onsdag 4 januari 2012

Knappen nertryckt!

Matchen börjar i ett bra tempo och lagen byter målchanser. Vimmerby är vassa och skapar en del oro i KHKs zon. Men efter 17 min kan Ågren se till att KHK tar ledningen. Sista minuterna vaskar KHK fram ett par bra chanser till men perioden slutar 0-1.

KHK inleder andra perioden bra och Jimmie visar upp sin gamla härliga attityd. Åtta minuter in får Vimmerby chansen i 5 mot 3 men lyckas inte skapa någon farlighet. Ågren slår efter 11 min en fenomenal passning till Aaro som snyggt kan göra 2-0. 3-0 sätter Whalqvist i bytet efter.
Vimmerby får efter 16 min åter chansen i 5 mot 3. Men KHK står upp bra och nu hettar det till vid varje avblåsning. Leinonen plockar snyggt ett friläge för Vimmerby och KHK tar över matchen mer och mer. Och i sista minuten kan Ågren utöka till 4-0.

Leinonen räddar ett friläge direkt i början på tredje. Niklas styr in 5-0 på skott av Wallgren efter 3 min.
I PP kan Vimmerby reducera till 5-1. Strax efter har Fimpen och company lekstuga men tyvärr missar Niklas i sista momentet.
Trots att KHK spelar på säkerhet kan Jimmie göra 6-1 i mitten på perioden. Tyvärr låter man Vimmerby  strax efter reducera till 6-2. Helt onödigt då KHK har full koll på matchen.
Med fem minuter kvar av matchen gör Ottinger 7-2 på pass av Jimmie. Men återigen tillåts Vimmerby reducera direkt efter. Matchen slutar 7-3.

Efter en trevande och jämn förstaperiod var det inget snack om saken. KHK är tyngre och gör en riktigt bra bortamatch. Det är grovjobbet och en riktigt bra attityd som lägger grunden till denna vinsten.  Ikväll tog man kampen och alla stod upp när det hettade till. En riktigt bra start på AE, nu är knappen intryckt!