söndag 12 februari 2012

Fråga Aaro del 4

Hur går det att hitta en ny sportchef?
- Det ligger inte heller på mitt bord och sitter inte på någon information. KHK jobbar säkert på detta men ett lag som har samma tränare och flertalet spelare som sitter på kontrakt är inte lika beroende av sportchef som ett lag som skaffar ny tränare och ska fylla dennes önskemål. Det är ju inte så att KHK inte har ögon på spelare redan nu för att ingen har sportchefs rollen.
Det har fungerat grymt bra trots att ingen haft rollen under säsongen för vi har ju Tobbe Karlsson som ändå löst detta under säsongen.
Tobbe är själen i denna föreningen, glöm inte det han betyder sjukt mycket för oss i laget och HELA KHK......

Hur många i laget, ungefär, har ett jobb vid sidan av hockeyn?
- Kan väl tro att det är ungefär hälften som arbetar eller pluggar. Övriga som arbetar heltid med ishockey kör fys pass på morgonen med Miro Zalar och tränar ispassen på kvällen.
Men är det någon företagare som läser detta så vill Grönlund och JP ha ett sommar jobb så hör av er till dem :-)

Är det rimligt att en och samma målvakt står 99% av matcherna?
- Timo är en otroligt professionell målvakt som sköter sin fysik bra och det leder till att han kan spela alla matcher i stort sett. Det är ju inte så att det är något exceptionellt för KHK utan detta kan vi se i flera föreningar som Djurgården (Wesslau), Färjestad (Nihlstorp) osv.. Kung Henrik i Rangers står också allt som han vill.
Men om Timo är skadad så är det inte så lätt för Baston att kliva rakt in i hetluften utan match träning på bra nivå, det är väl det du vill ha som svar.

2 kommentarer:

  1. Har sagt det förut, Tobbe Karlsson är en av dom viktigaste värvningar Khk någonsin gjort.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vissa saker är fantastiska, men andra är katastrofala. Att Tobbe varit otroligt viktig de första åren är utom allt tvivel.

      Men man skulle plockat bort honom i förhandlingarna kring spelar-kontrakten. Han köper ju agenternas bud rakt av, utan förhandling.

      Så jag förstår att spelarna gillar honom. Alla anställda gillar väl chefer som betalar dubbelt så mycket som andra arbetsgivare är beredda att göra.....

      Radera