torsdag 16 februari 2012

Eftersnack med Aaro!

Tjena!

Fem mål framåt hjälpte inte, vad tycker du om matchen?

- Det var en match som hade många ansikten, svängde mycket till en början. Sen tar vi över mycket och får långa anfall där det märktes att de spelade på kort om folk. Vi kunde dock inte utnyttja detta på bästa sätt för vi släpper in allt för enkla mål. Sista perioden kan jag inte säga något om, spelade inte och ligger hemma med feber och magsjuka. Ger lite energi till detta iallafall.

Tre mål i PP, nya formationerna fungerade bra!

- Det var mycket bra, ett annat driv mot mål och mycket avslut. Detta enklare spel resulterade och vi måste fortsätta på den inslagna vägen.

Otroligt mycket utvisningar i andra och tredje, var det så fult spel?

- Från läktaren kanske det inte ser märkvärdigt fult ut. De flesta tror att tacklingar som är brutala och fighter är det som resulterar i utvisningar. Från förra säsongen började domarna ta hårdare på spelet med klubban och där har vi otroligt mycket att lära, det måste vi börja med på träningarna. Mycket efterslängar och hakningar då vi tappar puckar gör att vi igår åker på "billiga" utvisningar.
Detta har jag påpekat sen i höstas.
Sen går det ju inte att hylla insatsen av domaren heller, konsekventa domslut saknas ofta i matcherna. Reaktionen då domare kommer ner från en högre division är att de alltid står i centrum och ska göra sig märkvärdiga. De måste förstå att de ska bara agera som vanligt och inte vara huvud figur.

Vad tror du om nästa derby som är direkt avgörande om det blir start i PO 1 eller 2?

- Blir en het och rolig match. Det är ju det som är hockey när det gäller som mest och betyder massor för båda lagen.
Får se hur det ser ut också med Julle som fick en ordentlig smäll mot huvudet och om jag själv mår bättre.

4 kommentarer:

  1. Tycker fortfarande att inte dem stod upp för Julle, fegisar är ni. Hoppas detta går fram till nån iaf, eftersom inte du tar upp det på din blogg Pålle

    SvaraRadera
  2. Alltid kul att läsa dina svar Aaro, krya på dig!
    Och tack Pålle, finfin blogg du har.

    //KHK-Johan

    SvaraRadera
  3. Kul att läsa om dina åsikter om laget och sen är det ju så att 7 segrar på raken är fantastiskt och gör ju att en förlust kommer förr eller senare vare sig man vill det eller inte. Så till alla som inte haft något att kommentera under segerraden utan visar sina trynen så fort det blir en förlust kan fortsätta sova vidare.

    SvaraRadera
  4. Svagt att inte vinna, inlägget innan: du bjöd in mig, straffspark kallas det.

    SvaraRadera