torsdag 2 februari 2012

Eftersnack med Aaro!

Tjena!

Grattis till en jävligt skön seger!

- Tack, det var inte helt fel. Skönt att ta första 3poängaren mot Kristianstad för året i ett så viktigt läge.

Känns väl rätt bra att play-off platsen är klar?

- Vi har klarat ännu ett delmål för denna säsong. Det känns bra men enligt mig så var det en självklarhet att vi skulle ta oss vidare för vi har ett mycket bra lag. Efter de tre förlusterna har vi svetsats samman och blivit vinnare. Som jag nämnt tidigare så blir man vinnare först då man agerar som vinnare. Ställa krav, köra på oavsett resultat eller speltid osv. Vi har hittat dit nu i allettan.

Var ni tvungna att göra det så sjukt spännande?

- Vi började bra men en härlig energi men efter 3-0 blir vi lite övermodiga och spelar inte lika distinkt i offensiven samt defensiven. Både 1a och 3e målet är enligt mig bedrövlig avvägning från oss då vi på 1a hamnar med 3man på sargen. Vid 3e så står vi 4 på rad vid sargen och de vinner den och ja mål i baken. Det jag menar är att den som kämpar om pucken kan vara nära sargen men övriga spelare måste ta rätt sida inne i banan.
Men i sista så tycker jag att vi återigen gör bra saker och tar hem de viktiga poängen och spelade bort Kristianstad från play-off.
Gav bara min bild över några problem vi hade idag. Men svaret på frågan är nej, vi ska inte behöva göra det så spännande men vi reder ju iallafall ut det.

Smålands kedjan hade en rätt lyckad kväll?

- Ja det var väl på tiden??!! Skämt åsido de gör aldrig en dålig match. De har skapat många chanser varje match men inte fått dit den bara. Riktigt kul att se hur de spelar effektiv nord-syd hockey (djupled) där Elofsson är som en Duracell kanin och är otroligt jobbig för motståndarna. Fimpen och Ågren gör det också mycket bra de skapar farligheter i stort sett varje gång de besöker anfallszon.  
Kan ju inte bara hylla dem, ja menar de målet jag nämnde innan, där 4 spelare står på sargen och hänger var ju trots allt dessa herrar på isen.... bakläxa :-)

Nu går vi väl för förstaplatsen och play-off 3 direkt?

- Vi siktar på seger hela tiden och vi kommer göra allt i de avslutande matcherna. Det måste ju dock till resultat som går vår väg om vi ska kunna passera hästen.

Vill även tacka för ett fantastiskt stöd i Kristianstad det var bara en klack i hallen.
Vore kul om klacken var lika stor och gammal hemma också... :-)

Vi ses på Söndag

8 kommentarer:

  1. Återigen TOBBE behövs för att grabbarna ska må bra och göra sitt bästa, Tobbe behöver inte göra mer än vara i båset det räcker, ingen är för gammal för en klapp på axeln.

    SvaraRadera
  2. Kan bara hålla med, Tobbe är guld värd.

    SvaraRadera
  3. Håller med energin kom tillbaka när spelarna ville ha in Tobbe där igen , krav vad det från dom. O han ger även energi till dom när dom ej spela match. Detta är en guld klimp för KHK.
    Så vad tillför dom med armarna i kors då ?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ingeting, utan Tobbe så kan vi lägga ner......!LOL

      Buhu att Kempe är kvar,bara stå där med armarna i kors Buhu,buhu...!

      Radera
    2. Du har nog inte sysslat med idrott ,Tobbe är en bricka i spelet liksom alla andra .kanske borde vi erkänna så fel vi har haft grattis KHK ock supportrar
      Tränare i 20år

      Radera
  4. Hela vägen ska vi gå FÖR DET ÄR VI SOM ÄR KHK!!!!

    SvaraRadera
  5. Vi kanske behöver medlemspuben för att det skall bli lika hemma ;-)

    Tack Aaro!

    SvaraRadera