lördag 25 februari 2012

Klart idag!

I eftermiddag spelas returerna i PO1 och nu har AllEttanlagen hemmaplan. Det mesta talar för att det i de flesta matchserier blir klart idag och två av de lag som definitivt avgör i eftermiddag är Krif och OIK. Kan inte se att varken Tranås eller Nybro ska kunna vända detta även om OIK har visat sig rätt bleka på hemmais så ska de knyta ihop säcken och säkra PO2 platsen idag.

En intressant detalj om lottningen som sker på måndag förmiddag kommer från norrlandsbloggaren Stålnacke. Han har fått lite info om att det inte bara kommer lottas om PO2 utan även i vilken matchserie de redan klara PO3 lagen har sin blivande motståndare. Detta skulle innebära att PO3 lagen kan fokusera på en matchserie för att scouta sina motståndare och även att lagen i PO2 vet vilken motståndare det blir om man tar sig vidare. Klart intressant, men Stålnacke betonar att det inte är något som är spikat utan vi får vänta till på måndag för att se om det stämmer.

3 kommentarer:

  1. tycker det låter som en kanon ide,, om det nu blir så..

    SvaraRadera
  2. Har ett mycke enkelt recept på hur khk ska få ett lag i allsvenskan, plocka bort fyra av khk:s sämsta spelare och sätt in fyra av Krifs bästa, där har ni ett allsvenskt lag.

    SvaraRadera
  3. En polare som är på tillfällig visit i Sundsvall hade sett Sundsvall mot Västerås, enl honom hade inte KHK haft skuggan av en chans, inte i dag iaf, i princip var alla spelare i Sundsvall ett snäpp bättre än KHK:s spelare, det blir tufft om KHK går till ev kvalserie.

    SvaraRadera