tisdag 28 februari 2012

Inför PO2 med Aaro!

Snart drar det ihop sig till match igen. Har ni tränat på något speciellt under uppehållet?
- Äntligen är det dax, blir otroligt roligt med matcher där varje byte betyder något extra. Det var ett tag sedan vi spelade men har hållit bra tryck i träningarna och kört på riktigt bra. Under uppehållet har vi gnuggat endel pp och mkt box play där vi inte varit riktigt nöjda de senaste matcherna. Kamp momentet har också varit i fokus där det varit lite grinigt precis som det ska vara när det börjar dra ihop sig. Självklart ska alltid den tändningen finnas, men bra att den är där nu när det blir viktigaste delen av säsongen.

Hur är läget i laget?
- Alla är med och kör förutom Grönlund som varit små krasslig nu eftersom han kört runt i sin nya BMW (det går bra nu..) med rutan nere hela helgen. Sedan är stämningen på topp när det börjar dra ihop sig och märks att ett helt annat fokus är där.

Nu väntar matcher mot Östersund, vad tror du om dessa matcher och hur väl känner du till motståndet?
- Det kommer bli tuffa matcher troligtvis och gäller att vi fortsätter på den inslagna vägen. Vi har bara utvecklats i positiv riktning under säsongen och vi har varit som bäst i viktiga matcher det är bra att ha med sig.
Har spelat många matcher mot Östersund med Piteå men det var några år sedan, börjar ju bli gammal... Har tagit kontakt med några experter i norr och kommer få ner skickat match klipp och info angående Östersund så vi tar inget för givet. Har tagit reda på en del själv angående deras spel också och pratat med Kempe om det idag.

En lång resa väntar, åker ni upp onsdag eller torsdag?
- Klubben har givit oss bästa förutsättningar så vi flyger upp torsdag och hem direkt efter matchen. Detta gör att ingenting i uppladdningen störs och vi kommer få precis samma rutiner som vanliga veckor. Klubben med Tobbe Karlsson i spetsen har grejat detta otroligt bra, en stor eloge.
Nu kommer väl bloggen kladdas ner med massor av inlägg från närliggande supportrar som tycker vi är divor och KHK är si och så... Avundsjuka är Sveriges vanligaste sjukdom. Det klubben ger oss, bästa förutsättningar är något alla vill ha men inte kan få.

Vilka lag tror du tar sig vidare till PO3?
- Det är en svår fråga men viktigast är att vi går vidare för så är det bara.
Tror dock alla Blekinge lag har goda förutsättningar sen går nog asplöven vidare också.

En utmaning för våra underbara supportrar vore väl om vi skulle få se er uppe i jämtland någon som vågar sig så långt norrut?
Annars ses vi på lördag, inte sant?

4 kommentarer:

  1. Aaro går från klarhet till klarhet, härligt raka och enkla svar. Keep up the good work!

    SvaraRadera
  2. Älskar hur Aaro svarar! Rakt på liksom!
    //freddie.B

    SvaraRadera
  3. Sveriges bittraste man @DBrasar, har redan börjat på Twitter. Verkar som om krif också vill flyga enl dagens blaska, vad är skillnaden?
    Klart vi kommer på lördag Aaro, som alltid!

    SvaraRadera
  4. Lördag är ju självklar!
    Sen ses vi ju på onsdag i nästa vecka! Får nog även bli fredag för att se när ni skickar de vita hästarna på sommarbete ;)

    SvaraRadera