måndag 20 februari 2012

Eftersnack med Fimpen!

Tjena!

Grattis till segern och PO2 platsen!

Tack, skönt att avsluta serien med en vinst och mot Kallinge också.

Bra fart och bra spel från två lag som ville bjuda upp till hockeyfest, håller du med?

Ja det var bra fart i matchen och det var mycket fram och tillbaka, kul match. Det blir alltid mycket skridskoåkning mot kallinge, de kör på allt, så de är bara att hänga på :-).

Var det jobbigt att hänga med i Krifs enorma tempo?

Nej det vet jag inte, gäller ju att veta var man ska åka också ;-). Kändes som vi hade ganska bra kontroll, i slutet av sista var det dock riktigt nära att de får in pucken. Sammantaget var det en jämn match med två bra lag där jag ändå känner att vi var lite starkare, hade fler heta chanser
och rättvist att vi får med extra poängen.

Hur laddar ni upp och ser till att behålla matchtempo nu när det blir ett nytt uppehåll?
 
Jag tror vi kommer köra ganska hårt i två dagar nu och sen släppa på det, för att skapa ny fart. Sen blir det givetvis att gå igenom detaljer i spelet. Kommer nog bli en hel del tävlingar under veckan för att få till tävlings momentet, antingen är det lite priser (till vinnarna)
eller pengar till böteskassan (för förlorarna). Inte kul att förlora alltså.....

Nu ser vi fram emot ett intressant PO spel!
Ja nu är allt vi gjort glömt, tillbaka på noll, men ska bli grymt kul. Det är ju de här matcherna alla sliter för hela året.
Ska bli kul att följa playoff 1 också, tror det kan bli en del överraskande resultat. De som kommer underifrån har absolut inget att förlora.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar