söndag 19 februari 2012

När storfiskarn talar om...

Första perioden bjuder på ett bra och fartfyllt spel där Krif har ett litet övertag inledningsvis men KHK jobbar sig sakta men säkert in i matchen och skapar ett antal farliga chanser. En av dessa utnyttjar Elofsson på bästa sätt och ser till att KHK tar ledningen. I slutet av perioden får Krif spela 5 mot 3 och då kommer inte oväntat också kvitteringen.

Bra tempo även i andra perioden som dessutom blev härligt derbygrinig och stundtals var det ett rent ställningskrig. KHK har några PP som tyvärr inte håller någon högre kvalité. Trots en del bra lägen för båda lagen slutar perioden 0-0.

Krif gör 2-1 i PP när det endast gått 16 sek av tredje. Men ledningen håller endast i några minuter innan Elofsson gör sitt andra mål för kvällen och ser till att jämna ut tillställningen.
I slutet trycker Krif på för fullt då de måste ta tre poäng för en andraplats. Men med en storspelande Timo ser till att 2-2 står sig tiden ut och därmed är KHK klara som tvåa och slipper PO1.

I förlängningen kliver kaptenen själv fram och som den storfiskare han är fiskade han elegant upp pucken och såg till att den landade säkert i nät. Kan tänka mig att detta kommer bli en snackis i omklädningsrummet precis som de fiskar han gärna berättar om men aldrig har kort på;)