas kasse. Just den delen tycker jag personligen är en nyckel till vår framgång just nu i PP, tillsammans med att vi har skickliga spelare som ifall tillfälle bjuds kan göra det lilla extra.

Du och Grönlund verkar trivas ihop?

-Ja det fungerar bra på isen, vi kompletterar varandra bra och tänker likvärdigt hur situationer ska lösas.
Vi spelade ihop på försäsongen och det fungerade och nu är vi tillbaka i samma backpar det känns bra.

Nu väntar en riktig värdemätare i Vita Hästen, vad tror du om denna matchen?

-Det blir tufft men vi ska verkligen göra allt för att bärga 3 poäng. Hästen är ju ett lag som målas upp som skyhöga favoriter utav många experter så det blir härligt att för en gångs skull inte vara favoriter och heta KHK. De har bra spelare som inte ska få tid, alla spelare kan se sköna ut med pucken på isen om de får tid. Som lag ska vi fortsätta i samma stil som vi börjat allettan helt respektlöst. Vet att vi har en god chans att vinna ifall vi gör vad vi ska, så bra är vi.
Sen kan vi alltid hoppas att vi får samma publikstöd som i Vimmerby det ger oss extra energi.

1 kommentar:

  1. Bra Pålle har saknat lite dina eftersnack med spelare, kul att få veta lite hur dom tänker o tycker om det mesta.

    SvaraRadera