lördag 11 februari 2012

Fråga Aaro del 3

Vet du varför ni inte har några speciella PP uppställningar? Som det ser ut nu blir det nya varje gång de första två kedjorna ändras.
- Har under hela hösten haft en femma som var sig lik: Aaro-Pöllänen-Battaglia-Johansson-Magnusson. Sen kanske den andra femman ändrades lite grann under säsongens gång. Nu har vi haft lite olika konstellationer och kan ju vara en orsak till den skrala PP statistiken. Vi får väl se vad som händer nu inför PO om det blir några nya femmor som ska spelas ihop så vi får ett väl fungerande PP.
Så svaret är väl att vi alltid har två PP femmor som kör, det är ju inte så vi rullar på alla femmor. Däremot måste man som tränare ändra om det inte fungerar och det har ju Kempe gjort.

Varför verkar det som Bates verkar vara utanför laget?
Han verkar hela tiden nonchaleras av de andra spelarna.

- Denna fråga förstår jag inte, verkar vara gripet ur luften. Bates är inte som många andra amerikaner som är lagets clowner och hörs och syns mest. Han är absolut inte utanför laget och han nonchaleras inte, förstår verkligen inte vad du som skrev detta menar. Tycker du skulle givit mer bakgrund till detta ifall du nu har det.
Om någon nu sett han ensam någon gång så kan det ju bero på att han vill vara ensam inte att vi inte bryr oss om honom.

Vilket är bäst, att komma 1:a eller 2:a i allettan och få vila någon vecka eller att komma 3:a eller 4:a och få matcha sig iform med playoff 1 och 2 först?
- Finns två sätt att se på detta.
1: Om vi kommer till PO 2 eller 3 så får vi vila och skador kan läka. Det finns färre matcher att åka ut i och vi kan träna bra och vara väl förberedda.
2: PO 1 då blir det matchande på en gång och vi är inne i det men får inte vila och läka små skavanker och vägen framåt är låååång.

Jag tycker väl att vi ska gå fullt ut och köra på det är inte bra att gå ned sig och sedan tro att det bara vänder för nu börjar PO.
Personligen tycker jag vi ska gå för andra platsen och se vad det leder till, vi kan inte lägga oss, det vore skandal och som att "spotta på klubbmärket" (som vi gjort tidigare.....:-)

3 kommentarer:

  1. Jag håller med Aaro, för mig känns det som om Bates håller sig utanför ist för att man håller han utanför...

    /Scarpino

    SvaraRadera
  2. Var har ni fått att Bates är utanför laget ifrån!?? Gå på en träning så ser ni att Bates är en i laget precis som alla andra!

    Sluta ifrågasätta Bates! Följ honom när han är inne och se alla inspel han gör, hur han riktigt smart plockar bort en spelare och allt annat rutinerat han gör....

    SvaraRadera
  3. Håller med dig "anonym", han gör mycket för laget, MEN.... "good work ethic" som beskriver honom på EP vill jag se mer av, och allt tjat om pengar man läser överallt skiter jag fullständigt i, jag anser att ALLA spelare med KHK-loggan på sin matchtröja, oavsett lön, ska visa lika stor passion och lidelse för klubben och sporten under matcherna som jag själv gör, UTAN lön....

    /Scarpino

    SvaraRadera