lördag 28 januari 2012

Eftersnack med Aaro!

Tjena!

Grattis till vinsten!

- Stort tack

Inte samma intensitet som ni vant oss med men ändå tre viktiga poäng med hem.
- Det vi kan säga är väl att vi gjort tre riktigt bra matcher mot riktigt bra lag. Idag möter vi ett lag som inte har något att förlora och massor av unga spelare som fått chansen då andra lämnat. Den kombinationen brukar alltid leda till en sjuk moral och Skövde körde på som aldrig förr. Samtidigt kommer vi inte upp på rätt nivå i 1a men reder ändå ut situationerna på ett ok sätt. De får ju även ett riktigt skit mål men sådant händer också.
Men avslutande perioderna äger vi och visar en helt annan energi precis det du påpekar. När vi har den intensiteten så är vi svåra att slå.

Matchen borde väl ha varit avgjord efter andra perioden?
- Vi skapade oerhört mycket målchanser och borde väl satt dit ett antal puckar. Men ibland vill inte pucken in dock anser jag att vi borde vara mer distinkta då chanserna kommer.

Nya killar som kliver fram och avgör i varje match. Måste kännas tryggt?
- Vi har många bra spelare som kan leverera och det är en styrka. Det visar även att vi har fått en helt annan moral i truppen då alla kan gå in och avgöra. Det jag menar är just att alla köpt sin roll och gasar på och gör det bästa av varje byte.
Hasse gick in och visade hur det ska gå till idag, tysken var urstark då han satte dit kassarna. Han har gjort många bra matcher nu i allettan så det var extra roligt att just han fick göra några baljor.
"Hans Leverance" är tillbaka på isen..... :)

Inga backmål ikväll, börjar ni tackla av? :)
- Jo vi skippade det idag och lät någon annan ta tag i det. Vi har blivit så less på göra mål. Nej skämt åsido det fanns lägen för oss bland annat några bra skott från blå i pp och något stolpskott men som sagt vi vann det är det viktigaste.

På söndag kommer serie ledarna, hur vinner vi den matchen?
- Vi måste jobba hårt som vi gjort nu på sistone och ha tålamod i spelet. Det får inte bli som förra matchen då vi gav dem tre poäng. Men som jag sagt tidigare så är vi ett nytt lag och presterar mycket bättre.
Samtidigt kan vi bara gå in och gasa, hästen är ju skyhöga favoriter i serien men vi ska ta tre poäng det är målsättningen.
Hoppas att vi får ett lika bra stöd som mot Kallinge. Slut upp så tar vi tre nya poäng tillsammans

3 kommentarer:

  1. Gott snack Aaro =)

    SvaraRadera
  2. Ligger sjuk o kan inte gå på matchen :o( j-vla skit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Men jag ska skrika så det hörs till TAK ändå. KÖR HÅRT AARO OCH KHK::::::::::::::::::::::::

    SvaraRadera
  3. Måste bara berömma Aaro! Hans sätt att besvara frågorna känns verkligen äkta!

    SvaraRadera