torsdag 1 november 2012

Tårögd!

Vi har under hela KHKs resa fått ta emot spott och spe från andra lags supportrar som gladeligen hånar minsta motgång och nu riktigt gottar sig åt vår kräftgång. Samtidigt har vi fått höra att publiken kommer svika, bara vänta till ni förlorar några matcher så blir det tomt i Arenan har det sagts från dessa belackare.

Därför är det så underbart att jag nästan blir tårögd över det stöd vi visat för laget i denna svåra stund. Efter sex raka förluster åker ca 400 supporters till Malmö en måndagskväll, efter sju raka förluster sluter över 2800 supportrar upp i Arenan och efter åtta raka förluster har bokningarna till Black Bugs andra buss till Taif matchen börjat komma in. Den första är redan fullbokad och med det korta avståndet upp till Tingsryd blir det garanterat en bilkaravan fylld med KHKare som också ansluter för att fortsätta stötta laget i våra hjärtan, imponerande!

Vi står verkligen upp för vårt lag!

Samtidigt är jag stolt över laget som verkligen krigar i varje byte trots ständig stolpe ut. Måste kännas helt hopplöst just nu men jag är övertygad om att ni bara kommer köra hårdare och kriga ännu mera!

Samtidigt vill jag skänka en tanke till den tårögde nr11 i Asplöven. Att vid en så fruktansvärt hård smäll vara rädd att tänderna slagits ut måste vara en fruktansvärd upplevelse i en sport som schack. Att inte båren togs fram och ambulans fick tillkallades är ett under. Hoppas nu att Nr11 blir helt återställd och inte får några bestående men av denna hemska händelse.

1 kommentar: