söndag 5 februari 2012

Upp och ner!

Mariestad kommer på besök till arenan ikväll. De har efter en bra inledning på AllEttan hamnat i en rejäl svacka och det känns som att det var en brytpunkt i just senaste mötet mellan kvällens lag. För efter den har lagen gått åt helt motsatt håll, KHK mot toppen och Mariestad om inte mot botten så har fallet varit stort.

Mariestad är inget bra bortalag utan har mest plockat poäng hemma i Katrinhallen. Nu när de är borta från PO chans har de bara äran att spela för och det blir intressant att se vad de kommer visa upp för spel.

KHK har visat att man bestämmer hemma i sin egen arena och har slagit Skövde, Krif, Vimmerby och Vita Hästen. KIK är enda laget som hittills har lyckats snuva oss på poäng i arenan sedan Allettan startade. Men allt detta är dåtid och ikväll krävs som vanligt ett riktigt hårt arbete och att vi spelar på topp för att få med oss alla poängen för att fortfarande ha chansen på förstaplatsen i AE. Grabbarna har verkligen visat vilket bra lag de är och vi i publiken visar i match efter match att spelarna har vårt stöd, tillsammans är vi en mäktig maskin och det ska Mariestad få känna på ikväll.

Mitt tips 4-1

2 kommentarer:

  1. Mariestads A-lag sponsrar gratis bussresa till Karlskrona.

    Med tanke på spelarbudget så borde väl A-lasgstruppen i KHK kunna sponsra en bussresa i några playoff-matcher!? ...


    "Häng på gratisbussen(!) och få en hockeyupplevelse ni inte kommer glömma i första taget i en kokande Telenor arena."



    Bois a-lag sponsrar alltså med bidrag från supporterklubben Oxarna



    http://www.mariestadbois.se/nyhet.php?id=1427

    SvaraRadera