fredag 24 februari 2012

Fördel Blekinge!

Efter en dålig inledning kunde både Krif och OIK gå segrande ur sina första playoff matcher och nu ligger vägen spikrak fram till PO2 för båda lagen. Enköping hemmaslog Åkers vilket innebär att tar de en match borta och går vidare så blir Krif seedade i PO2. Om sedan inte OIK lottas mot något länslag kan vi ha tre Blekingelag vidare till ett PO3 vilket vore sanslöst imponerande. Lite tidigt för den spekulationen men den är riktigt lockande.

Imorgon vet vi lite mer!

1 kommentar:

  1. Bara OIK och KRIF går vidare så blir det ju på pricken 50% chans att inga blekingelas lottas mot varandra oavsett vilken seedningsgrupp KRIF hamnar i.

    Det finns faktist en möjlighet att garantera att de inte kan lottas mot varandra, men det kräver att både KRIF och OIK hamnar i vår seedningsgrupp. För att det ska hända måste ALLA andra allettalag åka ur i PO1, alltså Björklöven, Åkers, Östersund och Hudiksvall. Det finns förstås inga garantier i hockey, men det kommer knappast att hända.

    Så vi kan i princip redan nu konstatera att om OIK och KRIF går till PO2, så är det 50/50 på att det inte blir något blekingederby.

    SvaraRadera