söndag 26 februari 2012

PO2 lagen klara!

Igår blev Krif, OIK och Björklöven klara för PO2 där sedan tidigare KHK och Asplöven redan väntar. Idag blev de sista tre lagen klara och dessa är Enköping, Huddinge och Östersund.

Detta innebär att de fyra seedade lagen blev,
KHK
Asplöven
Krif
Björklöven

De kommer att lottas mot följande lag,
OIK
Huddinge
Enköping
Östersund

Lottningen sker kl 10:00 imorgon. Kommer bli riktigt intressant att se vilka KHK kommer att få möta, har ni några önskemål?

5 kommentarer:

  1. Östersund eller Enköping

    SvaraRadera
  2. Ja du Pålle, bara vi slipper OIK så kan det kvitta.

    SvaraRadera
  3. Gärna oik.
    Dags att slå dom, annars har vi inte i allsvenskan att göra!
    /Per

    SvaraRadera
  4. Misstänker att lottningen blir lika mycket slump som för 2 år sedan. Östersund lär få ett av norrlandslagen. Och Oik något av khk eller krif. Sedan är det nog hugget som stucket. Denna "lottning" för att norrlandslagen ska slippa så långa resor....

    SvaraRadera
  5. Vad jag vet sedan tidigare så är det inte Norrlands lagen som är värst på att gnälla. Vet att Enköping fick asplöven ett år men klagade hos förbundet och när ett lag från den regionen gör det så kan inte förbundet säga emot..... Piteå fick då asplöven och Örebro Enköping. Misstänker att det blir en liknande lottning nu det slår aldrig fel. Men det är en skam av förbundet anser jag för det blir aldrig den bästa kvalserien, alla Blekinge lag tillsammans med hästen skulle kunna gå dit..

    SvaraRadera