onsdag 1 februari 2012

Årets match i skåneland!

Ja det är som vanligt när KHK möter KIK en stor händelse för Kristianstdsfolket. Deras spelare twittrar ständigt om att mötena med KHK är Årets match och de verkar drivas av att få glänsa lite i det rampljus som följer när de får celebert besök från Karlskrona. Att det är nåt extra vittnar även följande text från deras hemsida "då kommer hela ishallsområdet omvandlas till en stor fest, för då arrangerar vi enkronasmatchen", ingen tillfällighet att detta körs i just denna matchen.

Jag hoppas att våra spelare kan bortse från alla clowner och annan cirkus de kommer mötas av och helt fokusera på matchen. För det kommer krävas en krigarinställning från samtliga då vi möter ett lag som är i desperat poängbehov. Hela laget har visat en härlig attityd och laganda på senare tid och jag hoppas att det fortsätter ikväll!

Att KIK är storfavoriter efter de tidigare matcherna lagen emellan kan knappast ifrågasättas. Men förhoppningsvis kan KHK skrälla och ta tre viktiga poäng i lejonets kula.

2 kommentarer:

  1. Håller dock inte med om att KIK fortfarande är Storfavoriter, det är lite samma sak som att säga att vi är det eftersom vi slog ut dem i PO förra säsongen. Här känns det lite som att ingen är favoriter då vi går som tåget just nu medans KIK har vunnit alla Inbördes möten denna säsongen..
    //freddie.B

    SvaraRadera
  2. Tobbe e tillbaka i båset jag tror det räcker för vinst mot KIK.

    SvaraRadera