söndag 29 januari 2012

Seriefinal!

Hela hösten och början på AllEttan har Vita Hästen dundrat fram som ett expresståg. Men helt Plötsligt fick de se sig besegrade av jumbon Skövde som trots att de skeppat iväg en del spelare visade att Hästen inte är någon omöjlig motståndare att besegra.
KHK förlorade första matchen borta med 5-2. Jag tycker dock att KHK gör en till stora delar bra match och siffrorna är något missvisande. Under några minuter i första perioden tappar vi fokus och det var Hästen skickliga på att utnyttja.

Vita Hästen har ett komplett lag med en hel del spets. Den spelare som sticker ut mest är Höglund som öst in 61p på 34 matcher. Kolla även in Marcus Eriksson, en egen produkt som gjort fantastiska 59p på 34 matcher.

KHK har med vinsterna mot Olofström och Kallinge visat hur bra de kan spela när alla kämpar för varandra som ett lag. Det gäller att fortsätta på den linjen och hela tiden ge 100% i varje moment på isen. Speciellt när vi ikväll ska ta oss an och besegra serieledarna från Norrköping! Spelar laget på topp och visar en grym inställning samtidigt som vi på läktarna gör vårt för att bära fram våra hjältar ja då kommer vi tillsammans se till att alla tre poängen stannar i arenan!

1 kommentar:

  1. Får hoppas att publiken är vaken idag.

    Go KHK!!

    SvaraRadera