onsdag 11 januari 2012

Revansch!

Kristianstad kommer till arenan ikväll efter att ha vunnit grundserien på ett säkert sätt. I grundserien var det tre jämna matcher lagen emellan där dock Kristianstad visade sig snäppet vassare och gick segrande ur samtliga, men ikväll är det dags för revansch.  Vi känner väl till deras disciplinerade och tajta spel sedan tidigare. Det är sällan de bjuder upp till några målfester och vi kan återigen förvänta oss en tuff kamp i kvällens drabbning trots deras svaga inledning med bl.a noll mål på två hela matcher.

Mikael Johansson är en ny bekantskap som anslöt sent till KIK. En ung storväxt back som har fått sin skolning i Huddinge men närmast kommer från Arboga. En kul notis är att den MINSTA seniorbacken i KIK är 186cm lång och väger 87 kilo så det är sannerligen ett storväxt försvar KHK ska dyrka upp.  I första AllEttanmatcherna lånade de även in Rögle backen Jonathan Zaar men det är oklar hur länge han återfinns i truppen.

Jag tycker vi har ett mer komplett lag än KIK och det hoppas jag vi kan visa ikväll. Med en hög forchecking kan vi sätta press på deras backar som då brukar visa sig riktigt mänskliga. Ser vi även till att spela enkelt och att alla håller sina positioner i defensiven kommer det sluta med seger och tre viktiga poäng!

Mitt tips 3-2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar